Προς το περιεχόμενο

iphone 4 16gb 449 euro!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως εγω εχω αρχίσει να ανησυχώ μια και δεν δέχεται καν τον κωδικό του κουπονιού...

Ας ελπίσουμε να είναι ολα οκ μια και το groupon είναι στη μέση....

εγώ μπήκα εδω και καταχώρησα τα κουπόνια μου:

Εξαργύρωση κουπονιών groupon

Μπήκες εδώ και δεν το δέχτηκε?

Δημοσ.

Ο κωδικός κουπονιού ΔΕΝ είναι έγκυρος. Παρακαλώ δοκιμάστε με κάποιο άλλο κωδικό. Αυτο ειναι το μηνυμα που μου βγαζει!!!

Μηπως φταιει οτι ειμαι γραμμενος μεσω facebook

Δημοσ.

εγώ άνοιξα το pdf που μου έστειλε το groupon και έκανα copy paste τον κωδικό στη σχετική σελίδα του site. περίεργο να μη δουλεύει... μήπως πήγες να αγοράσεις άλλο κινητό από αυτό για το οποίο πήρες το κουπόνι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι φυσικα γιατι 449 εχει μονο το iphone 4 black το οποιο το λεει και πανω στο κουπόνι...

Τελικά το απόγευμα της Κυριακής και μετά από επικοινωνία με το groupon το δέχτηκε το κουπόνι! Μπορεί να είχε σταλεί λάθος από αυτούς....

Επεξ/σία από digitals
Δημοσ.

vaoucher και ειδοποίηση με e-mail πήρε κανένας; Η αυτά είναι για άλλες χώρες μόνο! Τουλάχιστον μίλησε κανένας στο τηλέφωνο;

Όσες φορές και αν έχω πάρει κάνει ότι μιλάει!!!

Δημοσ.

εγώ μίλησα χθες, το σήκωσαν κατευθείαν και μου είπαν ότι μέχρι τέλος εβδομάδας θα έχουμε λογικά παραλάβει. Από Τετάρτη θα έχουν τη λίστα με τα κουπόνια στα χέρια τους (προφανώς από το groupon) και θα μπορούν να πουν με λεπτομέρεια πότε ακριβώς παραλαμβάνει ο καθένας. υπομονή :-(

Δημοσ.

Ειπαμε στην γρια να***** και αυτη πηγε και************.......... αν ειναι τοση ταλαιπωρια και αγωνια για τυφλη αγορα με μετρητα.....

Δημοσ.

εγώ προσωπικά δεν έχω καθόλου αγωνία. τους μίλησα, είπαν ότι θα παραδώσουν μέχρι τέλος εβδομάδας, ok. Για 200 ευράκια κέρδος δε με νοιάζει να περιμένω 1 βδομάδα...

και δεν το θεωρώ τυφλή αγορά όταν δίνω τα λεφτά μου σε θυγατρική αμερικάνικης εταιρείας με υπολογιζόμενη αξία κοντά στα $15 δισ. (για την groupon μιλάω). έχω κάνει πολύ πιο ριψοκίνδυνες αγορές (ebay και τέτοια)...

Δημοσ.

Καλο καλοκαιρι .... πηραμε τηλ στην εταιρεια . Ουτε Παρασκευη δεν τα ειχαν στειλει .Τους πηραμε 15.00 και ειπαν ¨τα στελνουμε τωρα ....." "χιλια συγνωμη"

3 η ωρα Παρασκευη κανανε αποστολες και δεν ειχαν τα ονοματα ουτε την ωρα ..... ΜΥΣΤΗΡΙΟ

Εγω παντως τους ειπα οτι αν δεν το εχω σημερα σπιτι (δευτερα..) θα εχουν μεγαλο προβλημα γιατι τα "συγνωμη" δεν ειναι απαντηση εταιρειας....

470 ευρω προπληρωμενα και περιμενεις να τα στειλουνε με απειρες δικαιολογιες......δημοτικου .

Πολυ καλη διαφημηση !! Σιγουρα θα σας προτιμησουμε στο μελλον !!! Σιγουρα !! Ειδικα Αυγουστο !! Θα περιμενουμε ολο το καλοκαιρι "μηπως" ερθει !!!

Ωραιες δουλειες...Ελλαδα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...