Προς το περιεχόμενο

iphone 4 16gb 449 euro!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποτέ δεν εμπιστεύτηκα αυτές τις βλακείες με τα κουπόνια, μακάρι να βρείτε το δίκιο σας...

Είσαι λάθος!

Έχω πάρει αρκετά κουπόνια για φαγητό αλλα και για προιόντα και ποτέ δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα!

Αξίζει η προσπάθεια! ;)

Δημοσ.

Πηρα τηλ την εταιρεια ,με πλασαρανε σε 2 πωλητες .Καθως εψαχναν το ονομα μου ,για να μου δωσουν τον αριθμο πακετου courier ΞΑΦΝΙΚΑ μου ειπαν οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑ και θα επικοινωνησουν μαζι μου ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ .

Τους ειπα οτι δεν υπαρχει αλλη υπομονη και οτι δεν ειναι δικαιολογιες αυτες. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ "ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ " !!!!

Δημοσ.

Εχετε πληρωσει ηδη? Αν ναι, κριμα... Ξεκινηστε να ψαχνεστε με ΙΝΚΑ κλπ οσο ειναι νωρις.

Απτην αλλη ακομα και αισιοδοξα να το δουμε, παει η οποια διαφημιση επεδιωκε η εταιρεια με αυτην "την τιμη".

Δημοσ.

Ακριβως οπως τα λες MIDI_MILIZ . Πηρα τηλ ξανα την εταιρεια και ζητησα τον νομικο εκπροσωπο αλλιως θα προχωρησω σε καταγγελια....μου ειπαν οτι μιλαει στο τηλ και δεν μπορει .Θα με καλεσει αργοτερα. Παντως αποστολη δεν εχει γινει ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ACS .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Αν δεν καλεσουν , ΙΝ.ΚΑ , ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ GROUPON KAI ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ....

Παντως και την τεταρτη που πηγα απο εκει να παραλαβωο ιδιος,οπως ενημερωναν στο site τους ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ "ΕΙΧΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ..." "ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ"

ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΟΥΤΕ ΡΩΤΑΝΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ . ΑΠΛΑ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΟΥΝΕ...ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ

Τηλεφωνησα στην GROUPON ,τους ειπα για την κατασταση , ΕΠΟΙΚΗΝΩΝΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ (GROUPON) με την TRADE.GR ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΙΣΤΑ, ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. Ο ιδιος υπευθηνος που "μιλαγε στο τηλ" λειπει.

H ξεμειναν απο iphone4 και λενε ψεματα μεχρι και στην GROUPON , η δεν ξερω και εγω τι να υποθεσω. ΑΛΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΛΕΝΕ !! Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ !!! ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΠΑΝΤΩΣ!!

Δημοσ.

για να καταλάβω τι έχει παίξει, οι κύριοι του www.trade.gr έχουν δεσμεύσει το πόσο;

δηλαδή όταν κάποια στιγμή στο groupon έδειξε κλεισμένα κοντά στα 130 κουπόνια για iphone πάει να πει πως έχουν δεσμεύσει 130x449 (minimum) = 58370 E???

οκ, κάπου το χάνω... δεν έχω πάει και διακοπές ακόμα μη με παρεξηγείτε....

Δημοσ.

Οσοι πληρωσατε μεσω paypal καντε ενα dispute για να τα πρηξουν λιγο στην groupon, πολυ πιο πιθανο ειναι να βρεθει ετσι λυση παρα με "μη αποδοχη χρεωσης στην καρτα" κλπ...

Εγω προσωπικα δεν την εκανα την αγορα αλλα πιστευω αργα η γρηγορα θα τα παρετε τα κινητα, απλως αργησε λιγο παραπανω η (παρα)εισαγωγη τους!

Καλη τυχη

για να καταλάβω τι έχει παίξει, οι κύριοι του www.trade.gr έχουν δεσμεύσει το πόσο;

δηλαδή όταν κάποια στιγμή στο groupon έδειξε κλεισμένα κοντά στα 130 κουπόνια για iphone πάει να πει πως έχουν δεσμεύσει 130x449 (minimum) = 58370 E???

οκ, κάπου το χάνω... δεν έχω πάει και διακοπές ακόμα μη με παρεξηγείτε....

Με το που κλεινει η προσφορα γινεται χρεωση σε ολους τους αγοραστες αλλα τα λεφτα τα κραταει η groupon. Με το που θα παει ο πελατης στην εταιρια να παρει την οποια παροχη και δωσει το κουπονι, τοτε το καταθετει ο μαγαζατορας και παιρνει και αυτος τα λεφτα του μειων τις οποιες κρατησεις εχει συμφωνισει με την groupon η οποια αλλη εταιρια του χωρου..

Δημοσ.

Ακριβως οπως τα λες MIDI_MILIZ . Πηρα τηλ ξανα την εταιρεια και ζητησα τον νομικο εκπροσωπο αλλιως θα προχωρησω σε καταγγελια....μου ειπαν οτι μιλαει στο τηλ και δεν μπορει .Θα με καλεσει αργοτερα. Παντως αποστολη δεν εχει γινει ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ACS .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Αν δεν καλεσουν , ΙΝ.ΚΑ , ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ GROUPON KAI ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ....

Παντως και την τεταρτη που πηγα απο εκει να παραλαβωο ιδιος,οπως ενημερωναν στο site τους ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ "ΕΙΧΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ..." "ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ"

ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΟΥΤΕ ΡΩΤΑΝΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ . ΑΠΛΑ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΟΥΝΕ...ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ

Τηλεφωνησα στην GROUPON ,τους ειπα για την κατασταση , ΕΠΟΙΚΗΝΩΝΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ (GROUPON) με την TRADE.GR ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΙΣΤΑ, ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. Ο ιδιος υπευθηνος που "μιλαγε στο τηλ" λειπει.

H ξεμειναν απο iphone4 και λενε ψεματα μεχρι και στην GROUPON , η δεν ξερω και εγω τι να υποθεσω. ΑΛΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΛΕΝΕ !! Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ !!! ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΠΑΝΤΩΣ!!

Εαν ειχανε στοκ δεν θα τα μασουσαν, θα προχωρουσε η δουλεια σας.

Eαν ειχανε ξεμεινει απο στοκ ή αν η προσφορα ηταν τυπογραφικο/λογιστικο λαθος, φανταζομαι οτι δεν ειναι και τοσο ντροπη να σας το πουν και να σας επιστρεψουν τα χρηματα σας αμεσα, ζητωντας συγγνωμη για την ταλαιπωρια.

Εαν δεν εχουν στοκ και περιμενουν σε 1 βδομαδα/1μηνα τα καινουργια, τοτε παλι θα μπορουσαν να ενημερωσουν και να δινανε και option στον πελατη για ακυρωση παραγγελιας λογω δικου τους κοληματος. Στην τελικη και ολες οι παραγγελιες να ακυρωνοντουσαν, αν μολις παραλαβουν στοκ (σε 1 μηνα πχ) ξαναβγαλουν την ιδια προσφορα, θα πουλησουν στο αψε σβησε ολα τα κινητα αρα δεν εχουν να ανησυχουν για κατι.

Ομως το οτι καθε φορα παρουσιαζουν νεα δικαιολογια κρατωντας τα χρηματα σας παραλληλα, παραπεμπει αλλου κατ'εμε και πρεπει να θορυβηθειτε και να ενεργησετε οσοι εχετε ηδη πληρωσει.

Γενικα οταν οι υπαλληλοι λενε αντιφατικες/παραλογες δικαιολογιες ειναι προφανες οτι εχουν εντολη να μην πουν αληθεια/να μπαλωσουν κατι που πρεπει να κρυψουν κλπ κλπ. Το τι κρυβουν ειναι αλλο θεμα. Το σιγουρο ειναι οτι κρυβουν ομως.

επειδη εισαι γυφτος φιλε να γλυτωσεις τα 200 ε οριστε τωρα η ταλαιπωρια που τραβας ποτε αγορες μεσω κουπονιων σε τοσο ακριβα πραγματα

Και 1 ευρω να μπορει να γλυτωσει κανεις εχοντας του ιδιου επιπεδου υπηρεσιες/εξυπηρετηση/προιοντα, να το γλυτωσει, γιατι οχι? Απο ποτε συνιστα γυφτια η εξυπνη αγορα?

Επισης το παρον section του forum αφορα προσφορες, αυτος ειναι ο σκοπος του. Εαν νομιζεις οτι απευθυνεται σε γυφτους μπορεις απλα να μην το παρακολουθεις και να συνεχισεις να κανεις τις αγορες σου απο τα καταστηματα που προτιμας.

Για να το παρακολουθεις ομως, ολο και καμια προσφορα θα γυρευεις κι εσυ, οπως οι "γυφτοι" εδω...

Δημοσ.

Επικοινωνησα με την GROUPON : Μου ειπαν οτι εχω δικιο και οι αντιφατικες απαντησεις δεν λενε τιποτα .

Επικοινωνησα με την τραπεζα που εχω την πιστωτικη μου : Μου ειπαν οτι εχω δικαιωμα να αρνηθω την χρεωση η οποια εγινε 28/7 απο την GROUPON . Nα στειλω ενα εμαιλ με τα παραπονα μου να παρω γραπτη απαντηση και σαφη. Αν καθυστερουν για οποιοδηποτε λογο μπορω να αρνηθω την χρεωση .Η χρεωση εχει γινει απο την GROUPON αρα αυτοι εχουν την ευθηνη.

Επικοινωνησε η GROUPON με την TRADE.GR και δεν πηραν σαφη απαντηση. Με καλεσε αμεσως πισω η groupon και μου τονισε οτι μεχρι το μεσημερι θα πρεπει να παρουν μια σαφη απαντηση απο το καταστημα και οτι εχω απολυτο δικιο και δεν γινεται να μας κοριδευουν.

Ολα αυτα δεν αφοριυν μονο iphone5 αλλα 10 διαφορετικες μαρκες συσκευων αρα γυρω στους 500 πελατες χ την χρεωση = ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΟΓΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΣ .

Eχω παρει ολα τα απαραιτητα μετρα και απλα περιμενω απαντηση μεχρι τις 3 το μεσημερι σημερα .

Αλλο πραγμα η ταλαιπωρια και η αναμονη και αλλο η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ 11 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΦΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣΣ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΙΑ .

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η groupon ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΙΣ 28/7 ,ΑΡΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΩΣ ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ.

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ EMAIL

Δημοσ.

Τελικα εχει παραλαβει κανενας η να αρχισουμε να ψαχνομαστε στην groupon

Μου ήρθαν σήμερα με courrier και οι 2 συσκευές. :D Άρα, don't worry... ;)

Τους είχα ρωτήσει την Παρασκευή και μου είπαν ότι εκείνη την ημέρα θα πηγαίνανε ομαδικά στην ACS για αποστολή, άρα από Δευτέρα-Τρίτη θα παραλάμβανα. Όταν τους ρώτησα γιατί δεν πήγανε νωρίτερα στον courrier μου είπαν ότι η Groupon τους έστειλε κουπόνια και κωδικούς ασφαλείας την Τετάρτη το απόγευμα, άρα Πέμπτη τα ετοιμάσανε (κόψιμο απόδειξης, συκευασία κλπ) και Παρασκευή πρωί φύγανε. Μάλιστα με ρωτήσανε αν ήθελα να το παραλάβω ο ίδιος από την έδρα της εταιρείας την ίδια μέρα (Παρασκευή), αλλά αφού ήταν να τα πάρω Δευτέρα-Τρίτη κλαιν...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τα έχετε πάρει οι υπόλοιποι, εντάξει τόσα κινητά με ομαδική αποστολή λογικό είναι να μην τα πάρουμε όλοι Δευτέρα. Εκτός και αν γράψανε εδώ μόνο όσοι δεν έχουν πάρει κινητό.

Δημοσ.

Σχετικά με το κουπόνι

1. Πρέπει να χρησιμοποιήσω το Groupon κουπόνι μου την ίδια μέρα που θα το αγοράσω?

Όχι. Συνήθως δίνεται ένα περιθώριο έξι (6) μηνών για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία που αγόρασες. Η ακριβής ημερομηνία λήξης κάθε προσφοράς αναγράφεται πάντα στα «Ψιλά Γράμματα».

2. Mπoρώ να επιστρέψω ένα κουπόνι Groupon;

Χειριζόμαστε τις επιστροφές κατά περίπτωση. Μέσα σε λογικά πλαίσια, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Σε γενικές γραμμές όμως, δεν μπορούμε να επιστρέψουμε τα χρήματα για ένα κουπόνι μετά την παρέλευση (14) ημερών από την αγορά του. Η αίτηση για την επιστροφή πρέπει να γίνει γραπτώς μέσω e-mail στο [email protected]. Εάν θέλεις να συζητήσουμε την επιστροφή ενός Groupon κουπονιού, στείλε μας ένα e-mail ή τηλεφώνησέ μας στο +30 2130 173800.

Μα η επιστροφή των χρημάτων δε μπορεί να γίνει άμεσα οποιαδήποτε στιγμή εντός 14 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο site; Άρα εφόσον τα λεφτά είναι προς το παρόν δεσμευμένα μόνο από την Groupon είναι όλοι καλυμμένοι.

Το μόνο θέμα είναι γιατί χρονοτριβούν και δεν δίνουν άμεσα απάντηση; Χάλασε κάποια συμφωνία με εισαγωγέα και ψάχνουν μήπως βρούνε άλλον για να καλύψουν όλους τους αγοραστές;

Δημοσ.

Επικοινωνησα με την GROUPON : Μου ειπαν οτι εχω δικιο και οι αντιφατικες απαντησεις δεν λενε τιποτα .

Επικοινωνησα με την τραπεζα που εχω την πιστωτικη μου : Μου ειπαν οτι εχω δικαιωμα να αρνηθω την χρεωση η οποια εγινε 28/7 απο την GROUPON . Nα στειλω ενα εμαιλ με τα παραπονα μου να παρω γραπτη απαντηση και σαφη. Αν καθυστερουν για οποιοδηποτε λογο μπορω να αρνηθω την χρεωση .Η χρεωση εχει γινει απο την GROUPON αρα αυτοι εχουν την ευθηνη.

Επικοινωνησε η GROUPON με την TRADE.GR και δεν πηραν σαφη απαντηση. Με καλεσε αμεσως πισω η groupon και μου τονισε οτι μεχρι το μεσημερι θα πρεπει να παρουν μια σαφη απαντηση απο το καταστημα και οτι εχω απολυτο δικιο και δεν γινεται να μας κοριδευουν.

Ολα αυτα δεν αφοριυν μονο iphone5 αλλα 10 διαφορετικες μαρκες συσκευων αρα γυρω στους 500 πελατες χ την χρεωση = ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΟΓΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΣ .

Eχω παρει ολα τα απαραιτητα μετρα και απλα περιμενω απαντηση μεχρι τις 3 το μεσημερι σημερα .

Αλλο πραγμα η ταλαιπωρια και η αναμονη και αλλο η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ 11 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΦΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣΣ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΙΑ .

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η groupon ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΙΣ 28/7 ,ΑΡΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΩΣ ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ.

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ EMAIL

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί εμένα μου είπαν ξεκάθαρα την διαδικασία που ανέφερα παραπάνω και αποδείχθηκαν οκ και εσύ γράφεις τα ακριβώς αντίθετα πράγματα (μισά λόγια, ψέματα κλπ). Είσαι Αθήνα? Κουπόνι και στοιχεία διεύθυνσης τους έστειλες με mail όπως είχαν ζητήσει?

Δημοσ.

Ολα τα εχω κανει δεν υπαρχουν ψεματα και αντιφασεις απο μερους μου ........ και μολις πριν 10 λεπτα.

Με πηραν τηλ απο την TRADE.GR μολις . Μου ζητησαν χιλια συγνωμη για ολη την ιστορια και την ταλαιπωρια .Μου ειπαν να περασω απο εκει να παραλαβω η να μου το στειλουν αμεσα με κουριερ και παραλαβη αυριο . Θα περασω να το παρω να ληξει το συμβαν.Ο κυριος που μου τηλεφωνησε ηταν απολυτα ευγενικος και κατανοησε οτι εχω ταλαιπωρηθει χωρις λογο και οτι και παλι δεν εχει απαντηση για την ολη ιστορια.

Ειναι ανοιχτα μεχρι τις 5 το απογευμα.

Ελπιζω και θελω να παραλαβουν ολοι .ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...