cyberrobot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Πολυ καλη τιμη εχει και το nokia C7 παντως. Στα 2 κατοσταρικα ειναι πολυ καλη επιλογη Μακράν καλύτερο το HTC trophy ή το LG OPTIMUS με windows mobile 7!
xpapias Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 τι εννοουμε παραεισαγωγες;; Παραεισαγωγές εννοούμε τις εισαγωγές απευθείας από το εξωτερικό και όχι από την ελληνική αντιπροσωπεία της Apple. Προφανώς και δεν έχουν ελληνική εγγύηση.
moure Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Παραεισαγωγές εννοούμε τις εισαγωγές απευθείας από το εξωτερικό και όχι από την ελληνική αντιπροσωπεία της Apple. Προφανώς και δεν έχουν ελληνική εγγύηση. Αν δεν κανω λαθος στην apple η εγγυηση ισχυει παγκοσμιως. Σε καλυπτει ακομα και αν εχει αγοραστει εκτος Ε.Ε
terry308 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Θα προτιμούσα το δικό σου θέμα εφόσον έχει καλύτερο τίτλο! Αρκετά καλές προσφορές γενικά, ειδικά για το Wildfire S, εφόσον δεν υπάρχουν ψηλά γράμματα... Kαι εγώ αυτό ζαχαρώνω ... από παλιά με το απλό Wildfire το gps του είναι κανονικό ή είναι A-gps ? Στη σελίδα του Πλαισιου λεει Α-gps
moure Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Nokia c7 και ΗΤC wildfire s σε μαυρο εξαντληθηκαν
instinct21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 τι σημαινει refurbished ρε παιδια??? υπαρχει καποιο θεμα με την αγορα τους??? ενδιαφερεται ενας φιλος και πρεπει να του πω τι παιζει...
moure Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 τι σημαινει refurbished ρε παιδια??? υπαρχει καποιο θεμα με την αγορα τους??? ενδιαφερεται ενας φιλος και πρεπει να του πω τι παιζει... Το οτι μπορει να ειναι refurbrished ειναι μια υποθεση που μαλλον κακως την εκανα. Καλυτερα να παρει ο φιλος σου στο μαγαζι να ρωτησει. Eγω πηρα και ρωτησα για το C7 και μου ειπαν οτι ειναι καινουριο σφραγισμενο στο κουτι του
siegfried_gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 τι σημαινει refurbished ρε παιδια??? υπαρχει καποιο θεμα με την αγορα τους??? ενδιαφερεται ενας φιλος και πρεπει να του πω τι παιζει... Σημαινει οτι καποιος το αγορασε, του χαλασε και το επεστρεψε πισω στην εταιρεια. Στη συνεχεια η εταιρεια αφου το επισκευασε το πουλαει ξανα σε χαμηλοτερη τιμη.
instinct21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 και γινεται να στο πουλησει ξανα ως καινουριο;;; χωρις να σε ενημερωσει δηλαδη; edit: επικοινωνησα μολις μαζι τους και μου ειπαν οτι δεν ειναι κλειδωμενα, ειναι ελληνικης εγγυησης, και ειναι ολοκαινουρια!!! μου τονισαν οτι η εταιρια υπαρχει απο το 1987 και ειναι πολυ σοβαρη και δεν θα εκανε ποτε κατι τετοιο...
lefteris Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Καλησπερα , εγω αγορασα ενα και μου ειπαν μεσω Mail οτι ειναι 100% καινουργια οχι refurbished και οχι εκτος ελλαδος. Ειναι original Και new!
moure Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μεχρι το μεσημερι πιστευω θα εχουν εξαντληθει ολα
lalanis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Το wildfire (ειδικά) και το desire είναι τίμιες προσφορές... Το nexus το είχε το Πλαίσιο 299€...
vdanasto Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Το wildfire (ειδικά) και το desire είναι τίμιες προσφορές... Το nexus το είχε το Πλαίσιο 299€... Στο Πλαίσιο το έχει με την S-LCD, ενώ εδώ δίνει το μοντέλο με την AMOLED.
siegfried_gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 και γινεται να στο πουλησει ξανα ως καινουριο;;; χωρις να σε ενημερωσει δηλαδη; edit: επικοινωνησα μολις μαζι τους και μου ειπαν οτι δεν ειναι κλειδωμενα, ειναι ελληνικης εγγυησης, και ειναι ολοκαινουρια!!! μου τονισαν οτι η εταιρια υπαρχει απο το 1987 και ειναι πολυ σοβαρη και δεν θα εκανε ποτε κατι τετοιο... Βασικα δεν στο κρυβει οταν ειναι rfd απλα αν δεν ρωτησεις δεν το λενε ως επι το πλειστον. Αυτο μπορεις να το δεις ειτε απο τη συσκευασια ειτε απο την συσκευη η οποια θα το αναγραφει (βλ. HDD drives). Επισης οταν λεω εταιρεια δεν εννοω το μαγαζι που το πουλαει αλλα την κατασκευαστρια δλδ την Apple στην προκειμενη περιπτωση. Αυτου του τυπου οι συσκευες εχουν κανονικα εγγυηση, αλλα μικροτερης συνηθως διαρκειας και πουλιουνται απο την εταιρεια στα μαγαζια, τα οποια τις πουλουν στη συνεχεια σε εμας (παραλειποντας πολλες φορες να πουν οτι ειναι rfd) σε χαμηλοτερη τιμη σαν προσφορα ή αν ειναι και λιγο "απατεωνισκοι" στην τιμη της καινουργιας. Γι' αυτο οταν βλεπουμε πολυ χαμηλοτερες τιμες σε ηλεκ. προιοντα καλο ειναι να τσεκαρουμε με το μαγαζι που τα πουλαει αν ειναι rfd. Τωρα για το συγκεκριμενο μαγαζι αφου λεει οτι ειναι new ειναι καλη προσφορα για οποιον το παρει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα