Προς το περιεχόμενο

Που θα πάτε διακοπές;

pavlinaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιος ειναι ο αντρεας? ναι βασικα για αυτο το λεω, για να με λυπηθει κανεις και με παρει μαζι του!pleaseeeeee

τζαμπατζου φαση ?:)

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χ@ τα λεγα εγώ..

Πάντως αν βάζεις αμάξι φύγαμε για Λευκάδα. Βάζω σπίτι.

το θεμα δεν ειναι βαλει καποιος το αμαξι,...αλλα την βενζινη που το κινει το αμαξι αυτο :)

διευκρινησε το στην παβλινα :)

Δημοσ.

Γεια σας. 'Ηρθα να πεταχτώ σαν την κουράδα και να ξαναπώ ότι θα πάω Ίμπιζα, επειδή μου αρέσει να το λέω. Και μετά να το διαβάζω.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Δημοσ.

Γεια σας. 'Ηρθα να πεταχω σαν την κουράδα και να ξαναπώ ότι θα ξανα-πάω Ίμπιζα, επειδή μου αρέσει να το λέω. Και μετά να το διαβάζω.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Εγώ θα σε διορθώνω??

Δημοσ.

Εσενα ειπα οτι ηδη σε μισω !! :mrgreen:

Ουχουχουχού :*

Εγώ θα σε διορθώνω??

Έχω κάνει τάμα στην Παναγιά την Ιμπιθιανή και πρέπει να πηγαίνω κάθε χρόνο. Η Παναγία φταίει.

Δημοσ.

πνευμα οικονομιας..

το να επιβαρυνεις με τα εξοδα σου καποιον αλλον ειναι τσιγγουνια..οχι πνευμα οικονομιας...

γουατεβερ ομως..

Δημοσ.

Πάτρα.. όποτε θες

ε με συμφερει τοτε

το να επιβαρυνεις με τα εξοδα σου καποιον αλλον ειναι τσιγγουνια..οχι πνευμα οικονομιας...

γουατεβερ ομως..

get over it! it was a joke!

Δημοσ.

2 μέρες σαλόνι,με ενδιάμεσες στάσεις στην τουαλέτα,1 μέρα μπαλκόνι 2 κουζίνα,πάλι με ενδιάμεσες στάσεις σε τουαλέτα :rolleyes:

Δημοσ.

2 μέρες σαλόνι,με ενδιάμεσες στάσεις στην τουαλέτα,1 μέρα μπαλκόνι 2 κουζίνα,πάλι με ενδιάμεσες στάσεις σε τουαλέτα :rolleyes:

αυτο μου θυμισε το παραπεντε εκει που η αγγελα μετραγε τα λεφτα για τα χριστουγεννα και ελεγε 5 μερες μακαρονια 5 μερες χαμπουργκερ και 5 μερες πατατακια......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...