Προς το περιεχόμενο

Δυναμικη συζητηση σε site

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορω να οργανωσω μια δυναμικη συζητηση σε ενα site? Οχι ακριβως chat, αλλα σαν αυτο εδω

http://news247.gr/oikonomia/oikonomika/zwntanh_syzhthsh_gia_thn_oikonomikh_krish.1306302.html

που οργανωσε το news247.gr

Υπαρχουν καποια ετοιμα script που μου δινουν αυτη τη δυνατοτητα; Τι προτεινετε;

Δημοσ.

Πως μπορω να οργανωσω μια δυναμικη συζητηση σε ενα site? Οχι ακριβως chat, αλλα σαν αυτο εδω

http://news247.gr/oikonomia/oikonomika/zwntanh_syzhthsh_gia_thn_oikonomikh_krish.1306302.html

που οργανωσε το news247.gr

Υπαρχουν καποια ετοιμα script που μου δινουν αυτη τη δυνατοτητα; Τι προτεινετε;

Κάτω από το "chat" λέει την εταιρία που το έφτιαξε αν ενδιαφέρεσαι...

Δημοσ.

Ελπιζα οτι θα υπαρχει και καποια δωρεαν open-source υλοποιηση.

Έχω δει αντιγραφή αυτού του "chat" αλλά δεν θυμάμαι που... θα το ψάξω και θα δω μήπως είναι free.

ΥΓ. Αν το βρεις, πες το και σε εμάς γιατί πραγματικά αξίζει

Δημοσ.

νομίζω ότι αυτό εδώ http://www.coveritlive.com έχει και free έκδοση. Δεν είναι open source όμως.

thanks για την προταση.

Φαινεται ομως, οτι το συγκεκριμενο ειναι 'υπηρεσια', και οχι καποιο προγραμμα. Προτιμω τη λογικη ενος standalone προγραμματος/module/script με την εννοια οτι το κατεβαζεις, το τεσταρεις στον υπολογιστη σου, και οταν το χρειαστεις δουλευει οπως περιμενεις.

Υπηρεσιες σαν κι αυτες δεν ξερω αν θα λειτουργουν οπως θελω οταν θα χρειαστω.

Πχ η free εκδοση εχει ενα limit, δεν ξερω αν αυριο δεν το κατεβασουν κι αλλο, θελει registration online με ολα τα στοιχεια σου κλπ.

Anyway, φαινεται οτι ειναι μια αξιολογη προταση, αλλα να δουμε αν υπαρχει(σιγουρα υπαρχει) και τιποτε αλλο.

Δημοσ.

Το Wordpress διαθέτει κάποια plugins που κάνουν κάτι παρόμοιο και μερικά από αυτά δεν χρειάζεται να συνδυαστούν με το buddypress που κάνει το wordpress πλατφόρμα social network. Σίγουρα όμως όχι με τη συγκεκριμένη ποιότητα.

Δημοσ.

Το Wordpress διαθέτει κάποια plugins που κάνουν κάτι παρόμοιο και μερικά από αυτά δεν χρειάζεται να συνδυαστούν με το buddypress που κάνει το wordpress πλατφόρμα social network. Σίγουρα όμως όχι με τη συγκεκριμένη ποιότητα.

Ναι αλλά άμα δεν έχεις wordpress :S

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα ρωτούσε. Υπαρχουν καποια ετοιμα script που μου δινουν αυτη τη δυνατοτητα; Τι προτεινετε;

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα ρωτούσε. Υπαρχουν καποια ετοιμα script που μου δινουν αυτη τη δυνατοτητα; Τι προτεινετε;

Ακριβως αυτο. 'Standalone' scipts. Ωστοσο, επειδη βλεπω δεν υπαρχουν και πολλες λυσεις στην αγορα, αν υπαρχει και κατι δοκιμασμενο σε joomla/wordpress ας το πουμε.

Κατα βαση ομως θα ηθελα κατι 'ανεξαρτητο', να μπορει δηλαδη να μπει σε καθε site, και να μην απαιτει συγκεκριμενη πλατφορμα απο κατω.

Δημοσ.

Sorry νόμιζα εννοούσες πλατφόρμα με τον όρο script. Για το wordpress πάντως υπάρχει ένα σχετικό plugin το Quick Chat αν δεν κάνω λάθος και μάλιστα έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις σε ποιο post θα το έχεις και σε ποιο όχι. Για Standalone scipts νομίζω ότι θέλει παραπάνω ψάξιμο όπως και για υπηρεσία.

Δημοσ.

Κατα βαση ομως θα ηθελα κατι 'ανεξαρτητο', να μπορει δηλαδη να μπει σε καθε site, και να μην απαιτει συγκεκριμενη πλατφορμα απο κατω.

Open Source

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...