Προς το περιεχόμενο

HP Pavilion g6-1111sg αξίζει;

SOCRATIS1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Αυτο το λαπτοπ αξιζει

HP Pavilion g6-1111sg

39.6 cm (15.6"), 1366 x 768, LED Backlight glare

Athlon II P960, 2x[quad core] 1.80 GHz, 6 GB RAM, 750 GB HDD

DVD+/-RW Multi

WLAN b/g/n, 3x USB 2.0

Windows 7 Home Premium 64 Bit

AMD Radeon HD 6470M 1 GB DDR3

στα 420 ευρω?

Ρωταω γαι τα λεφτα τυ αν ειναι καλο

Δημοσ.

Αν είναι καινουργιο και όχι μεταχειρισμένο ναι αξίζει και με το παραπάνω!!

Ειδικά αμα σκεφτείς ότι το αδερφακι του με λιγοτερη μνήμη και μικρότερο σκληρό ξεκινάει από τα 570Ε

http://www.skroutz.gr/s/355656/HP-Pavilion-G6-1115SV.html

Δημοσ.

Ποτέ Amd ούτε σε επεξεργαστή ούτε σε κάρτα γραφικών.. Sorry. :X

Αν ειχες έστω και ένα σοβαρό επιχείρημα ή απόδειξη για να υποστηρίξεις την γνώμη σου τότε ίσως και καποιος να σου έδινε σημασία!

Πετώντας μια ακυρη με συμπαθιο π@π@ρι@ μονο ως troll μπορείς να χαρακτηριστείς!! :-( :mad:

Δημοσ.

Τι είπε ρε ο θέτης;Περαστικά σου.

Δημοσ.

Οι απαντήσεις υπάρχουν γύρω σας.. Το θέμα είναι αν θέλετε να τις ακούσετε η όχι μπορώ να γράψω ένα κατεβατό ολόκληρο, αλλά δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για το αντίθετο, απλά περιέγραψα την δική μου στάση απέναντι στην Amd και στην τελική έχω συνθέσει 20 έχω αγοράσει άλλους 20 και έχω επισκευάσει άλλους 100 και την δικαιούμαι.. Όπως και εσείς την δική σας άποψη..και το δικαίωμα να αγοράσετε Amd.

Καλή σας μέρα Κύριοι.. :-D

Δημοσ.

Οντως οι απαντησεις υπαρχουν γυρω μας απλα.εσυ δεν τις βλεπεις...βρισκεσαι σε ενα θεμα laptop αρα και 1000000 pc να ειχες συνθεσει δεν ειναι αποδειξη οτι κατεχεις το συγκεκριμενο θεμα...καλο θα ηταν να ενημερωθεις πρωτου απαντησεις σε αντοιστοιχο θεμα....τους λογους τους εχω πει και αλλου...

Επισης καλη σου μερα...

android.png

Δημοσ.

Οι απαντήσεις υπάρχουν γύρω σας.. Το θέμα είναι αν θέλετε να τις ακούσετε η όχι μπορώ να γράψω ένα κατεβατό ολόκληρο, αλλά δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για το αντίθετο, απλά περιέγραψα την δική μου στάση απέναντι στην Amd και στην τελική έχω συνθέσει 20 έχω αγοράσει άλλους 20 και έχω επισκευάσει άλλους 100 και την δικαιούμαι.. Όπως και εσείς την δική σας άποψη..και το δικαίωμα να αγοράσετε Amd.

Καλή σας μέρα Κύριοι.. :-D

Η σταση σου "κύριε" δεν έχει καμά αξία για κανεναν χωρις επιχειρηματολογία!! Το μονο που προσπαθεί να κάνει η σταση σου ειναι να ανοιξει άλλο ενα ασκοπο και ανουσιο flame "intel vs AMD" "nvidia vs AMD"

Εγώ ενα εχω να πω που νομιζω ότι είναι η φωνη της λογικής και δεν θα ξαναποστάρω off topic.

Καθε εταιρία έχει τα καλά της και τα κακά της ... ο έξυπνος αγοραστής αγοραζει αναλόγως με το τι τον συμφέρει την δεδομένη στιγμη.. ο πανηλιθιος αγοραστής τα ακουμπάει οπάδικά στη εταιρεια που αγαπάει οποια και αν είναι αυτή.

Και αν το πάμε με το δικο σου στυλάκι ότι εχεις πολύ εμπειρία και ξέρεις .. αντιστοιχα αλλη τόση έχω και εγώ και σου λέω ότι από αποψη αξιοπιστίας όλες οι εταιριες τα ιδια σκατά είναι.. οτι πιθανοτητα υπάρχει να σου εμφανίσει προβλημα η μια αλλη τοση υπαρχει και για την αλλη!

Δημοσ.

Αλλά όλος τυχαίως εγώ είμαι πελάτης της και είναι κ η βασική επιλογή μου,,

Ίσως αυτή είναι μια πρόταση που λείπει..

σε όλα τ'αλλα συμφωνούμε αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σκεφτούμε κ ποιος σέβεται έστω κ λίγο περισσότερο τον εαυτό και το πελάτη του από τους 2.

Κάτι όμως που προφανώς δεν συμφωνούμε είναι ότι ο καθένας σύμφωνα με την εμπειρία του μπορεί αν όχι επιβάλλεται να έχει άποψη κ γνώμη..

Το είπα κ σε άλλο Thred θα το πω και εδώ.. Είμαι εδώ μόνο για να πάω παρακάτω και οχι για στείρες αντιπαραθέσεις,μου ζητάτε στοιχεία, χωρίς όμως να προσκομίζετε τα δικά σας .. που εγώ δεν το θεωρώ κ αναγκαίο αλλά αν είναι Must για εσάς δώστε το καλό παράδειγμα.

Δημοσ.

Στο παρελθόν σε desktop μηχανήματα που είχα έβαζα μόνο amd καθαρά λόγω κόστους και πάντα ήμουν ικανοποιημένος. Το λαπτπ μου έχει core i5 και είμαι ικανοποιημένος. Συμπέρασμα για μένα; Μια χαρα είναι όλα και τα πάντα κρίνονται με βάση το μπατζετ.

Δημοσ.

Αλλά όλος τυχαίως εγώ είμαι πελάτης της και είναι κ η βασική επιλογή μου,,

Ίσως αυτή είναι μια πρόταση που λείπει..

σε όλα τ'αλλα συμφωνούμε αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σκεφτούμε κ ποιος σέβεται έστω κ λίγο περισσότερο τον εαυτό και το πελάτη του από τους 2.

Κάτι όμως που προφανώς δεν συμφωνούμε είναι ότι ο καθένας σύμφωνα με την εμπειρία του μπορεί αν όχι επιβάλλεται να έχει άποψη κ γνώμη..

Το είπα κ σε άλλο Thred θα το πω και εδώ.. Είμαι εδώ μόνο για να πάω παρακάτω και οχι για στείρες αντιπαραθέσεις,μου ζητάτε στοιχεία, χωρίς όμως να προσκομίζετε τα δικά σας .. που εγώ δεν το θεωρώ κ αναγκαίο αλλά αν είναι Must για εσάς δώστε το καλό παράδειγμα.

Οπως είπα είδη πριν δεν θα το συνεχίσω γτ στο τέλος θα καταστρέψουμε το topic του ts!! Εχω πολλά να σου πω περι σεβασμου των εταιριών προς τον πελάτη και ειδικά της Intel... αν θέλεις να συνεχίσουμε την κουβεντούλα pm me!

Δημοσ.

Στα λαπτοπ -ενημερωτικα- προβληματικες εχουν βγει οι περισσοτερες nvidia σειρες

λογω υπερθερμανσης (βλεπε 7600, 8400, 8600 κ πολλες αλλες).

Οι Ati/Amd δειχνουν να ειναι (πολυ) καλυτερες.

Επισης το ''ποτε σε amd cpu'' δεν λεει κατι.

Αν μιλας για πριν απο 5-6 χρονια που ειχαν προβληματα, ναι θα συμφωνησω.

Αλλα δεν νομιζω στην σημερον ημερα να ειναι πολλοι αυτοι που εχουν προβληματα στους amd cpu.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...