nickaros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Περυση η επιδοτιση για 3 αριθμους μου ειχε ερθει 400 ευρω και φετος μου ηρθε 135. μηπως ξερετε τι μπορω να κανω για να αυξηθει? μηπως να κανω ετηση φορητοτητας και αν ναι πως γινεται αυτο?
liopyr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Πας σε μία ανταγωνιστική εταιρία, κάνεις αίτηση για μεταφορά, σε παίρνουν τηλέφωνο να σε ρωτήσουν γιατί τους φεύγεις, τους λες γιατί η προσφορά είναι απαράδεκτη και το παζαρεύεις. Παλιότερα τις διπλασίαζαν, πλέον δε ξέρω τι γραμμή έχουν. Εγώ μετά από μία δεκαετία συνδρομής, επειδή τον τελευταίο χρόνο είχα βάλει οικονομικό πακέτο μου έστειλαν προσφορά ..11 (έντεκα) €. Σηκώθηκα και έφυγα ασφαλώς, το γύρισα σε κάρτα και ησύχασα.
nickaros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Πας σε μία ανταγωνιστική εταιρία, κάνεις αίτηση για μεταφορά, σε παίρνουν τηλέφωνο να σε ρωτήσουν γιατί τους φεύγεις, τους λες γιατί η προσφορά είναι απαράδεκτη και το παζαρεύεις. Παλιότερα τις διπλασίαζαν, πλέον δε ξέρω τι γραμμή έχουν. Εγώ μετά από μία δεκαετία συνδρομής, επειδή τον τελευταίο χρόνο είχα βάλει οικονομικό πακέτο μου έστειλαν προσφορά ..11 (έντεκα) €. Σηκώθηκα και έφυγα ασφαλώς, το γύρισα σε κάρτα και ησύχασα. Οταν θα κανω αιτηση φορητοτητας χρειαζονται και υπογραφες και τετοια? γτ αν βαλω υπογραφες θα μπορω να γυρισω στην vodafone? γτ κακα τα ψεματα εκει που μενω ολοι εχουν vodafone και με συμφερει τα απεριοριστα προς vodafone αριθμους.
liopyr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Ναι, αλλά θα ακυρώσεις την μεταφορά όπως και να έχει. Την επόμενη μέρα που θα κάνεις αίτηση να φύγεις θα σε πάρουν τηλέφωνο, μην αγχώνεσαι, θα προλάβεις.
kanesaxo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Και τα παζάρια πέθαναν...Καθε χρόνο τα πακέτα προσφοράς αλλάζουν, πχ στο 1ο επίπεδο, για να πας απο βοδιφοουν σε κοσμοτέ, είναι μια έξτρα επιδότηση και δώρο ένα πάγιο.
basilis5 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 υπάρχουν 2 επιδοτήσεις που βγαίνουν στον α.μ σου, η κανονική που σου είπαν κ η επιδότηση σε περίπτωση φορητπτητας. για να ενεργοποιηθεί πρέπει να κανείς αίτηση αλλού κ να τους βαρεσει καμπανάκι ν σε πάρουν για να σε ρωτήσουν - οπως είπε πάνω ο φίλος- γιατι φεύγεις κλπ στην συνέχεια αν σου ανεβάσουν επιδότηση ακυρωνεις την αίτηση στην άλλη Εταιρια κ μένεις οπως είσαι.. αλλιως δεν γίνεται δυστυχώς.
Luciddream Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 το άλλο αστείο με την vodafone είναι που σου δίνει ξέρω γώ 100 ευρώ επιδότηση και τα κινητά τα έχει 100 ευρώ πάνω απο όλα τα μαγαζιά... τελικά το μόνο που αξίζει απο την vodafone είναι το κόκκινο χρώμα...
nickaros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 το άλλο αστείο με την vodafone είναι που σου δίνει ξέρω γώ 100 ευρώ επιδότηση και τα κινητά τα έχει 100 ευρώ πάνω απο όλα τα μαγαζιά... τελικά το μόνο που αξίζει απο την vodafone είναι το κόκκινο χρώμα... μονο 100 πανω? το nexus s στην vodafone κανει 579 στο πλαισιο 299.... ειναι αρχικλεφταροι.... αλλα απο τρια νουμερα μονο 136 ευρω? και περυσι πανω κατω τα ιδια πληρωνα καθε μηνα και ειχα 400 ευρω επιδοτιση...
yiannis013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Με δυο συνδεσεις στη vodafone,και πελατης τους απο τοτε που βγηκαν τα κινητα,πειρα επιδοτηση 62€.Την επομενη μερα πηγα στη wind και μου δωσανε 193€.Φυσικα τη δεχτηκα.Την επομενη μερα τηλεφωνο απο vodafone να με ρωτησουνε για πιο λογο φευγω.Τους λεω οτι εχω επιδοτηση 250€ απο wind.Μετα απο παζαρια τα οποια κρατησανε σχεδον τρεις μερες με τηλεφωνηματα απο τη μερια τους μου δωσανε καλυτερο παγιο και 351€ επιδοτηση.Ολα αυτα αφου με ειχαν ενημερωσει στο πρωτο τηλεφωνημα οτι φετος τα πραγματα με τις επιδοτησεις ειναι δυσκολα.Τελικα απεκτησα το galaxy s2 με μολις 128€ απο πλαισιο.
basilis5 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 μονο 100 πανω? το nexus s στην vodafone κανει 579 στο πλαισιο 299.... ειναι αρχικλεφταροι.... αλλα απο τρια νουμερα μονο 136 ευρω? και περυσι πανω κατω τα ιδια πληρωνα καθε μηνα και ειχα 400 ευρω επιδοτιση... αν δεν κάνω λάθος μπορείς να κανείς χρήση της επιδότησης στο πλαισιο, κι ετσι να πάρεις το nexus s απο εκει !
nickaros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 αν δεν κάνω λάθος μπορείς να κανείς χρήση της επιδότησης στο πλαισιο, κι ετσι να πάρεις το nexus s απο εκει ! Ναι αυτο το εμαθα, για να καταλαβεις τι μαλακες που ειναι στην vodafone με ενημερωνουν οτι ηρθε η επιδοτηση για τα τρια νουμερα και τουσ ρωταω ποιο ειναι το ποσο και μου λεγανε πρεπει να πατε σε ενα καταστημα vodafone για να μαθετε. ε παιρνω στο πλαισιο και τουσ δινω οτι στοιχεια χρειαζοντουσαν και μ ειπαν το ποσο τησ επιδοτισης 136 ευρω! γτ δεν μ το ελεγε απο το τηλεφωνο η vodafone? γτ ηταν πολυ μικρη και ηθελε μεσω των πωλητων να με πεισουν να την δεχτω...
Socratis_g Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 εμένα η vodafone μου έκανε επιδότηση 85 ευρώ, όταν ένα όλόκληρο χρόνο είμασταν 2 νούμερα 80 ευρώ το μήνα και η δύο. Με το που βλέπω το 85άρι λέω αντε γεια. κανω αίτηση διακοπής, με πέρνουν μετά απο 2 μέρες τηλ. με ρωτάνε γιατί έφυγα. τους είπα ότι με πήρε η κοσμοτε τηλ. με ρωτάνε τι προσφορα μου έκανε. λέω για 1,5 χρόνο 70 ευρω πάγια 2νούμερα και iphone4 με 200 ευρώ. και μου κάνει η vodafone ακριβώς το ίδιο πακέτο με το iphone4 στα 70 ευρω!!! φυσικά και έμεινα στη βόνταφον για 1,5 χρόνο. Μώλις τελειώσει το συμβόλαιο θα παω να κάνω πάλι διακοπή. όταν με ρωτήσουν γιατί, θα είμαι ηλικρινής. οτι πέρσυ που έκανα διακοπή μου κάνατε σούπερ προσφορά, για τον ίδιο λόγο και τώρα. αν δε δεχτούνε, χέστηκα, πάω κοσμοτε. τα ίδια πράγματα είναι. αν δεν κάνω λάθος μπορείς να κανείς χρήση της επιδότησης στο πλαισιο, κι ετσι να πάρεις το nexus s απο εκει ! ισχύει!! ένας φίλος μου πήρε απο το πλαίσιο ps3 με 200 ευρώ επιδότηση της cosmote νομίζω.
Stevakos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μην μου λετε τετοια τωρα... Περυσι η Vodafone με 2 εταιρικους αριθμους που εχουμε μας εδωσε επιδοτηση 400 ευρα... Βλεπω να εχουμε φασαριες φετος...
nickaros Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μην μου λετε τετοια τωρα... Περυσι η Vodafone με 2 εταιρικους αριθμους που εχουμε μας εδωσε επιδοτηση 400 ευρα... Βλεπω να εχουμε φασαριες φετος... Εγω καταφερα να ανεβασω την επιδοτηση μεχρι 430 ευρω.... θα παρω το ιδεος χ5 λιανικη απο γουιντ και με τα 430 ευρω θα παρω κατι απο πλαισιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.