ntg1980 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Παιδιά έχω κάνει και παλιότερα topic και βλέπω πως κάνανε κι άλλοι στο παρελθόν, αλλά κανείς δε γνωρίζει τι είναι αυτό. Τα Windows 7 δημιούργησαν ένα partition στο σκληρό δίσκο, όπως το βλέπετε παρακάτω! Ενώ έχω προγραμματισμένη την αυτόματη ανασυγκρότηση δίσκων, αυτό δεν ανασυγκροτείται, ακόμη και με χειροκίνητη επιλογή. Πάει να ξεκινήσει η ανασυγκρότηση και διακόπτεται αμέσως. Το θέμα είναι πως η ανασυγκρότηση όσο πάει ανεβαίνει! Ιούνιος 2011 Ιούλιος 2011 Στους σκληρούς μου δίσκους δε φαίνεται να ξεχωρίζει κάποιο partition. Με κανένα πρόγραμμα ανασυγκρότησης εκτός windows δεν εμφανίζεται, ώστε να το διαχειριστώ με'κείνο. Αναγνωρίζεται μόνο από το πρόγραμμα ανασυγκρότησης των Windows 7. Ξέρετε μήπως τι παίζει?
kostas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 καλημερα , μην σε ανυσηχει , τα windows 7 το δημιουργησαν , οταν κανεις setup τα W7,στο δισκο,απο το cd της εγκαταστασης,δημιουργουν αυτο το διαμερισμα,αν κανεις το partition (διαμερισμα),με αλλο προγραμμα και τα W7 το βρουν ετοιμο,τοτε δεν φτιαχνουν,αυτο το μικρο διαμερισμα.
antonl Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 http://www.bizzntech.com/2010/01/08/what-is-a-windows-7-system-reserved-partition Ασ το όπως είναι. Το μέγεθός του είναι αμελητέο και δεν αξίζει ν ασχοληθείς για το πώς να το «εξαφανίσεις».
ntg1980 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Εφόσον τα ίδια τα Windows 7 Ultimate, Business & Enterprise (όπως είδα) δημιουργούν το συγκεκριμένο partition, όσο μικρό κι αν είναι, γιατί δε το διαχειρίζονται σωστά? Anyway. Thanx πάντως guys.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.