Προς το περιεχόμενο

access point-χανει την συνδεση

stamlam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kαλησπερα.

ισως να κουρασα καποιους φιλους,αλλα για τριτη μερα προσπαθω με το access point level1 wap-0003να το ρυθμησω αλλα χωρισ επιτυχια.

με την βοηθεια του forum εφτασα τελικα να κανω καποιες ρυθμησεις αλλα οταν το συγκεκριμενο μηχανημα του βαζω επιλογη repeater mode η οποιαδηποτε αλλη σταματα να εκπεμπει ασυρματα και ο υπολογιστησ δεν το βρησκει.μονο στην επιλογη access point oταν το βαζω εκπεμπει.αν εχετε καποια λυση να μου πειτε ,θα ημουν υποχρεως.

να σας εξηγησω οτι θελω να επεκτινω την εμβελια του σηματος απο το motem royterHUAWEI (αυτο που δινει ο οτε) με το συγκεκριμενο access poin

Σας ευχαριστω για την βοηθεια

Δημοσ.

αν ειναι συμβατα δεν το γνωριζω (το access level1 wap-0003 υποστηριζει λειτουργεια WDS),αλλα και με κλειστο το motem-router,το access point οταν του αλλαζω την λειτουργεια σε repeater mode η οποιαδηποτε αλλη επιλογη σταματαει να εκπεμπει σημα ασυρματα.εκπεμπει μονο σε κανονικη λειτουργεια A.P

Δημοσ.

Δεν έχω επιχειρήσει ποτέ να επεκτείνω το σήμα κάποιου AP αλλά αν το έκανα θα φρόντιζα να πάρω δύο ίδια. Όταν γυρίζεις το level1 σε repeater, αν έχεις κλειστό το huawei μπορεί να μη μεταδίδει επειδή δε βλέπει στο αρχικό σήμα.

Θα σου πρότεινα να παρεις ένα δεύτερο huawei και να δοκιμάσεις να το κάνεις repeater.

Δημοσ.

Δεν νομίζω τα huawei να παίζουν με repeater mode (κοινώς να έχουν wds) αλλά αυτό μπορεί να μας το πει και ο poulinos αν ξέρει.

Από εκεί και πέρα το level1 δεν το ξέρω/δεν το έχω δουλέψει καθόλου. Για κοίτα αν έχει επιλογή για universal repeater (τη έχουν τα tp-link και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με όσα ρουτερ τα έχω βάλει να αναμεταδίδουν το σήμα - και το huawei μεταξύ αυτών).

Δημοσ.

Δεν έχω επιχειρήσει ποτέ να επεκτείνω το σήμα κάποιου AP αλλά αν το έκανα θα φρόντιζα να πάρω δύο ίδια. Όταν γυρίζεις το level1 σε repeater, αν έχεις κλειστό το huawei μπορεί να μη μεταδίδει επειδή δε βλέπει στο αρχικό σήμα.

Θα σου πρότεινα να παρεις ένα δεύτερο huawei και να δοκιμάσεις να το κάνεις repeater.

σκοπος ειναι να μας πει αν δειχνει οτι συνδεεται το ενα με το αλλο και με το inSSIDer μπορει να δει αν εκμπεμουν κτλ κτλ.αν δεν εκμπεμπει το Huawei τοτε δεν θα μπορει καν να το βρει το Level one και ουτε και ο ιδιος οποτε εχουμε θεμα.

Δεν νομίζω τα huawei να παίζουν με repeater mode (κοινώς να έχουν wds) αλλά αυτό μπορεί να μας το πει και ο poulinos αν ξέρει.

Από εκεί και πέρα το level1 δεν το ξέρω/δεν το έχω δουλέψει καθόλου. Για κοίτα αν έχει επιλογή για universal repeater (τη έχουν τα tp-link και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με όσα ρουτερ τα έχω βάλει να αναμεταδίδουν το σήμα - και το huawei μεταξύ αυτών).

οσο θυμαμαι σκετο Repeater εχουν οχι universal.πιανει ασυρματο δικτυο και το αναμεταδιδει.το σεταρισμα γινεται με καλωδιο πιο ευκολα.δεν θυμαμαι αν αυτο που ειχα μπορουσε να δωσει και με καλωδιο περα απο ασυρματο οπως ενα belkin που ειχα δει αλλα αυτο δεν μας ενδιαφερει τωρα.

αν και σου απαντησα και στο αλλο θεμα ας πω και εδω ενα δυο.αν εχεις wds το level one θα πρεπει να εχει wds και το huawei αλλιως δεν παιζει.και το huawei σιγα μην εχει.οποτε πας σε Repeater.ενα level one 3-4 χρονων παρομοιο μοντελο με αυτο που εχεις λογικα γιατι κατι λεει το ονομα επαιζε μια χαρα σαν Repeater απλα εννοειται θα πρεπει να εχει αλλη Ip στο ιδιο δικτυο ομως απο το Huawei.αν εχουν την ιδια Ip τοτε εχεις θεμα.για wds καλο θα ηταν να ειναι ιδια ρουτερ αλλα γενικα το wds δεν αξιζει οποτε μην παει να δωσει λεφτα για wds.δυσκολο στο στησιμο και τελειως βλακεια.οποτε ας δοκιμασει αυτα που του ειπα στο αλλο τοπικ μια που ανοιξε και 2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...