Προς το περιεχόμενο

Κουφο προβλημα με σκληρο

Redshift

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

oc δεν εχω κανει

bios εχω περασει την τελευταια εκδοση

jumper ο SATA samsung f3 1tb δεν εχει

οντως μαλλον δεν ειναι τροφοδοτικο αφου πριν το ιδιο τροφοδοτικο στο παλιο συστημα τα σηκωνε ολα μαζι με τον samsung

ρε παιδια θα τρελαθω ξανατσεκαρα στην enermax βαζοντας και ξεχωριστη καρτα γραφικων μαζι με το εξαπυρηνο και ολα και τα σηκωνει ανετα

τι διαολο δεν μπορω να καταλαβω

Δημοσ.

...να ξαναρωτήσω, κι ας ίσως γίνομαι ενοχλητικός, ΜΟΝΟΝ του, στη συγκεκριμένη, νέα μητρική, τον F3 τον ΕΧΕΙΣ δοκιμάσει; Απουσία του SSD κυρίως από τη μητρική (αλλά γιατί όχι, και του optical drive) - έστω για να δεις αν αναγνωρίζεται στο ΒΙΟS ως hardware; Έχει μείνει, για 'μένα, ΟΛΙΓΟΝ φλου το συγκεκριμένο...

Δημοσ.

wash δεν γινεσαι καθολου ενοχλητικος εννοειται

μονο τον samsung δεν τον εχω δοκιμασει,θα το κανω σημερα να σου πω

παντως με το που μπει μεσα στο κουτι και ξεκινησει το πισι κανει εναν παρομοιο θορυβο με αυτον που κανουν οι δισκοι οταν χτυπησουν και μετα απο λιγο σταματα,ενω εξω στο docking station δουλευει μια χαρα,για αυτο λεω για θεμα τροφοδοσιας

Δημοσ.

Δοκίμασέ το, γιατί μετά βλέπω χέρια σηκωμένα ψηλά. Θα ξεκαθαρίσει και το θέμα τροφοδότησής του, μιας και δεν είναι δυνατόν μία μόνο συσκευή να μην μπορεί να τροφοδοτηθεί σωστά, επειδή το υπόλοιπο σύστημα είναι, ας πούμε, "ενεργοβόρο".

Σωστή η παρατήρηση του "πάει να ξεκινήσει, αλλά δεν", και η μία από τις ερμηνείες που μπορεί να αποδωθεί ως αίτιο - μόνο που αν και μόνος του κάνει το κορόιδο, νομίζω το 100% ξεκαθάρισμα θα γίνει αν καταφέρεις να δοκιμάσεις στη δική σου μητρική, άλλο τροφοδοτικό (μεγαλύτερης ισχύος).

Συνεχίζει παρ' ολ' αυτά κάτι να μου λέει πως κάτι δεν πάει καλά σε σχέση με την επικοινωνία και όχι με πιθανή ανεπαρκή τροφοδοσία... (στο DS άλλωστε, παίζει ρόλο εκτός από την διαφοροποίηση στην προφοδοσία, και η διαφοροποίηση στον controller....)

* ...ουπς, το DS, δοκίμασες να το έχεις αποσυνδεδεμένο ΚΑΙ αυτό; Καθώς και άλλα πιθανά υπάρχοντα περιφερειακά; Εκτυπωτές κτλ;

Δημοσ.

λοιπον ο wash ειχε δικιο

βγαζω τις τροφοδοσιες ssd και dvd και κοτσαρω μονο ρευμα στον samsung,ουτε χτυπηματα ουτε τπτ

μολις βαλω sata συνδεσμο πανω του αρχιζει τις μλκες

καλωδια sata εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα

οποτε

ssd μητρικη και dvd ειναι αναβαθμισμενα στα ποιο καινουργια firmware,μπορω να αναβαθμισω καπως το firmware του samsung?

στην samsung δεν βρισκω firmware http://www.samsung.com/gr/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP00&prd_ia_cd=&prd_mdl_cd=HD103SJ&prd_mdl_name=HD103SJ&srchword=HD103SJ%20|%20HD103SJ

Ευρηκα !!! patch απο την samsung για καποια chipset με προβληματα συνεργασιας με δισκους της

http://www.samsung.com/global/business/hdd/faqView.do?b2b_bbs_msg_id=308

Δημοσ.

Σπάνιο, αλλά ιτ χάπενζ (...δεν κατάλαβα βέβαια τί ακριβώς γίνεται - υπάρχει πρόβλημα μαζί με τον F3 και άλλες SATA συσκευές - αλλά αν είναι μόνος του, τον βλέπει κανονικά το BIOS, όπως σκεφτόμουνα....; )

Ενημέρωσε αν όλα παν καλά μετά το patching (...και άλλαξε και τον τίτλο, μετά, σε "patch Samsung F3 για τάδε chipsets" :ρ

(μπας και σωθεί και κανείς άλλος που θα του τύχει και θα το ψάχνει - αν και ο συνήθης γκαντεμόσαυρος της παρέας είσαι πάντα εσύ)

Δημοσ.

washy ηταν θεμα μονο καποιων σκληρων samsung με καποια συγκεκριμενα chipsets πχ στην περιπτωση μου o spinpoint f3 με το amd 850

ουτε μονος του δουλευε ουτε με παρεα

πατσαρεις τον σκληρο με διορθωμενο firmware απο την samsung (εχω ποσταρει link) και βουαλα ολα οκ

ευχαριστω πολυ μαν που με υποψιασες, να σαι καλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...