Προς το περιεχόμενο

Αρχείο H264

pshortjohn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα θα μπορούσε να μου πει κάποιος με ποιο πρόγραμμα θα μπορούσα να ανοίξω και να αναπαράγω αρχεία H264???

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Τρέξε το MediaInfo και πες μας τι λέει αν και όταν δεν το ανοίγει σχεδόν σίγουρα το κάνει λόγου ονόματος(αν είναι εν τάξη το αρχείο),άλλαξε την κατάληξη σε .avi και ξανά δοκίμασε.

Δημοσ.

Κάνε αυτό που σου είπε ο TheELF. Και ο VLC και ο MPC-HC μπορούν να αναπράγουν αρχία με συμπίεση κατα H264.

Ή έχει άλλη κατάληξη και δεν συσχετίζεται με αυτά τα προγράμματα, ή είναι κατεστραμμένο κάτι μέσα στο αρχείο (ή αλλιώς δηλωμένο).

Δημοσ.

Τρέξε το MediaInfo και πες μας τι λέει αν και όταν δεν το ανοίγει σχεδόν σίγουρα το κάνει λόγου ονόματος(αν είναι εν τάξη το αρχείο),άλλαξε την κατάληξη σε .avi και ξανά δοκίμασε.

Δημοσ.

To media info έχει 2 επιλογές. Ή να πάει στο web και να μου βρει το πρόγραμμα ή να μου κατεβάσει codecs. Αλλά δυστυχώς δεν λειτουργεί τίποτα από τα 2.

Δημοσ.

To media info έχει 2 επιλογές. Ή να πάει στο web και να μου βρει το πρόγραμμα ή να μου κατεβάσει codecs. Αλλά δυστυχώς δεν λειτουργεί τίποτα από τα 2.

Δοκιμασε να να εγκαταστησεις το k-lite codec pack εδω και να το τρεξεις μετα!Αν και παλι δεν παιξει μαλλον ειναι κατεστραμενο το αρχειο!

Δημοσ.

Άσε τι επιλογές σου βγάζει,πάνε στο view επέλεξε text και κάνε αντιγραφή/επικόλληση ο,τι βγάλει για το .h264 αρχείο σου στο επόμενό σου μήνυμα.

Δημοσ.

Άσε τους codecs packs προς το παρόν και βάλε το output απο το mediainfo. Αν θες, ανάλογα και με το περιεχόμενο, ανέβασε και το βιντεάκι κάπου να το δούμε.

Δημοσ.

όπως τα λένε τα παιδιά από πάνω > media info και αντιγραφή των πληροφοριών για να τις δουν τα παιδιά και να σου πουν ακριβώς τι παίζει

επειδή μπερδεύτηκες με το mediainfo, διάβασε εδώ τα βήματα που πρέπει να κάνεις:

http://sites.google.com/site/grtuts/greek-tutorials/multimedia/chresimopoiontas-to-media-info

πήγαινε απευθείας στις εικόνες που έχει πιο κάτω

και διάβασε μέχρι εκεί που λέει: "Διαλεγουμε το αρχειο πανω πανω κανουμε click και μετα click στην εξαγωγη"

αυτό που δείχνει στην εικόνα από κάτω, είναι τα στοιχεία που θέλουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...