Stevakos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Εγω καταφερα να ανεβασω την επιδοτηση μεχρι 430 ευρω.... θα παρω το ιδεος χ5 λιανικη απο γουιντ και με τα 430 ευρω θα παρω κατι απο πλαισιο... Αυτο με το πλαισιο που λετε ολοι τι ειναι δεν εχω καταλαβει ακομα ???
basilis5 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Αυτο με το πλαισιο που λετε ολοι τι ειναι δεν εχω καταλαβει ακομα ??? αν δικαιουσε επιδοτηση για ανανεωση γραμμης σε vodafone μπορεις να κανεις χρηση του ποσου αυτου για αγορες στο πλαισιο ανεξαρτητως ειδους.
abc Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Εγω καταφερα να ανεβασω την επιδοτηση μεχρι 430 ευρω.... θα παρω το ιδεος χ5 λιανικη απο γουιντ και με τα 430 ευρω θα παρω κατι απο πλαισιο... Kαλή φάση τυχεράκια! Μπορείς να πάρεις κανένα λάπτοπ ή να κάνεις καμία αναβάθμιση επ' ευκαιρία!!!
Stevakos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 αν δικαιουσε επιδοτηση για ανανεωση γραμμης σε vodafone μπορεις να κανεις χρηση του ποσου αυτου για αγορες στο πλαισιο ανεξαρτητως ειδους. Αυτο πρωτη φορα το ακουω..Ειναι σιγουρο ???
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Σιγουροτατο και χωρις "ψιλα γραμματα".
tfd1978 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δυστυχως, για εμας, αυτα που ζησαμε περυσι με τις επιδοτησεις, τελειωσανε! Εδω συζητανε οι εταιρεις να κοψουνε εντελως τις επιδοτησεις των συσκευων, και να εχουνε μονο εκπτωσεις στα παγια. Απο περυσι το συζητανε, αλλα ακομα δεν εχει αποφασιστει, μαλλον λογο ανταγωνισμου. Παντως κι εγω με βοντα, δυο γραμμες με παγια 60-70€ η καθε μια, συνολο επιδοτησης, 135€... Ελεος! Αλλα επειδη δεν με ενδιεφερε συσκευη, μετα απο 2 μερες διαπραγματευσεων, καταφερα την εκπτωση παγιου που ηθελα (-35%) και για τις δυο γραμμες, μεχρι την επομενη αναννεωση συμβολαιου. Αν ηξερα αυτο με το Πλαισιο, θα το ξανασκεφτομουνα παντως.
nickaros Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Kαλή φάση τυχεράκια! Μπορείς να πάρεις κανένα λάπτοπ ή να κάνεις καμία αναβάθμιση επ' ευκαιρία!!! θα παρω μαλλον καμια καρτα μνημησ class 6 16αρα και τα υπολοιπα χρηματα θα πανε σε μελανια λειζερ εκτυπωτη γιατι ειναι πανακριβα και ετσι θα γλειτωσω τα λευτα τον μελανιων για 2μιση μηνες...
Luciddream Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Εδω συζητανε οι εταιρεις να κοψουνε εντελως τις επιδοτησεις των συσκευων, και να εχουνε μονο εκπτωσεις στα παγια. Απο περυσι το συζητανε, αλλα ακομα δεν εχει αποφασιστει, μαλλον λογο ανταγωνισμου. χαχα αυτό το ανέκδοτο το ακούω απο 15 χρονών... ποιο πέρυσι κάθε χρόνο τα ίδια λένε.
tfd1978 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Το προβλημα luciddream (που ελπιζω να μην εισαι τωρα 15,5-16 ), ειναι στη μεση τωρα πια υπαρχει η Ευρωπαικη Ενωση, που τους αναγκαζει να το κανουνε. Τοσο καιρο πληρωνουνε προστιμα επειδη δεν το εχουνε κανει, αλλα δεν τους καιγεται καρφι, διοτι τα κερδη ειναι μεγαλα και το προστιμο ουτε που το νοιωθουνε. Για καλο δικο μας ευχομαι να μην γινει αυτο ποτε, αν και τα πραγματα δειχνουν οτι δυστυχως κατα'κει παμε σιγα-σιγα...
nikoskon Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Πού κολλάει η ΕΕ; Πρόσθιμο; Για ποιό λόγο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.