Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση προς δικηγόρο (αποκλειστικά)

deesnider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, ζητώ συγνώμη αν αυτό που θα ζητήσω, ακούγεται περίεργο: Χρειάζομαι τη γνώμη κάποιου νομικού σχετικά με ένα ζήτημα. Είμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού και στην Ελλάδα δεν έχω κάποιο γνωστό δικηγόρο, στον οποίο θα μπορούσα να απευθυνθώ έστω και τηλεφωνικώς.

Αν κάποιο μέλος του forum είναι δικηγόρος και έχει την καλή διάθεση να απαντήσει σε δυο ερωτήσεις μου, θα μου έκανε μεγάλη χάρη.

Αν κάποιος ανταποκριθεί θετικά, θα παραθέσω τα ερωτήματά μου (αν το κρίνει σκόπιμο, ακόμα και μέσω p.m.)

Ευχαριστώ πολύ!

• Super Moderators
Δημοσ.

[...]

Αν κάποιος ανταποκριθεί θετικά, θα παραθέσω τα ερωτήματά μου (αν το κρίνει σκόπιμο, ακόμα και μέσω p.m.)

Ευχαριστώ πολύ!

Για γράψε τα ερωτήματά σου. ;)

Δημοσ.

Το ζήτημα σου σχετίζεται με το δίκαιο της Ελλάδας να υποθέσω...;

Σωστά υποθέτεις. Δεν αφορά εμένα προσωπικά βέβαια, αλλά θέλω να εξυπηρετήσω ένα φιλικό πρόσωπο.

Για γράψε τα ερωτήματά σου. ;)

Καλέ μου φίλε, σε ευχαριστώ που ανταποκρίθηκες. Να θεωρήσω δεδομένο ότι είσαι νομικός, σωστά; Το τονίζω - και παρακαλώ θερμά να μη με παρεξηγήσεις - διότι χρειάζομαι μια έγκυρη γνώμη, σχετικά με το τυπικό μέρος ενός θέματος και όχι προσωπικές εκτιμήσεις. Θα ήταν καλύτερο να σου στείλω p.m.;

• Super Moderators
Δημοσ.

[...]

Καλέ μου φίλε, σε ευχαριστώ που ανταποκρίθηκες. Να θεωρήσω δεδομένο ότι είσαι νομικός, σωστά; Το τονίζω - και παρακαλώ θερμά να μη με παρεξηγήσεις - διότι χρειάζομαι μια έγκυρη γνώμη, σχετικά με το τυπικό μέρος ενός θέματος και όχι προσωπικές εκτιμήσεις. Θα ήταν καλύτερο να σου στείλω p.m.;

1. Ναι, είμαι νομικός. Όχι ακαδημαϊκός πολίτης. :)

2. Αν δεν είναι προσωπικά δεδομένα, γράψε τα ερωτήματά σου εδώ γιατί μπορεί να βοηθηθεί και κάποιο άλλο μέλος.

Δημοσ.

2. Αν δεν είναι προσωπικά δεδομένα, γράψε τα ερωτήματά σου εδώ γιατί μπορεί να βοηθηθεί και κάποιο άλλο μέλος.

Σόρρυ κύριος, τι πράγματα είναι αυτά; Εμείς τι θα γίνουμε; Πολιτικοί; :Ρ

Μπαρδόν για το οφφτόπικ

Δημοσ.

Έχεις p.m.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...