belafode Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα Toshiba satellite P500-14N και του έχω βάλει έναν Intel X25-M 80GB ssd. Το πρόβλημα μου λοιπόν είναι το εξής: χρησιμοποιώντας το recovery της Toshiba μου χωρίζει τον ssd πάντα σε δύο ίσα partition ένα για το λειτουργικό και ένα για το recovery. Πώς μπορώ να ενώσω τα partition? Δεν με ενδιαφέρει αν χαθεί το recovery μιας και έχω πάρει αντίγραφα ασφάλειας. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά...
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 χρησιμοποιησε το easeus partition master σβησε το ενα partition απο αυτα που θες να ενωσεις και πηγαινε στο αλλο και αυξησε του το μεγεθος.
hawkpilot Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Θα σου πρότεινα να μη χρησιμοποιήσεις το recovery set της toshiba. Βρες ένα δισκάκι της έκδοσης των windows που θες από γνωστό σου, κάνε την εγκατάσταση και μετά περνάς ότι drivers θέλεις από το recovery set.
belafode Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Θα σου πρότεινα να μη χρησιμοποιήσεις το recovery set της toshiba. Βρες ένα δισκάκι της έκδοσης των windows που θες από γνωστό σου, κάνε την εγκατάσταση και μετά περνάς ότι drivers θέλεις από το recovery set. Αυτό ακούγεται πολύ καλό...!!! Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο με την διαδικασία...???
hawkpilot Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Είναι απλή. Βρες ένα δισκάκι win7 ή vista (δες το στικερακι που εχει το laptop) και ξεκινάς κάνοντας boot από το cd. Εγκαθιστάς τα win σβήνοντας ότι έχει ο δίσκος (clean install). Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα βάλεις το recovery cd/dvd που έχεις και θα εγκαταστήσεις τους οδηγούς που χρειάζεσαι με τη σειρά: 1) chipset, 2) vga, 3) sound card, 4) nic Αν δε μπορέσεις να εντοπίσεις τους οδηγούς από το recovery set, τότε πριν κάνεις εγκατάσταση, κατέβασε σε ένα στικάκι τους drivers από το site της toshiba.
belafode Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Είναι απλή. Βρες ένα δισκάκι win7 ή vista (δες το στικερακι που εχει το laptop) και ξεκινάς κάνοντας boot από το cd. Εγκαθιστάς τα win σβήνοντας ότι έχει ο δίσκος (clean install). Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα βάλεις το recovery cd/dvd που έχεις και θα εγκαταστήσεις τους οδηγούς που χρειάζεσαι με τη σειρά: 1) chipset, 2) vga, 3) sound card, 4) nic Αν δε μπορέσεις να εντοπίσεις τους οδηγούς από το recovery set, τότε πριν κάνεις εγκατάσταση, κατέβασε σε ένα στικάκι τους drivers από το site της toshiba. Παλιότερα είχα κάνει αυτό που λες. Οι drivers δεν βγαίνουν από το recovery disc. Κατέβασα τους drivers από την Toshiba καθώς επίσης χρησιμοποίησα το DriverMax. Το πρόβλημα τότε ήταν ότι δεν κατάφερα να τους εγκαταστήσω γιατί μου έβγαζε σφάλμα. Με το ίδιο δισκάκι έχω κάνει εγκατάσταση σε τουλάχιστον 30 υπολογιστές.
Cham Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα Toshiba satellite P500-14N και του έχω βάλει έναν Intel X25-M 80GB ssd. Το πρόβλημα μου λοιπόν είναι το εξής: χρησιμοποιώντας το recovery της Toshiba μου χωρίζει τον ssd πάντα σε δύο ίσα partition ένα για το λειτουργικό και ένα για το recovery. Πώς μπορώ να ενώσω τα partition? Δεν με ενδιαφέρει αν χαθεί το recovery μιας και έχω πάρει αντίγραφα ασφάλειας. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά... και μέσα από τα Windows το κανείς αυτό . Από τα Admin Tools.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.