sanyu9891 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 καλησπερα. εχω ενα μικρο προβληματακι με ενα αρχειο .avi που εχει καει σε CD-R.μου εστειλαν το cd αλλα δεν μπορω να ανοιξω το αρχειο,δηλαδη δεν γινεται αναπαραγωγη του αρχειου βιντεο ειτε με Windows Media Player ειτε με VLC. ενα περιεργο γεγονος ειναι οτι το αρχειο εχει ονομασθει ακριβως: "ονομα αρχειου" ,δηλαδη εχει αυτακια!!!μαλιστα!!!δεν ξερω πως μπορει να εγινε αυτο,αλλα εχω μια υποψια.το laptop που καηκαν τα αρχεια ειναι Mac -δεν ξερω αν εχει να κανει με αυτο ή με καποιο τρελο προγραμμα,αλλα το δυσλειτουργια ειναι το ιδιο.
TheELF Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 1.Αντέγραψε το αρχείο στων Η/Υ σου. 2.άλλαξε όνομα σε κάτι φυσιολογικό. 3.αν δεν παίξει και πάλι τρέξε το MediaInfo και πες μας τι σου βγάζει.
sanyu9891 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 1.Αντέγραψε το αρχείο στων Η/Υ σου. 2.άλλαξε όνομα σε κάτι φυσιολογικό. 3.αν δεν παίξει και πάλι τρέξε το MediaInfo και πες μας τι σου βγάζει. εκ των προτερων σε ευχαριστω... 1.κοιταξε το συνημμενο problem2: 2.(δεν αλλαζει!) 3.συνημμενο problem1:
TheELF Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Καλό και αυτό ναι πάνω στο cd δεν πρόκειται να καταφέρεις να του αλλάξεις όνομα,δεν μπορείς να το αντιγράψεις στον σκληρό;;; Αν δεν σε αφήνει πρέπει να τρέξει κάποια διανομή linux για να κάνεις την δουλειά σου κατέβασε το ubuntu δες την σελίδα σου λέει πως να το τρέξεις και από usb μην το κάνεις εγκατάσταση απλά τρέξε το θα σε αφήσει να το αντιγράψεις στον δίσκο και να του αλλάξεις το όνομα σβήνοντας τα " ".
sanyu9891 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Καλό και αυτό ναι πάνω στο cd δεν πρόκειται να καταφέρεις να του αλλάξεις όνομα,δεν μπορείς να το αντιγράψεις στον σκληρό;;; Αν δεν σε αφήνει πρέπει να τρέξει κάποια διανομή linux για να κάνεις την δουλειά σου κατέβασε το ubuntu δες την σελίδα σου λέει πως να το τρέξεις και από usb μην το κάνεις εγκατάσταση απλά τρέξε το θα σε αφήσει να το αντιγράψεις στον δίσκο και να του αλλάξεις το όνομα σβήνοντας τα " ". φιλε μου...οφειλα να εχω σκεφτει Linux...αλλα γι 'αυτο υπαρχει και ο συνανθρωπος!εχω εγκατεστημενα να φανταστεις τα Ubuntu,αλλα ειμαι φρεσκος χρηστης.αντεγραψα τελικα το αρχειο,το μετονομασα και αναπαραγεται πλεον απο τα παραθυρα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.