Προς το περιεχόμενο

Αλαγή ISP (Υπηρεσία Double Play)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, Καλησπέρα αναλόγος την ώρα την οποία βλέπετε το post! :D

Λοιπόν είμαστε συνδρόμητες του ΟΤΕ για υπηρεσιες Internet αλλα και τηλεφωνου για ένα χρόνο και κάτι, από ποιότητα και τεχνηκή υποστήριξη δεν αντιμετοπήσαμε ποτέ πρόβλημα... το θέμα είναι το εξής: Περνάμε Οικονομίκη Κρίση στην οικογένια... :-P

Aυτό που θα ήθελα λοιπόν είναι το εξής... Προτάσεις για παρόχους τηλεπικοινωνιακων αλλα και διαδικτυακών υπηρεσιων των οποίων η προσφορά δεν κοστίζει πολλή παραπάνω απο 65Ε το δυμηνο!

Στον ΟΤΕ πληρώνω 106 το δυμηνο για τα εξης(της ιδιες υπηρεσιες θα ηθελα και με τον νεο πάροχο!):

ADSL Internet 6Mbits/s

Απεριορηστες Αστηκες αλλα και υπεραστηκες κλησεις, και μια ώρα προς κινιτα τον μήνα!

Όμος δεν ειναι μόνο η τιμη που με ενδιαφερη, αλλα φισήκα και η ποιότητα!

Δεν θέλω να σιμβιβαστω με κάτι πολύ χαμηλότερης ποιότητας απο του ΟΤΕ!

Μένω στα Βόρεια Προάστεια αθήνας(Ν. Ερυθρέα πιο συγκεκριμένα)..

Θα ήθελα επείσης αν δεν ήταν κόπος να μαθω για κάθε πηθανώ πάροχο τον χρόνο που θα πρέπει να μείνω χωρης ιντερνετ ή τηλεφωνο κατα τη διαδικασια ενεργοποιησεις των υπηρεσιών!

Αυτά ενολίγης, ευχαριστώ!... :) <3

EDIT: Το internet δεν με πειράζει να πέσει και στα 4 :)

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στην forthnet εχει διάφορα πακέτα που ίσως σε καλύψουν.

Για την ποιότητα που λές ολες οι εταιρίες καλές ειναι αλλα το πόσο καλά θα συγχρονίζεις για το internet στην περιοχή σου εξαρτάται απο την απόσταση απο το dslam του οτε , απο τον χαλκό των καλωδίων σου κτλπ.

Δεν μπορεί δηλαδή κανένας να σου εγγυηθεί τίποτα όπως ειπα εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες η ποιότητα των υπηρεσιών.

Εγώ για παράδειγμα ειμουν οτε και οταν πήγα forthnet βρήκα την υγειά μου, η μέρα με την νύχτα πραγματικά.

Όσο για την αλλαγή και ενεργοποίηση της υπηρεσίας (internet & τηλέφωνο) στον καινούργιο provider γίνεται σχεδόν άμεσα δηλαδή αντε να έχεις διακοπή του οτε μεχρι να περάσεις την αλλη εταιρία για 1 2 ώρες max

Δημοσ.

απο forthnet καλό και οικονομικο πακετο ειναι το 2play economy. 50 το δίμηνο θα πληρωνεις με internet, και σταθερα. όσον αφορά την ποιότητα υπηρεσίας, παίζει ανάλογα με την περιοχή οπως σου ειπε ο spank.

Δημοσ.

Θα ήθελα να αποκήσω την Ελλάς ΟΝ Λάϊν, ήταν ο προιγούμενος πάροχος μου και δεν είμουν οικανοποιιμένος! Τωρα για την wind το σκεφτομαι! Επησεις τι έχετε να πειτε για την Cyta?

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πληρώνεις 106 το δίμηνο στον ΟΤΕ. Εγώ με 24άρα σύνδεση, απεριόριστα αστικά - υπεραστικά, και 60 λεπτά το μήνα κινητά πληρώνω 93 το δίμηνο

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πληρώνεις 106 το δίμηνο στον ΟΤΕ. Εγώ με 24άρα σύνδεση, απεριόριστα αστικά - υπεραστικά, και 60 λεπτά το μήνα κινητά πληρώνω 93 το δίμηνο

Και γω τοσα πληρονω

Δημοσ.
Θα ήθελα να αποκήσω την Ελλάς ΟΝ Λάϊν, ήταν ο προιγούμενος πάροχος μου και δεν είμουν οικανοποιιμένος

Αφού δεν ήσουν ικανοποιημένος, γιατί να γυρίσεις; :)

Κι εγώ forthnet θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη επιλογή από πλευράς αξιοπιστίας. Το θέμα είναι ότι δεν έχει πακέτα με μικρότερο bandwidth. Η CYTA έχει τέτοια πακέτα αλλά πέρα του ότι έχει 1-2 μήνες που έχουν αρχίσει πολλά παράπονα για το δίκτυο της και την εξυπηρέτηση πελατών, έχει και VoIP που αν κατάλαβα καλά εσύ δεν το θες (θα πρέπει το τηλέφωνο να είναι πάνω στον router και όχι σε κάποια πρίζα του τηλεφώνου μέσα στο σπίτι).

Πάντως κι εμένα τα 106 μου φαίνονται πολλά για 6ΜΒ.

Δημοσ.

106 ευροπουλα ειναι πολλα για αυτες τις μερες που παιζουν πακετα απο αλλους παροχους με πολυ χαμηλοτερη τιμη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...