Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Πήρε το iPhone ενός φίλου μου ένας τυπάς, και του είπε ότι θα του το αναβαθμίσει.. και τώρα με το που ανοίγει το iPhone του ζητάει να βάλει τη SIM ενώ η κάρτα SIM είναι μέσα!* (*Για την ακρίβεια, δείχνει το USB plug το οποίο είναι στραμμένο προς μια μπλέ μπαλίτσα με το σύμβολο της μουσικής μέσα, και γράφει iTunes. No service λέει πάνω, και Slide for emergency κάτω.) Του έκανε απ'ότι κατάλαβα το Update για το νέο λογισμικό της Apple. Μου το έδωσε επειδή ασχολούμαι με αυτά, αλλά δεν ξέρω τίποτα για τα hiPhones και τα της Apple. Για να μην μου κοστίσει 15 ώρες surfάρισμα, μπορείτε να βάλετε ένα χεράκι; Το iPhone2 είναι λογικά, και θέλω να το επαναφέρω σε factory settings ή γενικά σε μια stable μορφή! Έχω και το Usb του! Thanks in advance Apple-άκιδες.
June Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 To συνδέεις στο pc, ανοίγεις το iTunes και από τη λίστα αριστερά επιλέγεις το iPhone και restore.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 To συνδέεις στο pc, ανοίγεις το iTunes και από τη λίστα αριστερά επιλέγεις το iPhone και restore. Πως ανοίγω το iTunes κούκλε;
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Πως ανοίγω το iTunes κούκλε; κατεβαζεις την εκδοση για windows και αφου κανεις εγκατασταση με διπλο κλικ!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Το iTunes 10 για παράδειγμα; Κάνω install και μετά θα μπορέσω να κάνω διπλό χτύπημα με το δάχτυλο και θα δω αυτό που μου λέει ο June;
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Το iTunes 10 για παράδειγμα; Κάνω install και μετά θα μπορέσω να κάνω διπλό χτύπημα με το δάχτυλο και θα δω αυτό που μου λέει ο June; το itunes ειναι προγραμμα για το pc! οποτε πας εδω http://www.apple.com/itunes/download/ το κατεβαζεις και το κανεις install στο pc σου. μετα συνδεεις το iphone με το pc και ανοιγεις το προγραμμα που μολις εγκατεστησες και κανεις ολα τα επομενα!
LeoNaXe Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 για να καταλάβεις, ότι και να κάνεις στο iPhone σου θα πρέπει να το αναφέρεις στην Apple.... δηλαδή ότι και να κάνεις θα πρέπει να το ξέρει η εταιρία
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 The SIM Card inserted in this iPhone does not appear to be supported. Only compatible SIM cards from supported carrier may be used to activate iPhone. Please insert the SIM card tha came with your iPhone or visit a supported Carrier's store to receive a replacement SIM card. Το περίμενα ότι δεν θα ήταν τόσο απλό..
gs20309 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 The SIM Card inserted in this iPhone does not appear to be supported. Only compatible SIM cards from supported carrier may be used to activate iPhone. Please insert the SIM card tha came with your iPhone or visit a supported Carrier's store to receive a replacement SIM card. Το περίμενα ότι δεν θα ήταν τόσο απλό.. το πιο πιθανό είναι ότι το iphone είναι αγορασμένο από αμερικα όπου τα κλειδώνουν οι εταιρίεςκ δεν παίζουν με ελληνικές σιμ, πρέπει να βρεις κάποιον να το ξεκλειδώσει.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Βρήκα αυτό. Νομίζω πως πρέπει να κάνω όλο αυτό το κατεβατό. Επειδή δεν γνωρίζω όμως το μοντέλο, μπορείτε να με βοηθήσετε τουλάχιστον με το να μου πείτε σε ποιες περιπτώσεις είμαι; Ποιό firmware για παράδειγμα, και αν υπάρχει πρόβλημα που εγκατέστησα νεότερο iTunes.... P.S: Από εδώ μέσα, δεν ξέρω ποιο να κατεβάσω..
Alxnks Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Το περίμενα ότι δεν θα ήταν τόσο απλό.. murphy's laws dear ελληνικα!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Κατεβάζω αυτό "iPhone1_1_3.1.2_7D11_Custom_Restore_Activated", από άλλο site.. ώστε να συνεχίσω τον οδηγό. Παιδιά αν με ρωτήσετε το οτιδήποτε για το desire, θα ξέρω να σας πω.. τι έγινε εσείς μαύρα μεσάνυχτα για τo ασπρουλιάρικο το δικό σας;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Άκυρο αγόρια. 3GS και του έβαλε το 4.3.5 από το 4.3.2 (ή 4.3.3) δε θυμάται. To συνδέεις στο pc, ανοίγεις το iTunes και από τη λίστα αριστερά επιλέγεις το iPhone και restore. Ρε γαμώτο. Θέλει να ανοίξεις το iTunes, να συνδέσεις το κιν στο PC, και να κρατήσεις το Power με το Home πατημένα, και μετά να κρατήσεις το HOME για να σου δείξει το iTunes την επιλογή Restore. Πήρε 15 λεπτά, έκανε Restore, και πάλι μόλις άνοιξε μου έδειξε το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ πράγμα. Καλά κάνω και αποφεύγω την Apple σαν τον διάολο το λιβάνι..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Άρα ο φίλος μου τώρα έχει ένα κινητό το οποίο πάει για σκουπίδια; (Νταξ πάντα ήταν για σκουπίδια η Apple, αλλά με τέτοια κυριολεξία δε το περίμενα ούτε εγώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.