Προς το περιεχόμενο

iphone 4 16gb 449 euro!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ τους πήρα και τους ρώτησα και μου είπαν ότι είναι κανονικότατα Ελληνικής Αντιπροσωπείας και σε σφραγισμένη συσκευασία.

Ήδη τσίμπησα ένα iPhone και η δικιά μου ένα Wildfire! :rolleyes:

Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα deal ever έτσι?

Επίσης, από ότι είδα στο site τους έχουν την φοβερή τιμή σε μνήμες Kingston:

Kingston μνήμες

Kingston 2GB

Kingston 8GB

Kingston 16GB

Επίσης αυτό με το AirPrint και εκτύπωση από το iPhone ασύρματα τι είναι και πως δουλεύει?

OfficeJet 6000 wireless AirPrint

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τσίμπησα ένα 16αρι λευκό. Απ'ότι είδα τα 16ρια έκαναν φτερά!

θενκσ τόπικ στάρτερ....

το airprint είναι ωραία φάση, τυπώνεις απευθείας από το Iphone, απλά δεν μπορείς να κάνεις ρυθμίσεις. To eprint είναι εντυπωσιακό, καθώς ο εκτυπωτής έχει ένα δικό του e-mail π.χ. [email protected] και οτιδήποτε αρχείο (έγγραφο) στείλεις σε αυτό το ε-μαιλ τυπώνεται απευθείας στον εκτυπωτή με τις default ρυθμίσεις χωρίς δεύτερη σκέψη

Δημοσ.

τσίμπησα ένα 16αρι λευκό. Απ'ότι είδα τα 16ρια έκαναν φτερά!

θενκσ τόπικ στάρτερ....

το airprint είναι ωραία φάση, τυπώνεις απευθείας από το Iphone, απλά δεν μπορείς να κάνεις ρυθμίσεις. To eprint είναι εντυπωσιακό, καθώς ο εκτυπωτής έχει ένα δικό του e-mail π.χ. [email protected] και οτιδήποτε αρχείο (έγγραφο) στείλεις σε αυτό το ε-μαιλ τυπώνεται απευθείας στον εκτυπωτή με τις default ρυθμίσεις χωρίς δεύτερη σκέψη

Καλή φάση! Έχουν από ότι βλέπω AirPrint και ePrint 3 εκτυπωτές.

HP Officejet 4500 AiO Printer G510n Wi-Fi

HP Officejet 6500A Plus eAiO Print E710n

HP OfficeJet Pro 8500A Plus e-AiO A910g

HP Officejet Pro 8500A eAiO A910a

Οι τιμές είναι πολύ καλές. Ποιον να επιλέξω αν με ενδιαφέρει βασικές επιλογές εκτύπωσης και κυρίως φωτογραφιών?

Δημοσ.

Καλή φάση! Έχουν από ότι βλέπω AirPrint και ePrint 3 εκτυπωτές.

HP Officejet 4500 AiO Printer G510n Wi-Fi

HP Officejet 6500A Plus eAiO Print E710n

HP OfficeJet Pro 8500A Plus e-AiO A910g

HP Officejet Pro 8500A eAiO A910a

Οι τιμές είναι πολύ καλές. Ποιον να επιλέξω αν με ενδιαφέρει βασικές επιλογές εκτύπωσης και κυρίως φωτογραφιών?

E, δεν θα τις έλεγα και καλές τις τιμές, στα ίσια με τον ανταγωνισμό, μην στριμώχνεστε...

http://www.skroutz.gr/s/263838/HP-Officejet-4500-Wireless-All-in-One.html?keyphrase=G510n

http://www.skroutz.gr/s/290994/HP-Officejet-6500A-Plus-e-All-in-One.html?keyphrase=e710n

http://www.skroutz.gr/s/285038/HP-Officejet-Pro-8500A-Plus-e-All-in-One.html?keyphrase=A910g+

http://www.skroutz.gr/s/283946/HP-Officejet-Pro-8500A-e-All-in-One.html?keyphrase=A910a+

Δημοσ.

1.γιατι υπαρχει ελληνικη αντ/πεια?

2.αφου βγαινει αυτος με 450ε τοτε οι αλλοι ειναι λαμογια

Δημοσ.

1. H isquare δεν είναι νομίζω;

2. Καλά, όσο για αυτό, έχεις απόλυτο δίκιο!

ΥΓ: Καλά ρε παιδιά, σε ελάχιστες ώρες πουλήθηκαν 120 iphone;! Τελικά έχουμε πάρα πολύ μεγάλη καταναλωτική μανία, ενώ μυρίζομαι ότι κυκλοφορεί και πολύ μαύρο χρήμα στην Ελλάδα...Εκτός και αν ξανάρχισαν οι τράπεζες να δίνουν πιστωτικές αβέρτα!

Δημοσ.

http://www.isquare.gr/service θυμαμαι μεχρι το iphone 3 υπηρχε θεμα με το σερβις αλλα οκ βλεπω 3 μαγαζια...

υποθετω μιας και ειναι καλοκαιρι και βγηκαν τα αποτελεσματα πεσαν χορηγιες απο γονεις συγγενεις στα παιδια...

nexus s amoled trade 380e vs skroutz το πιο φτηνο +100ε!

Δημοσ.

Για πείτε μιας και δεν έχω ασχοληθεί (ακόμα) με smartphone. Αυτό το HTC Wildfire S αξίζει ? Θέλω να πώ είναι από τα νέα μοντέλα της αγοράς με δυνατότητες ή έχει ξεπεραστεί ?

ΥΓ: Κρίση-κρίση αλλά ο Έλληνας χωρίς iphone 4 δεν ζεί :mrgreen:

Δημοσ.

σκέψου ότι παίρνει και το groupon προμήθεια!! μπορεί να παίρνει και κανα 5-10%, τί λέτε?

Δημοσ.

Και παλι fail τιμη.

Δειτε τιμες στα ανδροιδακια στην ιδια προσφορα ;)

Διπυρηνες λυσεις σε μερικα κ οχι μονοπυρηνες του failphone..

Τι να τους κανεις τους διπυρηνους επεξεργαστες οταν το ιδιο της το λειτουργικο χρειαζεται ολη τη επεξεργαστικη ισχυ.. τα iPhone και με μονοπυρηνο επεξεργαστη τρωνε τα Ανδροιδη κινητα για πλακα και ολα αυτα γιατι εχουν ασφαλες και γρηγορο λειτουργικο..

Δημοσ.

Eγω παντως ρε παιδια δεν νομιζω οτι εβγαλε κερδος το μαγαζι μ αυτες τις τιμες.

Πιστευω πως επειδη τωρα ανοιξε σαν e-shop ηθελε να κανει μια βαρβατη διαφημιση για να το μαθει ο κοσμος.

Δημοσ.

Στο Πλαίσιο το έχει με την S-LCD, ενώ εδώ δίνει το μοντέλο με την AMOLED.

Δεν αξίζει τότε τα 80€ διαφορά...

Όλες οι προσφορές εκτός από το Ε7 και το Nexus, εξαντλήθηκαν....

Δημοσ.

σκέψου ότι παίρνει και το groupon προμήθεια!! μπορεί να παίρνει και κανα 5-10%, τί λέτε?

Καπου 30-35% παίρνει το groupon. Τουλαχιστον σε αλλες κατηγοριες παροχης υπηρεσιων ενος γνωστου μου τοσο ειχε παρει.

Μη ξεχνας οτι ειναι και το μεγαλυτερο απο ολα τα site τετοιου τυπου.

Τωρα αυτο βεβαια με τετοιο ποσοστο παει σε πολυ ξεφτιλα τιμη, οποτε καποια αλλη ρυθμιση ποσοστου θα εχει γινει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...