Προς το περιεχόμενο

Το παράθυρο ανοίγει και αμέσως κλείνει μόνο του.

StarUser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Μετά την εγκατάσταση του Service Pack 2 (για windows Vista) σε λειτουργικό Vista +SP1, έχει δημιουργηθεί το εξής πρόβλημα:

Κάθε φορά που πατάω Δεξί κλικ στο εικονίδιο "Ο υπολογιστής μου" και επιλέγω Ιδιότητες, μόλις πάει να ανοίξει το συγκεκριμένο παράθυρο, κλείνει αμέσως.

Το ίδιο συμβαίνει επίσης, κάθε φορά που πάω να κάνω ενημερώσεις των Windows, πατώντας το Windows Update από την έναρξη.

Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει και κυρίως πως λύνεται το πρόβλημα αυτό;

Υ.Γ.: Δοκίμασα να απεγκαταστήσω το Service Pack 2, αλλά δυστυχώς κάθε φορά μου λέει ότι "Η εγκατάσταση του Service Pack δεν καταργήθηκε..."

Δημοσ.

δεν εχω προθεση να τρολαρω αλλα....

σβησε τα (s)vista και βαλε 7 B)

Μακάρι να γινόταν εύκολα και απλά αλλά ο συγκεκριμένος Η/Υ, είναι για επαγγελματική χρήση και έχει χιλιάδες αρχεία και πολλά εγκατεστημένα γνήσια επαγγελματικά προγράμματα με δύσκολες εγκαταστάσεις. κλπ κλπ

Αν ξέρει κάποιος πως να επιλύσουμε το πρόβλημα, ας μας διαφωτίσει για να μας σώσει από την καταστροφή που λέγεται Format. :(

Δημοσ.

Φίλε μου δυστηχώς πρέπει να κρατήσεις backup όλως τον αρχείων και να κάνεις ενα format και πέρασμα των 7 αργά η γρήγορα.

Δοκίμασε με το Antimalwarebytes που ειπε ο φίλος απο επάνω αλλα και το superantispyware

Δημοσ.

Να έβρισκες κανά DVD με Vista SP2 και να έκανες Repair ("boot from cd" στο BIOS, τα κλασικά, ελπίζω να ξέρεις);

Εναλλακτικά, με ένα τέτοιο DVD, να έδινες "sfc /scannow" σε κονσόλα ...

Δημοσ.

Να έβρισκες κανά DVD με Vista SP2 και να έκανες Repair ("boot from cd" στο BIOS, τα κλασικά, ελπίζω να ξέρεις);

Εναλλακτικά, με ένα τέτοιο DVD, να έδινες "sfc /scannow" σε κονσόλα ...

Τί ακριβώς κάνει η εντολή sfc?

Όσον αφορά το antimalware που ανέφεραν και πιο πάνω, έχω ψάξει με Panda AV Pro 2012 και δεν βρήκε τίποτα το αημαντικό.

Δημοσ.

System File Check. Ελέγχει τα αρχεία συστήματος και τα αντικαθιστά με τις πρωτότυπες εκδόσεις εάν είναι πειραγμένα... Είναι και αυτό μια λύση... Και το Repair μπορεί να κάνει κάτι...

Δημοσ.

System File Check. Ελέγχει τα αρχεία συστήματος και τα αντικαθιστά με τις πρωτότυπες εκδόσεις εάν είναι πειραγμένα... Είναι και αυτό μια λύση... Και το Repair μπορεί να κάνει κάτι...

Σ'ευχαριστώ φίλε μου για τις λεπτομέρειες,.. θα δοκιμάσω και σύντομα θα επανέλθω να ενημερώσω για το αποτέλεσμα. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...