BRAXOS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 μολις ηρθαν και σε εμενα! 3 τεμαχια! εχουν δωσει αδεια στα κουριοπουλακια και εχουν μεινει λιγο πισω στις αποστολες. καλη μου απολαυση!!!
Crus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ολα τα εχω κανει δεν υπαρχουν ψεματα και αντιφασεις απο μερους μου ........ και μολις πριν 10 λεπτα. Με πηραν τηλ απο την TRADE.GR μολις . Μου ζητησαν χιλια συγνωμη για ολη την ιστορια και την ταλαιπωρια .Μου ειπαν να περασω απο εκει να παραλαβω η να μου το στειλουν αμεσα με κουριερ και παραλαβη αυριο . Θα περασω να το παρω να ληξει το συμβαν.Ο κυριος που μου τηλεφωνησε ηταν απολυτα ευγενικος και κατανοησε οτι εχω ταλαιπωρηθει χωρις λογο και οτι και παλι δεν εχει απαντηση για την ολη ιστορια. Ειναι ανοιχτα μεχρι τις 5 το απογευμα. Ελπιζω και θελω να παραλαβουν ολοι .ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ.... Μα δεν είπα ότι λες ψέματα ρε συ. Έγραψα ότι λες ότι σου λένε ψέματα, ενώ εμένα ότι μου παν, έγινε. Τέσπα, η ουσία είναι ότι θα το πάρεις και εσύ κανονικά, άρα λήξη συναγερμού. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!
deadp Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Από ότι βλέπω υπάρχει κρίση στην Ελλαδίτσα μας... Να τα καταευχαριστηθείτε παίδες, κακώς δεν τσίμπησα ένα κι εγώ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Tελος καλο ολα καλα. Το κακο για το συγκεκριμενο καταστημα ειναι οτι απο εκει που θα μπορουσε να αποτελεσει διαφημιση η εν λογω προσφορα, καταφεραν και την κανανε δυσφημιση με τους χειρισμους τους. Κριμα
Crus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Tελος καλο ολα καλα. Το κακο για το συγκεκριμενο καταστημα ειναι οτι απο εκει που θα μπορουσε να αποτελεσει διαφημιση η εν λογω προσφορα, καταφεραν και την κανανε δυσφημιση με τους χειρισμους τους. Κριμα Καλά μεταξύ μας, αγόρασα 2 κινητά περίπου 150 ευρώ κάτω το καθένα από την χαμηλότερη τιμή skroutz, καινούρια, με εγγύηση και τα έλαβα σε μια βδομάδα περίπου. Οπότε, στα δικά μου μάτια μια χαρά διαφήμιση κάνανε και θα τους ξανα-προτιμήσω αν βγάλουν πάλι τέτοια προσφορά.
tiniakos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Σωστά μην τα ισοπεδώνουμε όλα, μια χαρά προσφορά ήτανε.
paylidis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 μακαρι να ειχα προλαβει και εγω ενα wildfire s...
kage Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Με το που κλεινει η προσφορα γινεται χρεωση σε ολους τους αγοραστες αλλα τα λεφτα τα κραταει η groupon. Με το που θα παει ο πελατης στην εταιρια να παρει την οποια παροχη και δωσει το κουπονι, τοτε το καταθετει ο μαγαζατορας και παιρνει και αυτος τα λεφτα του μειων τις οποιες κρατησεις εχει συμφωνισει με την groupon η οποια αλλη εταιρια του χωρου.. απ οσο εμαθα απο επιχειρηση που συμμετεχει συχνα πυκνα σε group buys.δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. οι μεγαλες γνωστες εταιριες δεν δεινουν γρηγορα τα λεφτα και βαζουν δικηγορους(να τους τηλεφωνουν ή να ξεκινανε διαδικασιες) για να τα παρουν.στο διαστημα αυτο η επιχειρηση πληρωνει τα παντα(υλικα)απο την τσεπη της+φπα! οι group buys εταιριες υποθετω οσο περισσοτερο αργουν να δωσουν λεφτα βγαζουν καλα λεφτα απο τους τοκους υποθετω οτι τωρα εγινε κατι παρομοιο.η groupon τους καθυστερουσε και ο προμηθευτης τους δεν τους εστελνε τιποτα για να σας τα στειλουν αν δεν εβλεπε λεφτα!
Crus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Επειδή μου ζήτησε ένας φίλος ένα φτηνό htc android κινητό, θυμήθηκα την προσφορά του trade.gr μέσω groupon και είδα ότι το έχουν ακόμα στην ίδια τιμή (175) της προσφοράς, περίπου 20 ευρώ κάτω από την χαμηλότερη τιμή στο skroutz. Καταχώρησα παραγγελία και είδα ότι την πήρε κανονικά, οπότε αν ενδιαφέρεται κανείς είναι καλή η τιμούλα. Trade.gr - htc wildfire s white
seric Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Οσοι ειχαν κανει αγορες απο αυτο το καταστημα τελικα ειναι ευχαριστημενοι?
Crus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Εγώ είχα πάρει 2 τηλέφωνα με την προσφορά από groupon, κάτι μνήμες kingston 4gb και την Τετάρτη 1 htc wildfire s και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος προς το παρόν. Σήμερα περιμένω να μου έρθει και το wildfire.
paylidis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 σκέφτομαι και εγω να το χτυπήσω σε άσπρο... δε πιστεω να ειναι τίποτα branded. Με εγγυησεις κλπ ολα οκ όσοι πήρατε παλαιότερα;
bloodlessz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Είμαι και γω σε σκέψη για αγορά. Και γω σε άσπρο. Έχω την ίδια απορία με τον paylidis. Τώρα έχω το Χ10 mini pro. Αξίζει λέτε η αλλαγή ή όχι;
karasardelis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Είμαι και γω σε σκέψη για αγορά. Και γω σε άσπρο. Έχω την ίδια απορία με τον paylidis. Τώρα έχω το Χ10 mini pro. Αξίζει λέτε η αλλαγή ή όχι; Η μέρα με την νύχτα είναι,,, πάρτο με κλειστά μάτια... Πολύ ανώτερο από το X10... Αν πάλι δεν σε πειράζει το μέγεθος και η εμφάνιση, παρε το IDEOS που είναι λίγο πιο ακριβό αλλά ακόμα καλύτερο http://www.skroutz.gr/s/389765/Huawei-Ideos-X5-U8800-Pro.html
bloodlessz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Από θέμα μεγέθους δεν έχω πρόβλημα. Ακούω πολλά καλά πράγματα για το IDEOS τον τελευταίο καιρό. Τόσο πολύ καλό είναι; Με μια πρώτη ματιά που έριξα φαίνετε όντως καλύτερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα