pbp Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 γεία σας, θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να δουλέψει το gps του xperia x10 mini pro χωρίς σύνδεση στο ιντερνετ... ευχαριστω
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Φυσικα εαν εχεις περασμενους χαρτες δουλευει απλα χωρις συνδεση στο δικτυο!Νομιζω πως το μινι εχει απο μονο του το wisepilot!
pbp Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 δηλαδή αυτή η εφαρμογή δουλευει χωρίς σύνδεση στο ιντερνετ? τα kb που γράφει πάνω δεξιά τι είναι?
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δεν το εχω δουλεψει το συγκεκριμενο προγραμμα για να καταλαβω τι εννοεις αλλα ναι ολα τα gps για κινητα οπως π.χ. το sygic το navigon κ.α. δουλευουν χωρις συνδεση στο ιντερνετ,μονο οι google χαρτες θελουν συνδεση!αν απενεργοποιησεις καθ το ιντερνετ 3g και το τρεξεις θ καταλαβεις
dimitrisOS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 το igo 8 δουλευει μια χαρα στο android και δεν θελει internet αλλα προσοχη δεν τρεχει σε πληρη οθονη σε ολα τα android σε οσα που η αναλυση ειναι πολυ μεγαλη
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 το igo 8 δουλευει μια χαρα στο android και δεν θελει internet αλλα προσοχη δεν τρεχει σε πληρη οθονη σε ολα τα android σε οσα που η αναλυση ειναι πολυ μεγαλη Ναι ολα τα GPS ειναι το ιδιο(δεν χρειαζονται ιντερνετ δηλαδη).Και το iGO και το copilot και το sygic και το navigon και πολλα αλλα ειναι τ ιδιο!
dimitrisOS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 για android λεω εγω καποιες εφαρμογες θελουν internet
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μονο το google maps εγω ξερω για android που να χρειαζεται internet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.