pavlinaki Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 πισω στο θεμα μας! παλι χαλκιδικη θα καταληξω για διημερο
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 slipknot, αν εγώ σου σκουντούσα με ένα σκουπόξυλο το μάγουλο ενώ έτρωγες;;;;;;; 1. και εκει που ηταν που θα πατε διακοπες 2. βλεπουμε τον μοδερατορ οχι μονο να την πεφτει στεγνα στην αβοηθητη κορασιδα [λεμε τωρα] αλλα το παιζει και ανταγωνιστικο αρσενικο σε μια δημοσια συζητηση 3.????? 4. Profit [so much]
tsakonas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 και μονο απο το ονομα καταλαβαινεις για το τι μερη προκειται. ωραιες παραλιες ωραια τοπια στην χαλκιδικη-υπερεκτιμημενη κατα την γνωμη μου ομως.δεν εχει τιποτα αλλο. η απολυτη ησυχια-για την γιαγια μου μια χαρα δηλαδη. αν θες να βγεις βραδυ μονο μαρμαρα και καλλιθεα υπαρχουν μαγαζια-νομιζεις οτι βλεπεις ταινιες του ψαλτη.αισθητικη μηδεν. άμα θες να βγείς, κάθεσαι σαλονίκη... διακοπές πας να κανεις κάνα μπάνιο και να χαλαρώσεις με καλή παρέα. κοψίδια στα κάρβουνα , τσιπουρα κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.