Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω σου προτεινω αυτη Logitech HD Webcam C510 με διαφορα απο τις παραπανω,λιγο πιο ακριβη,αλλα τ'αξιζει,παντως η μαρκα Logitech,γι'αυτο το ειδος ειναι μονοδρομος.

Δημοσ.

Το budget δε μπορεί να ανέβει γιατί δε χρειάζεται, η χρήση της θα είναι περιστασιακή.

Ενας φίλος φεύγει Δανία για ένα 6μηνο και θέλουμε να μιλάμε μεσω Skype...

Οπότε καλύτερα να παω για την C210;

Δημοσ.

παρε την 210 και ξεμπερδεψες,νομιζω οτι γιατι χρηση και τον χρονο που την θες ειναι

μια χαρα,ασε που δεν χρειαζεται και ακριβη καμερα(καθοτι και το μπατζετ περιορισμενο)

Δημοσ.

Είμαι και εγώ προς αναζήτηση κάμερας και επειδή είναι πρόσφατο το θέμα, σκέφτηκα να μην ανοίξω καινούριο. Τώρα είμαι με windows 7 (έχω δύο εγκαταστάσεις και 32 και 64), αλλά δεν αποκλείεται αργότερα να βάλω και κανένα archlinux ή κάποια άλλη διανομή. Οπότε θα ήθελα να λειτουργεί και σε linux. Ποια μου προτείνετε και από ποιο μαγαζί (εννοώ να είναι έμπιστο).

Επίσης, μαζί με την κάμερα, θέλω να πάρω και μία κάρτα μνήμης sd 8gb (άσχετο, αλλά λέω να τα παραγγείλω μαζί για να μην έχω διπλό κόστος μεταφοράς), για να τη φορτώσω τραγούδια και θα χρησιμοποιηθεί στο καινούριο passat που αγόρασα. Για όσους γνωρίζουν το passat "φοράει" το rcd 510.

Δημοσ.

Από πού θα την πάρεις;

Δε ξέρω ακόμη, ψάχνω τη πιο φθηνή λύση (σε τιμή καταστήματος πάντα και όχι "web").

Ίσως πάω στα Public να δω αν την έχουν 17Ε, αλλιώς Cosmodata.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημερα,για να μην ανοιγω νεο θεμα συνεχιζω εδω.

Θελω να παρω και εγω μια καμερουλα αυτες τις μερες.Μεγιστα χρηματα 20 ευρω μαζι με μεταφορικα(αντε κανα δυο ευρω παραπανω),εκτος και αν την παρω απο το eshop που μπορω να την παραλαβω απο το καταστημα.Μου αρεσει η c210 της logitech που προτινουν τα παιδια παραπανω και η MICROSOFT HD-3000 LIFECAM,η οποια λογικα ειναι καλυτερη.Η χρηση θα ειναι μονο για skype και το μοναδικο που θελω ειναι να εχει καλο ενσωματωμενο μικροφωνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...