Προς το περιεχόμενο

Καρτα γραφικων για laptop

8anos94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα laptop hp compaq presario cq56 και δεν εχει μεσα καρτα γραφικων πως θα ξερω αν μπορω να βαλω καρτα γραφικων η κατι να γινει για να παιζω κανα παιχνιδακη ???

Δημοσ.

Τι εννοείς όταν λες δεν έχει κάρτα γραφικών; Ενσωματωμένη στην μητρική είναι, δεν βγαίνει έτσι εύκολα... Θες να αναβαθμίσεις την κάρτα γραφικών σου;

Δημοσ.

δεν ξερω πολα απο λαπτοπ παλον παιζω μονο απο τη μητρικη γιατι οταν παταω ιδιοτητες γραφικων μου βγαζει κατι inte και ττετια τι μπορω να κανω για να παιζω κανα παιχνηδακι??

Δημοσ.

δεν ξερω πολα απο λαπτοπ παλον παιζω μονο απο τη μητρικη γιατι οταν παταω ιδιοτητες γραφικων μου βγαζει κατι inte και ττετια τι μπορω να κανω για να παιζω κανα παιχνηδακι??

Δυστυχώς τπτ... δεν αλλάζει η καρτα γραφικών στο λαπτοπ σου...

Αν θες παιχνιδακια, μαζευεις χρήμα για ένα σωστο desktop!

Δημοσ.

To -160sv έχεις ε; Με intel κάρτα γραφικώ και μπορεί να είναι η Intel GMA 4500.

Anyway, κάρτα γραφικών σε λάπτοπ που την έχει ενσωματωμένη δεν αλλάζει, άρα.... Πασιέντζααααααα :lol: Αυτές οι κάρτες είναι φτιαγμένες για αυτονομία, όχι για παιγνίδια...

Γενικά πάντως κανένα παιγνίδι ελαφρύ θα το σηκώνει, απλά μην πας για τίποτα καινούργια που θέλουν γερά συστήματα. Βλέπεις στις ελάχιστες απαιτήσεις και άμα είσαι μέσα καλώς, εναλλακτικά επόμενο game :P

Εσύ ποιο παιγνίδι έβαλες και σου έκανε νερά και τώρα ψάχνεσαι;

Δημοσ.

lolol κοιτα υπογραφη αχχχαχαγια τις διακοπες το θελω παιζω καποια παιχνηδια τα online κυριος με ενδιαφερουν αλλα οταν παω σε χωρο με πολα ατομα η πολα βοτ αρχιζει να ψιλοκολαει εκει φτεει η ραμ? η καρτα γραφικον που δεν εχει αχχαχα?

Δημοσ.

lolol κοιτα υπογραφη αχχχαχαγια τις διακοπες το θελω παιζω καποια παιχνηδια τα online κυριος με ενδιαφερουν αλλα οταν παω σε χωρο με πολα ατομα η πολα βοτ αρχιζει να ψιλοκολαει εκει φτεει η ραμ? η καρτα γραφικον που δεν εχει αχχαχα?

Αμ έλα μου ντε που δεν την παρατήρησα καν την υπογραφή!! :lol: :P

Και εσύ βρ επαιδι μου είναι δυνατον να έχεις τετοιο σύστημα και να ρωτάς αν αλλζει η καρτα γραφικών σε λαπτοπ με intel gma??

Δημοσ.

χαχαχ οπως ειπα και ποιο πανω δεν εχω ιδεα απο λαπτο τι γινεται μεσα χαχααχ νομιζα οτι αλαζε σαν τα desktop αλλα τωρα βλεπω τις διακοπες μεσα στα lag ....... δεν υπαρχει κατι να κανω για να απαληνω τον πονο μου ε?

Δημοσ.

ελεεινο στο κοτσοβολο το πειρα 420 και κοιτα http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10096619 τωρα και με καρτα γραφικω θα παω να αφτοκτονησω δεν αντεχω αλλο ................ θα παω τους το πεταξω στα μουτρα και θα τους πω φερτε μου αυτο εδω ξεφτιλα τελειος....

Δημοσ.

κατσε ρε φιλε,αφου εχεις το γκοτζιλακι απο κατω με την 6870 τι το θες το λαπιτοπι?

να παιζεις και στη παραλια? ^_^

Δημοσ.

στο ξενοδοχειο δεν εχω τι να κανω μονο ουραν θα κοιτα δηλαδη σε μια βδομαδα φευγω και δεν εχω βρει τη λυση μαλον πρπει να πεθανω τωρα αχχαχαα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...