chill Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Οι σωστοί οι νταπαντούποι λιώνουνε! /Sign Το sun and moon το ήθελα σε video οπότε αναγκαστικά το τράβηξα. Ευτυχώς ξαναμπήκε οπότε ήμουν ακριβώς έτσι όπως φαντάζεσαι πως θα μουν (και ακόμα χειρότερα μη σου πω ) Την επόμενη φορά που θα το ποστάρεις, μπορεί και να πεθάνεις επί τόπου με χεντσοτ. Το νου σου. Πως το λέει το sun and and moon να δεις........ I'M SORRY BABY
mphxths Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 στο ναυσταθμο στα πρασινα νερα? χτυπα κανα "Αγκιστρι"...μια χαρα νησακι διπλα στην αττικη...γκομενες/παραλιες/λογικες τιμες...
kostas.b Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 στο ναυσταθμο στα πρασινα νερα? 1.Κυθνος. Που αλλου κοντα με καταπληκτικες ανοργανωτες παραλιες και νορμαλ τιμες.Μια βουτια στην Κολονα ειναι οτι καλυτερο μπορει να συμβει στον καθεναν μας. 2 Ανδρος Παραλια Αχλα ειναι μεσα στο δικο μου top 10 των παραλιων που εχω παει.Ψιλη αμμος και Αγιος Πετρος για ποτακι και ματι.Ζορκος και Βιταλι για χαλαρωση.Η χωρα οχι πολλα πραγματα.Φαι για σκοασμο και τζαμπα στο Μπαλκονι του Αιγαιου στο Ανω Απροβατο. ΥΓ.Την λεξη "φθηνα" βγαλτην απο το λεξιλογειο σου τελη Ιουλη αρχες Αυγουστου.Μπορεις να την χρησιμοποιησεις παλι απο Σεμπτεβρη και μετα.
Erwdios Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 /Sign Το sun and moon το ήθελα σε video οπότε αναγκαστικά το τράβηξα. Ευτυχώς ξαναμπήκε οπότε ήμουν ακριβώς έτσι όπως φαντάζεσαι πως θα μουν (και ακόμα χειρότερα μη σου πω ) Πως το λέει το sun and and moon να δεις........ I'M SORRY BABY Πο πο, γάμησε το κομμάτι. Respect Βέβαια Tears δεν είναι, αλλά είναι εξίσου respectable
salliara Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Θα πάει κανείς river party; Μετράει; Οχι. εκτος αν εισαι απο τις γυρω περιοχες(που προφανως δεν εισαι) οποτε δεν εχεις και πολλες επιλογες. Αμα ειναι να τραβιεσαι ως εκει για αυτο, μπαααα. Καλυτερα για αλλου.
chill Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Πο πο, γάμησε το κομμάτι. Respect Βέβαια Tears δεν είναι, αλλά είναι εξίσου respectable Tears δεν είναι κανένα αλλά ναι και the sun the moon είναι epic
pavlinaki Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 οχι ακριβως, εκει κοντα, σε καμπινγκ.. αλλα τι εχει η σαρτη; μια χαρα ειναι εκει τριγυρω (πλατανιτσι, κριαριτσι,καλαμιτσι, καβουροτρυπες) δεν μ'αρεσουν τα πραγματα που τελειωνουν σε -ιτσι
gang Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 γκανγκ ποστ πιξ. Προς το παρον τιποτα κανονισμενο αλλα ολοκαικαπου θα παμε τον αυγουζτο. Τι πικ να ποστάρω ρε ?
-nick- Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 δεν μ'αρεσουν τα πραγματα που τελειωνουν σε -ιτσι Καλαμιτσι ειναι μουφα (στο καμπινγκ κλπ)
slipknot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 δεν μ'αρεσουν τα πραγματα που τελειωνουν σε -ιτσι Μπορώ να ρωτήσω το γιατί;
manic Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Πριν 2 ωρες γυρισα απο ενα 10ημερο στο Βερολίνο! Μολις πατησα το πόδι μου αθηνα ενα πραγμα μου ηρθε στο μυαλο ΣΚΑΤΑ!!!!!!!!!!!
pavlinaki Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μπορώ να ρωτήσω το γιατί; και μονο απο το ονομα καταλαβαινεις για το τι μερη προκειται. ωραιες παραλιες ωραια τοπια στην χαλκιδικη-υπερεκτιμημενη κατα την γνωμη μου ομως.δεν εχει τιποτα αλλο. η απολυτη ησυχια-για την γιαγια μου μια χαρα δηλαδη. αν θες να βγεις βραδυ μονο μαρμαρα και καλλιθεα υπαρχουν μαγαζια-νομιζεις οτι βλεπεις ταινιες του ψαλτη.αισθητικη μηδεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.