ifaistos747 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Χαιρετε, Σημερα το πρωι παω να βαλω μπρος το αυτοκινητο μου για να το μετακινησω διοτι θα πραγματοποιηθουν διαφορες εργασιες στον δρομο... Και δεν παιρνει μπρος! Στο πανελ μου εχει εμφανισει ενα νεο εικονιδιο Οταν γυρναω τι μιζα ακουγεται ενα μπιπππ... και μετα απο 30 δευτερολεπτα μου εμφανιζει ενα μυνημα : << airbag(s) or pretensioner seat(s) belt faulty.>> Νευρα... πολλα νευρα!!! Περνω τηλ. στην αντιπροσωπια μπας και γνωριζουν κατι και μετα απο κανα 30 λεπτο κατα τις 8:20 επιτελους το σηκωσαν. Τελικα μετα απο 5-10 λεπτα συζητησης κατεληξε οτι μπορει να ειναι η μπαταρια. Αλλα εγω δεν νομιζω οτι ειναι αυτο και ετσι αποφασισα να το ψαξω λιγο παραπανω. Βαλθηκα λοιπον να ψαχνω στο ιντερνετ και βρηκα οτι και αλλοι ειχαν παρομοιο προβλημα (κανενας ομως δεν αναφεροταν στο οτι το αυτοκινητο δεν ξεκινουσε). Κατεληξα μετα απο καμια 10αρια threads σε διαφορα φορουμς και sites οτι φταινε τα καλωδια κατω απο το καθισμα του οδηγου και οτι μαλλον θα βγηκε κανα βυσματακι. Ξεκινησα εβγαλα το καθισμα και κοιταξα ολα μου φανηκαν μια χαρα...τα πιεσα λιγο μπας και... αλλα δεν. Καμια ιδεα κανεις ? ? ?
mphxths Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Χαιρετε, Σημερα το πρωι παω να βαλω μπρος το αυτοκινητο μου για να το μετακινησω διοτι θα πραγματοποιηθουν διαφορες εργασιες στον δρομο... Και δεν παιρνει μπρος! Στο πανελ μου εχει εμφανισει ενα νεο εικονιδιο Οταν γυρναω τι μιζα ακουγεται ενα μπιπππ... και μετα απο 30 δευτερολεπτα μου εμφανιζει ενα μυνημα : << airbag(s) or pretensioner seat(s) belt faulty.>> Νευρα... πολλα νευρα!!! Περνω τηλ. στην αντιπροσωπια μπας και γνωριζουν κατι και μετα απο κανα 30 λεπτο κατα τις 8:20 επιτελους το σηκωσαν. Τελικα μετα απο 5-10 λεπτα συζητησης κατεληξε οτι μπορει να ειναι η μπαταρια. Αλλα εγω δεν νομιζω οτι ειναι αυτο και ετσι αποφασισα να το ψαξω λιγο παραπανω. Βαλθηκα λοιπον να ψαχνω στο ιντερνετ και βρηκα οτι και αλλοι ειχαν παρομοιο προβλημα (κανενας ομως δεν αναφεροταν στο οτι το αυτοκινητο δεν ξεκινουσε). Κατεληξα μετα απο καμια 10αρια threads σε διαφορα φορουμς και sites οτι φταινε τα καλωδια κατω απο το καθισμα του οδηγου και οτι μαλλον θα βγηκε κανα βυσματακι. Ξεκινησα εβγαλα το καθισμα και κοιταξα ολα μου φανηκαν μια χαρα...τα πιεσα λιγο μπας και... αλλα δεν. Καμια ιδεα κανεις ? ? ? απο την περιγραφη του προβληματος , κατι με τους αεροσακους παιζει και την ζωνη ασφαλειας...τσεκαρε τα αυτα βασικα...απο πανω/κατω/δεξια/αριστερα των καθισματων μηπως εχει τιποτα που κουνηθηκε κλπ...
Kapws Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μην αποκλείεις και το θέμα της μπαταρίας. Παίρνει κανονικά μπρος ή ζορίζεται? (έστω και λίγο)
Haldol Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μπαταρία είναι. Αφού δεν παίρνει καν μπρος. Δοκίμασε να το βάλεις μπρος με καλώδια να σιγουρευτείς.
Aplostra Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μπαταρία είναι. Αφού δεν παίρνει καν μπρος. Δοκίμασε να το βάλεις μπρος με καλώδια να σιγουρευτείς. Καλυτερα να την εβγαζε και να την πήγαινε σε ενα ηλεκτρολογειο να τη φορτισει... Αυτα τα ηλεκτρονικα αυτοκινητα ειναι πολυ περιεργα..
mphxths Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 απο ενα πεζω κλαμπ που εψαχνα... "Ok, checked under drivers seat, took off plastic cover and disconnected and recconected plug and voila!" τα μηνυματα λαθους δεν ειναι διακοσμητικα , δειχνουν μια ενδειξη του προβληματος... ΥΓ : μεταφραση για οσους εχουν θεμα με τα αγγλικα " οκ , τσεκαρα κατω απο το καθισμα του οδηγου , εβγαλα το πλαστικο καλυμα , αποσυνδεσα και επανασυνδεσα τις φυσες και βουαλα...!"
TheAccountant Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 απο ενα πεζω κλαμπ που εψαχνα... "Ok, checked under drivers seat, took off plastic cover and disconnected and recconected plug and voila!" τα μηνυματα λαθους δεν ειναι διακοσμητικα , δειχνουν μια ενδειξη του προβληματος... ΥΓ : μεταφραση για οσους εχουν θεμα με τα αγγλικα " οκ , τσεκαρα κατω απο το καθισμα του οδηγου , εβγαλα το πλαστικο καλυμα , αποσυνδεσα και επανασυνδεσα τις φυσες και βουαλα...!" άμα η μπαταρία όμως είναι πεσμένη, τότε μπορεί να σου βγάζει οτι μηνύματα του καπνίσει!
ifaistos747 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Χαιρετε, Ηταν η μπαταρια... Επειδη ειχε πεσει η ταση της δεν δουλευε ο αεροσακος.. Σημερα την αλλαξα κ ολα ΟΚ. thx που ασχοληθηκατε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.