hawkpilot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Τα iPhones δεν είναι για τα σκουπίδια. Απλά έχουν πολλούς περιορισμούς και προφανώς το συγκεκριμένο που έχεις στα χέρια σου είναι κλειδωμένο ή (λίγο απίθανο) η sim που του έχεις βάλει είναι παλιά και δεν την αναγνωρίζει. Θα σου πρότεινα να μιλήσεις με κάποιον γνώστη των κινητών αυτών για να σε βοηθήσει (από κοντά) καλύτερα γιατί είναι κάπως δύσκολο μέσα από ένα forum να σου δωθούν αναλυτικές οδηγίες για αλλαγή firmware.
June Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μήπως κάνεις κάτι λάθος γενικά στην όλη διαδικασία; Προσωπικά ό,τι προιον της Apple έχω χρησιμοποιήσει είναι από τα πιο εύχρηστα... Το κινητό το βλέπει στο iTunes όταν το συνδέεις; Αν το βλέπει πατάς απλά το κουμπί Restore και περιμένεις, δεν θέλει ουτε γνώσεις πυρηνικης φυσικης, ουτε να ψαχνεις ενα σωρο παραπλευρους τροπους. Το κινητο ειναι αγορασμενο απο ελλαδα ή απο εξωτερικο, απο καποια χωρα που πουλανε κλειδωμενα iphone; Τώρα αν θελεις να κανεις Jailbreak κτλ στη συσκευη (απο το λινκ που παρεθεσες νωριτερα) ειναι μια αλλη εντελως ιστορια, και αν εχει 4.3.5 φυσικα και ΔΕΝ γίνεται να γίνει jailbreak.
firewalker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Άρα ο φίλος μου τώρα έχει ένα κινητό το οποίο πάει για σκουπίδια; (Νταξ πάντα ήταν για σκουπίδια η Apple, αλλά με τέτοια κυριολεξία δε το περίμενα ούτε εγώ Δεν φταίνε οι εταιρίες για πειραματισμούς τρίτων.
kanesaxo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Και εφοσον δε βρισκεις ακρη εδώ, πέρνα μια βόλτα απ'το myphone.gr σαν πιό εξειδικευμένο φόρουμ. Εκτός φυσικά αν φυσικά σκοπός του τοπικ ειναι πλέον να θαφτεί το σάπιο μήλο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μήπως κάνεις κάτι λάθος γενικά στην όλη διαδικασία; Προσωπικά ό,τι προιον της Apple έχω χρησιμοποιήσει είναι από τα πιο εύχρηστα... Το κινητό το βλέπει στο iTunes όταν το συνδέεις; Αν το βλέπει πατάς απλά το κουμπί Restore και περιμένεις, δεν θέλει ουτε γνώσεις πυρηνικης φυσικης, ουτε να ψαχνεις ενα σωρο παραπλευρους τροπους. Λες να μην το δοκίμασα; Δοκίμασα και απλό Restore, και με συγκεκριμένο IPSW, και με yellowra1n, και με greenpois0n, και με redsn0w, και με blackra1n.. τίποτα. Όλα όταν ανοίξει το κινητό με οδηγούν στο κλασσικό μοτίβο με τα iTunes και τη γ__ωSIM. Δεν φταίνε οι εταιρίες για πειραματισμούς τρίτων. Τα κινητά αυτά είναι εργαλεία. Αν δεν τα κόψεις/ράψεις πάνω στις ανάγκες σου δεν έχουν καμιά αξία. Όποιος κλειδώνει σε αυτό το πλανήτη χάνει και τα λίγα που έχει.. Καλύτερο παράδειγμα ο Gill Bates με τα Windows.
June Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Λες να μην το δοκίμασα; Δοκίμασα και απλό Restore, και με συγκεκριμένο IPSW, και με yellowra1n, και με greenpois0n, και με redsn0w, και με blackra1n.. τίποτα. Όλα όταν ανοίξει το κινητό με οδηγούν στο κλασσικό μοτίβο με τα iTunes και τη γ__ωSIM. Άρα το κινητο δεν ειναι απο Ελλαδα και θελεις να το κανεις jailbreak. Στα "νορμαλ" iPhone, οταν βγαζει το σημα με το iTunes και την σιμ, κανει αυτο που λεει. Το βαζεις στο iTunes έχοντας και την σιμ μεσα και σε 2 δευτερολεπτα εχει τελειωσει ολο το θεμα. Απ' οτι καταλαβαινω, το κινητο ειναι απο το εξωτερικο και ειναι κλειδωμενο. Αρα υπαρχει ενδεχομενο να μη μπορεις να κανεις τιποτα. Αυτο που χρειαζεται να κανεις ειναι unlock, οχι jailbreak σε αυτη τη φαση αν δεν ανοιγει αλλιως.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δεν νομίζω να είναι εξωτερικού ρε αγόρι. Ο φίλος μου το αγόρασε πριν 2 εβδομάδες από άλλον ΕΛΛΗΝΑ. Έβαλε την κάρτα του και το δούλευε μια χαρά 2 εβδομάδες τώρα. Ήθελε περισσότερα όμως και έβαλε έναν μπαγλαμά να του τα βάλει. Του έκανε Update, το official update.. και δεν ξέρω μάλλον το κινητό ήταν jailbroken και κόλλησε. Δεν επιτρέπετε όμως να το γυρνάω στις εργοστασιακές και να μην δουλεύει. Εδώ. Στην Ελλάδα. Με την Ελληνική SIM. Την Apple μου μέσα. Βοηθήστε ρε παιδιά..
June Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δεν νομίζω να είναι εξωτερικού ρε αγόρι. Ο φίλος μου το αγόρασε πριν 2 εβδομάδες από άλλον ΕΛΛΗΝΑ. Έβαλε την κάρτα του και το δούλευε μια χαρά 2 εβδομάδες τώρα. Ήθελε περισσότερα όμως και έβαλε έναν μπαγλαμά να του τα βάλει. Του έκανε Update, το official update.. και δεν ξέρω μάλλον το κινητό ήταν jailbroken και κόλλησε. Δεν επιτρέπετε όμως να το γυρνάω στις εργοστασιακές και να μην δουλεύει. Εδώ. Στην Ελλάδα. Με την Ελληνική SIM. Την Apple μου μέσα. Βοηθήστε ρε παιδιά.. Με βάση όσα λες, το κινητό όταν το πήρε ο φίλος σου ήταν ήδη jailbroken από τον άλλον Έλληνα που το είχε πάρει από έξω. Αυτός το είχε κάνει ήδη jailbreak + unlock και το κινητό δούλευε. Απο την ωρα που ο φιλος σου το αναβαθμισε σε 4.3.5 και δεν υπαρχει jailbreak για αυτο το firmware δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα... Απλα να περιμενεις να βγει jailbreak+unlock για την 4.3.5 (που δεν νομιζω να βγει) ή όταν βγει για την 5.0 τον Σεπτεμβριο που θα κυκλοφορησει. Προσοχη στο οτι απο τη στιγμη που το κινητο ειναι κλειδωμενο απο το εξωτερικο, και βγει ΜΟΝΟ Jailbreak (και οχι unlock) παλι δεν θα δουλευει η λειτουργια του τηλεφωνου... Θα είναι δηλαδη σαν ενα iPod Touch. Και δεν φταιει η Apple. Ο φιλος σου φταιει που πηγε να αναβαθμισει χωρις να εχει διαβασει προηγουμενως πιθανες επιπλοκες μετα την αναβαθμιση (σε κλειδωμενα κινητα επαναλαμβανω). Και αν ο αλλος που του το πουλησε δεν τον ειχε ενημερωσει καν, αυτος φταιει 10 φορες παραπανω. Κλειδωμενα κινητα βγαζουν παντως πολλες εταιρειες σε αλλες χωρες, οχι μονο η Apple. Ουτε εκεινα πολλες φορες ξεκλειδωνουν.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Okay, άρα τα παρατάω. Μου φαίνεσαι πολύ σίγουρος με τα λεγόμενά σου. Θα του τα μεταφέρω τα χαρμόσυνα του παιδιού.
YannisKatr1990 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Είχα τραβήξει κι εγώ κάτι παρόμοιο όταν σα μαλάκας πηγα να κανω update με το που το πηρα.... Mετά, όμως επει το jailbreak γινόταν για πλάκα η apple δεν σε αφηνε να κνει σ downgrade και περίμενα 1 μήνα για το jb... Πές του φίλου σου υπομονή....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.