Lucifer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 και μονο απο το ονομα καταλαβαινεις για το τι μερη προκειται. ωραιες παραλιες ωραια τοπια στην χαλκιδικη-υπερεκτιμημενη κατα την γνωμη μου ομως.δεν εχει τιποτα αλλο. η απολυτη ησυχια-για την γιαγια μου μια χαρα δηλαδη. Ενώ η Αθήνα ε.
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Θα το γυρίσω στο "εμείς στην πρωτεύουσα έχουμε κι ερ κοντήσιον", σταμάτα. Μου το χαλάς. ΚΑΙ ΧΑΝΤΡΕΣ, ΧΑΝΤΡΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΕΧΩ
-nick- Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 η απολυτη ησυχια-για την γιαγια μου μια χαρα δηλαδη. Προτιμω ερημικες παραλιες και απολυτη ησυχια παρα κατι τρεντοκιτσς κλαμπακια ... Εκει να δεις ποσο low-level βαραει η αισθητικη
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 την συγκρινεις με την αθηνα τωρα? Εσύ θα μου πεις, προτιμάς Αθήνα; Τους χαμουτζήδες; Τους καλαμάκηδες;
pavlinaki Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Εσύ θα μου πεις, προτιμάς Αθήνα; Τους χαμουτζήδες; Τους καλαμάκηδες; ναι. (χαμουτζηδες? wth?)
-nick- Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Αυτη η κοντρα σαλονικα-αθηνα ξεπερναει καθε επιπεδο ηλιθιοτητας κατα τη γνωμη μου. Εχω πολλους φιλους πανω κ ποτε δεν αναλωνομασταν σε τετοιες μαλακιες =P (και οι 2 ειναι κ φανατακια ΠΑΟΚια , χα!). Αλλα δεν εχουν κανενα προβλημα με την Αθηνα κ προφανως ουτε εχω εγω με τη σαλονικα. Ολοι μας ομως ψιλοεχουμε προβλημα ΚΑΙ με τις 2 ελληνικες αυτες πολεις και τον τροπο ζωης. Α , και η Πατρα ειναι για τον πουτσο.
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 ναι. Κάτσε και είσαι Σαλονικιά; Και γκόμενους δηλαδή από Αθήνα βρίσκεις;;;;
pavlinaki Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 απο μικρη παντως ελεγα οτι θα παντρευτω αθηναιο. οχι δεν εχω γκομενους στην αθηνα, πως ακριβως να τους γνωρισω? το πιο πιθανο τελικα ειναι να καταληξω με κανεναν τουμπιωτη. ζωαρα.
salliara Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 το πιο πιθανο τελικα ειναι να καταληξω με κανεναν τουμπιωτη. ζωαρα. :lol:
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 απο μικρη παντως ελεγα οτι θα παντρευτω αθηναιο. οχι δεν εχω γκομενους στην αθηνα, πως ακριβως να τους γνωρισω? το πιο πιθανο τελικα ειναι να καταληξω με κανεναν τουμπιωτη. ζωαρα. Έλα μωρέ, μην απελπίζεσαι. Κάτι θα γίνει. Έχω κι εγώ μια ιδέα που μπορεί να σου φανεί καλή.
pavlinaki Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Έλα μωρέ, μην απελπίζεσαι. Κάτι θα γίνει. Έχω κι εγώ μια ιδέα που μπορεί να σου φανεί καλή. γραφειο συνοικεσιων?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.