mpamphs2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 καλημερα ΅ Εχω ενα προβλημα με τις διαφορες μοναδες εξωτερικων δισκων... οταν συνδαιω με το pc και πας να μπω ολα τα αρχεια μοθ τα βγαζει με συντομευση και οταν παταω πανω σε αυτο μοθ βγαζει το στιχειο "tuogaayx.exe" στο οποιο παραπεμπει αυτοι η συντομευση εχει αλαξει η μετακινηθει, με αποτελεσμα να μην λειτουργει σοστα η συντομευση. θελετε να δηαγραψετε αυτη την συντομευση? δοκιμασα και σε αλλων υπολογηστη αλλα τα ιδεια. απο τα νευρα μου δηεγραψα οπως ελεγε της συντομευσεις αλλα αντι να ειναι αδιος ο σκλιρος διχνη οτι εχει ακομα τα αρχεια μεσα αλλα δεν μου τα εφανιζει.. το scanara με antivirus αλλα και παλι τιποτα.....τι αλλο να κανω......αυτο γεινετε και με φλασακι... οθτε με αφεινει να δω ουτε να ριξω αρχεια μεσα... ευχαριστω "Υ.σ. ξερω οτι πολυ θα δουν τα ορθογραφικα λαθη αλλα πριν σχολιασεται κατι εχω δισλεξεια....ευχαριστω"
TheELF Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Τα antivirus πολλές φορές δεν σβήνουν τα malware κάνε ένα σκαν με το antimalware,με την ελεύθερη έκδοση κάνε πρώτα ενημέρωση και μετά έλεγχο.
ninos30 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Αν έλεγξες τον δίσκο/στικάκι στο ίδιο το PC το οποίο υποψιάζεσαι ότι έχει ιούς, το πιθανότερο δεν θα βρεις τίποτα. Τρέξε έναν online scanner σαν και αυτόν και δες αν θα βρεις κάτι
mpamphs2004 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 παιδια τιποτα δεν εγεινε ... ευχαριστω παντος .... αν σασ ερθει καμια ιδεα πειτε την...
washcloud Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μετακινείς τ' αρχεία σου μέσου ενός recovery προγράμματος (ή μέσω Linux live CD) και κάνεις φορμάτ στους εξωτερικούς σου και τέλος και στα Windows σου. Επίσης υπάρχουν browsers με αυτόματο ερθογραφικό έλεγχο (Opera, Firefox, Safari, Chrome κ.α.). Δεκτό το ζήτημα δυσλεξίας, αλλά σκέψου κι εσύ όσους ζορίζονται να διαβάσουν - δεν είναι απλά ζήτημα σνομπισμού. και κυρίως σκέψου όσους ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ να διαβάσουν - άρα και να βοηθήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.