Προς το περιεχόμενο

Που θα πάτε διακοπές;

pavlinaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μα καλα, σαρτη?

οχι ακριβως, εκει κοντα, σε καμπινγκ..

αλλα τι εχει η σαρτη; μια χαρα ειναι εκει τριγυρω (πλατανιτσι, κριαριτσι,καλαμιτσι, καβουροτρυπες)

Δημοσ.

καλος ο αρμενιστης, αλλα θελει και ρεζερβε eek.png

εχουν φιλες τροχοσπιτο κριαριτσι και παμε εκει συνηθως...

δε με ενδιαφερει ο κοσμος της σαρτης... το μερος και οι παραλιες τριγυρω ειναι αρκετα

Δημοσ.

εχετε να προτεινετε κανα φτηνο προορισμο?

αττικη μενω.

κατα προτιμηση νησι

φτηνο

να μη χρειαζεται πολλα χλμ με το αμαξι

να ειναι φτηνα

να μην ειναι 10 ωρες με καραβι

να εχει φτηνα εισιτηρια.

να μην εχει γιδια ντοπιους

και να ειναι φτηνα.

Δημοσ.

σαλαμίνα.

Είναι ακατάλληλα για μπάνιο φέτος , άλλες χρονιές παλευόταν μόνο στις παραλίες του νότιου τμήματος. Έχω να πάω από το 2009 που επικρατούσε νέκρα τον Αύγουστο ( πιο νωρίς είναι που μαζεύει γύρω στον Ιούλιο ). Είναι αμαρτία να πας και να μη βουτήξεις καθόλου... Μιλάω για απροσδιόριστα ποσοστά εντερόκοκκου κ.λ.π. , ε δε λέει .

Δεν έχω πάει αλλά ακούω από όσους έχουν πάει καλά λόγια για το Αγκίστρι , ωραίες παραλίες , λογικές τιμές γενικά . Είναι κάπου 2 ώρες με το ferry boat .

Γενικά έχω ένα θέμα γιατί θα τη βγάλω Αθήνα οπότε δεν ξέρω σε τι θάλασσα θα πηγαίνω , οι περισσότερες είναι ακατάλληλες και θέλω να πηγαίνω τακτικά ( για καθημερινές εννοώ ) αλλά να κολυμπάω όχι να σιχαίνομαι να μπω.

Δημοσ.

Πήγα Μύκονο 5 ημέρες ήδη και θα ακολουθήσει ένα ακόμα 5ήμερο μέσα στον Αύγουστο. Παίζει επίσης Άνδρος και Χαλκιδική αλλά ακόμα δεν ξέρω

Γεια σας. 'Ηρθα να πεταχτώ σαν την κουράδα και να ξαναπώ ότι θα πάω Ίμπιζα, επειδή μου αρέσει να το λέω. Και μετά να το διαβάζω.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Ψιτ ψιτ

το σύνθημα του super paradise αποτυπωμένο σε μπλουζάκι πάνω στο θεσπέσιο κορμί μου :P

Θα σου πάρω ένα όταν ξανακατέβω, ξέρω πως θα το εκτιμήσεις :devil:

post-57520-0-82597300-1311794855_thumb.jpg

Δημοσ.

το σύνθημα του super paradise αποτυπωμένο σε μπλουζάκι πάνω στο θεσπέσιο κορμί μου :P

Θα σου πάρω ένα όταν ξανακατέβω, ξέρω πως θα το εκτιμήσεις :devil:

E βέβαια. Όποιος την έχει μικρότερη, αρχίζει και χρησιμοποιεί βωμολοχίες. Που θα την πει η Μύκονος στη Μέκκα. Θέλω να δεις το από κάτω βίντεο. Αν βαριέσαι, προχώρα στο 1:15.

Δημοσ.

εχετε να προτεινετε κανα φτηνο προορισμο?

αττικη μενω.

κατα προτιμηση νησι

φτηνο

να μη χρειαζεται πολλα χλμ με το αμαξι

να ειναι φτηνα

να μην ειναι 10 ωρες με καραβι

να εχει φτηνα εισιτηρια.

να μην εχει γιδια ντοπιους

και να ειναι φτηνα.

κοιτα για τα νησακια του Αργοσαρωνικου !

Είναι ακατάλληλα για μπάνιο φέτος , άλλες χρονιές παλευόταν μόνο στις παραλίες του νότιου τμήματος. Έχω να πάω από το 2009 που επικρατούσε νέκρα τον Αύγουστο ( πιο νωρίς είναι που μαζεύει γύρω στον Ιούλιο ). Είναι αμαρτία να πας και να μη βουτήξεις καθόλου... Μιλάω για απροσδιόριστα ποσοστά εντερόκοκκου κ.λ.π. , ε δε λέει .

Δεν έχω πάει αλλά ακούω από όσους έχουν πάει καλά λόγια για το Αγκίστρι , ωραίες παραλίες , λογικές τιμές γενικά . Είναι κάπου 2 ώρες με το ferry boat .

Γενικά έχω ένα θέμα γιατί θα τη βγάλω Αθήνα οπότε δεν ξέρω σε τι θάλασσα θα πηγαίνω , οι περισσότερες είναι ακατάλληλες και θέλω να πηγαίνω τακτικά ( για καθημερινές εννοώ ) αλλά να κολυμπάω όχι να σιχαίνομαι να μπω.

ναι το εχω ακουσει κ γω αυτο .... Γενικα για Αθηνα και να ειναι καλες παραλιες δυσκολο , αν παω για μπανιο αθηνα , προτιμω εστω να μην εχει ορατες με το ματι βρωμιες η θαλασσα η η παραλια :P Αλλιως καμια Κυριακη παω στην Κινετα, περιπου 50 χλμ απ τον Πειραια .. :/

Δημοσ.

E βέβαια. Όποιος την έχει μικρότερη, αρχίζει και χρησιμοποιεί βωμολοχίες. Που θα την πει η Μύκονος στη Μέκκα. Θέλω να δεις το από κάτω βίντεο. Αν βαριέσαι, προχώρα στο 1:15.

Στις 19 έρχεται ο Θεός στο Paradise. Κατά πάσα πιθανότητα τότε θα κατέβω.....και θα σου φέρω videάκια :devil:. Ήδη σου έφερα ένα από AnB δεν έχεις παράπονο. Δεν είμαι βέβαια ο τύπος που είναι με μια κάμερα στο χέρι, προτιμώ να συμμετέχω στα τεκταινόμενα.

Δεν αντιλέγω ότι η Ibiza είναι η Μέκκα αλλά και η Μύκονος είναι εξαιρετική και προσωπικά την λατρεύω :wub:

Το σύνθημα είναι catchy οπότε έγινε talk of the island αμέσως. Την στάμπα την σκέφτηκαν τα παιδιά του super στις 15/7, ε στις 16 - 17/7 γινόταν χαμός σε όλο το μαγαζί. Ειδικά η γυναικεία έκδοση είναι τρέλα :-)

Δημοσ.

Στις 19 έρχεται ο Θεός στο Paradise. Κατά πάσα πιθανότητα τότε θα κατέβω.....και θα σου φέρω videάκια :devil:. Ήδη σου έφερα ένα από AnB δεν έχεις παράπονο. Δεν είμαι βέβαια ο τύπος που είναι με μια κάμερα στο χέρι, προτιμώ να συμμετέχω στα τεκταινόμενα.

Δεν αντιλέγω ότι η Ibiza είναι η Μέκκα αλλά και η Μύκονος είναι εξαιρετική και προσωπικά την λατρεύω :wub:

Το σύνθημα είναι catchy οπότε έγινε talk of the island αμέσως. Την στάμπα την σκέφτηκαν τα παιδιά του super στις 15/7, ε στις 16 - 17/7 γινόταν χαμός σε όλο το μαγαζί. Ειδικά η γυναικεία έκδοση είναι τρέλα :-)

Τον έχω δει κι αυτόν λάηβ. Θα τονε ξαναδώ Σεπτέμβρη. Καλά κάνεις και δεν τραβάς βίντεος. Οι σωστοί οι νταπαντούποι λιώνουνε!

Ε για τα υπόλοιπα, συζήτηση και πλάκα κάνουμε. Καταπληκτικό το μπλουζάκι!

Την επόμενη φορά που θα το ποστάρεις, μπορεί και να πεθάνεις επί τόπου με χεντσοτ. Το νου σου.

Υπέροχο!! Υπέροχο μπλουζάκι. Να μου πάρεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...