Προς το περιεχόμενο

iphone 4 16gb 449 euro!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πήρε κανείς το iphone ; έχει ευρωπαϊκό φορτιστή ; τι μόντεμ firmware φοράει ; Γιατί από ελληνική αντιπροσωπία και ελληνικό δίνει το ebw αλλά πρέπει να είναι από Αγγλία.

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οι κωδικοί θα σταλούν λέει αύριο.

κι εγώ πιστεύω ότι ήταν μια μορφή διαφήμισης. Και όντως είναι έξυπνο. Αντί να σκάσει 2-3 χιλιάρικα σε διαφημίσεις, παίρνει το πιο περιζήτητο κινητό και το σκοτώνει με ελάχιστο ή και χωρίς κέρδος ή και με ζημία ακόμα, so what...

μπορεί να βγάλει και από τα προϊόντα που προμοτάρει (πριντερ και μνήμες)

Δημοσ.

οι κωδικοί θα σταλούν λέει αύριο.

κι εγώ πιστεύω ότι ήταν μια μορφή διαφήμισης. Και όντως είναι έξυπνο. Αντί να σκάσει 2-3 χιλιάρικα σε διαφημίσεις, παίρνει το πιο περιζήτητο κινητό και το σκοτώνει με ελάχιστο ή και χωρίς κέρδος ή και με ζημία ακόμα, so what...

μπορεί να βγάλει και από τα προϊόντα που προμοτάρει (πριντερ και μνήμες)

Σε αυτη την τιμη ,αν ειναι ευρπαικα η ελληνικα δεν θα βγαζει τιποτα.Μονο για διαφημιση το κανει και καλα κανει..

Δημοσ.

Καλησπερα , εγω αγορασα ενα και μου ειπαν μεσω Mail οτι ειναι 100% καινουργια οχι refurbished και οχι εκτος ελλαδος.

Ειναι original Και new!

το παρελαβες? ηταν EU, ολα ΟΚ?

Δημοσ.

Κανείς δεν έχει παραλάβει. Σήμερα ήρθαν κάτι κωδικοί με τα κουπόνια τους οποίους δεν ξέρω που πρέπει να τους βάλω.

Προφανώς ακόμα δεν τα έχουν έτοιμα τα αντίστοιχα πεδία.

Δημοσ.

παιδια ανοιξε το site της trade.gr ....μπορειτε να δωσετε το κουπονι σας. Μονο που λεει οτι ολοκληρωθηκε η παραγελλια..τιιποτα αλλο ! ποτε θα ερθει ? πως θα σταλει ? δεν αναφερουν τιποτα.Θα χρειαστει να παρουμε τηλ για λεπτομερειες.........

μπειτε στο trade.grr .Πατηστε επανω στο κινητο που αγορασατε και θα σας ζητησει το κουπονι, το οποιο το εχετε παρει απο την groupon -ο λογαριασμος μου

συμπληρωστε τα στοιχεια παραλαβης...και περιμενετε . Θα παρουμε και ενα τηλ για ενημερωση . (ποτε θα ερθει ,αν χρειαζετε κατι αλλο για την εγγυηση.....)

Δημοσ.

Πηρα τηλ στο 210-2518606 trade.gr τηλ επικοινωνιας αλλα δεν απανταει .Θα πεσαμε κατα λαθος σε σαββατοκυριακο...... Θα πηγαν να παραλαβουν τα iphone ελπιζω

Παντως αν ολα πανε καλα και δεν εχουμε τιποτα ιστοριες ..ειναι πολυ καλες τιμες και μπραβο τους.Καλη διαφημηση.

Δημοσ.

Πηρα τηλ στο 210-2518606 trade.gr τηλ επικοινωνιας αλλα δεν απανταει .Θα πεσαμε κατα λαθος σε σαββατοκυριακο...... Θα πηγαν να παραλαβουν τα iphone ελπιζω

Παντως αν ολα πανε καλα και δεν εχουμε τιποτα ιστοριες ..ειναι πολυ καλες τιμες και μπραβο τους.Καλη διαφημηση.

Εχθές που τους πήρα μου είπανε μόλις λάβεις το κουπόνι, μπες στο www.trade.gr και καταχώρησε το και ότι οι αποστολές ξεκινάνε Δευτέρα! Τους ρώτησα πως θα έρθουν και μου είπαν με courier, άρα σε 1-2 μέρες (από Δευτέρα) θα τα παραλάβω (iPhone+wildfire s). Έκανα ήδη επικύρωση των κουπονιών μου. Πάντως ζαχαρώνω και αυτήν την μνημούλα για το wildfire:

microSDHC Kingston 16GB Class 4 Flash Card

Δημοσ.

κι εγώ μόλις πέρασα τον αριθμό κουπονιού και τα στοιχεία μου, αλλά δε μου ήρθε κάποιο ενημερωτικό e-mail. Εντάξει παιδιά, τώρα ξεκίνησαν οι άνθρωποι το e-shop, μην έχετε πολλές απαιτήσεις. Κάποιες μικρές καθυστερήσεις είναι αναμενόμενες, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα παραδώσουν κανονικά. Εξάλλου είναι και το groupon στη μέση που είναι μια επιπλέον εξασφάλιση για μας..

Δημοσ.

εχει δικιο ο downhill ας μην ειμαστε καχυποπτοι. ολοι τα εχουν ακριβα και οταν καποιος κανει μια επαγγελματικη κινηση διαφημησης αμεσως να τον φαμε....

Δημοσ.

Παντως εγω εχω αρχίσει να ανησυχώ μια και δεν δέχεται καν τον κωδικό του κουπονιού...

Ας ελπίσουμε να είναι ολα οκ μια και το groupon είναι στη μέση....

Δημοσ.

Δεν δεχεται τον κωδικο ?? περιεργο . οποιος επικοινωνησει πρωτος ας το γραψει να ενημερωθου και οι υπολοιποι. η εαν μαθει κατι νεοτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...