kostaslivs Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Γεια σας, Αποφάσισα να αγοράσω το HTC Desire. Την καλύτερη τιμή στο internet την βρήκα στο EasyBuyWorld. Αλλά εννοείται πως γενικά έχω μία ανησυχία όταν αγοράζω από το internet. Τι λέτε να τους εμπιστευτώ ή όχι? Έχετε κάποιο άλλο κατάστημα πιο έμπιστο υπ' όψιν σας; Ευχαριστώ!
karmen1983 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Εχω αγοράσει από αυτούς το Galaxy S... Δεν είχα κανένα πρόβλημα...
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 moi aussi! απο το ebw χωρις κανενα προβλημα! αλλα για να ειμαι σιγουρος παντα κανω τηλεφωνικη παραγκελια!
phoenix.gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 και εγώ έχω αγοράσει από το easy buy world ενα ipod nano είχε την καλύτερη τιμή της αγοράς με διαφορά και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα!
flik Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Έχω αγοράσει μια φορά, και θα ξαναγόραζα. Έχουν καλή εξυπηρέτηση μάλιστα.
alexzzz Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Όχι από προσωπική εμπειρία, αλλά από σκόρπια σχόλια στο διαδίκτυον, διάβασα ότι το ebw φέρνει παραεισαγωγής ή κάτι τέτοιο. Κάποιοι είχαν πρόβλημα με την εγγύηση στις συσκευές τους (χωρίς να ξέρω όμως αν φταίνε και οι ίδιοι τους) και επίσης κάποια πράγματα έχουν βρεθεί ανοιγμένα και ξανά κλεισμένα. Επίσης σε αρκετά htc υπάρχει μέσα χύμα για να το κολλήσει ο κάτοχος αυτοκόλλητο "σφραγίσματος" της συσκευασίας... ξανά λέω όμως ότι δεν έχω αγοράσει προσωπικά από εκεί. edit: και τώρα που το βλέπω... 290€ για συσκευή που είναι 1,5 χρόνο στην αγορά; πολλά κατ εμε
kostaslivs Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Όχι από προσωπική εμπειρία, αλλά από σκόρπια σχόλια στο διαδίκτυον, διάβασα ότι το ebw φέρνει παραεισαγωγής ή κάτι τέτοιο. Κάποιοι είχαν πρόβλημα με την εγγύηση στις συσκευές τους (χωρίς να ξέρω όμως αν φταίνε και οι ίδιοι τους) και επίσης κάποια πράγματα έχουν βρεθεί ανοιγμένα και ξανά κλεισμένα. Επίσης σε αρκετά htc υπάρχει μέσα χύμα για να το κολλήσει ο κάτοχος αυτοκόλλητο "σφραγίσματος" της συσκευασίας... ξανά λέω όμως ότι δεν έχω αγοράσει προσωπικά από εκεί. edit: και τώρα που το βλέπω... 290€ για συσκευή που είναι 1,5 χρόνο στην αγορά; πολλά κατ εμε Και σκέψου ότι είναι η καλύτερη τιμή που βρήκα στο skroutz!
tsifotis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Αξιοπιστο μαγαζι κι απο μενα. Οπως τα λενε στο τηλεφωνο ετσι ειναι (χρονος παραδοσης, κοστος κλπ)
2arkoudi Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 +1 Μια χαρα eshop εχει και φυσικα καταστημα http://www.ebw.gr/el-gr/Page/EBW-Points
gherudos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μια χαρά αξιόπιστο είναι το ebw.gr δές λιγάκι την αγγελία μου μήπως και σε ενδιαφέρει: http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/htc/23707-htc-wildfire-s-%cf%83%cf%86%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf/ νομίζω είναι καλύτερο το HTC που πουλάω και το δίνω και φθηνότερα.
arxangelos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 8 σελιδες δικες σου αδερφε...εγω μια φορα αγορασα πριν δυο χρονια και δεν θα το ξανακανω... και βαζω και αυτο το ποστ γτ με εκφραζει απεριοριστα πολυ ebw? μια τρυπα στο μαρουσι ειναι που εφερνε ολη την σαβουρα απο κινα που την βρησκεις απο το ιντερνετ σε εως 300% φτηνοτερες τημες; α αυτο ειναι ναι... μια φορα ειχα αγορασει απο εκει μια οθονη για PSP και ειχε 3 καμενα pixel και δεν την αλλαζε. εχε χαρη την επομενη μερα εμπενα στρατο απο αδεια. και μετα απο ολλα αυτα απορουνε καποιοι γιατι ο κοσμος παει στα πλαισια και στα e-shop η στρεφετε στο ebay κτλπ.
sistah Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 7/7 οτι προιον διαλεξα στην τυχη (συν αυτο που με ενδιεφερε) ελεγε "το προιον δεν ειναι διαθεσιμο" τι στο καλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.