Προς το περιεχόμενο

Αγορά κινητού απο ηλεκτρονικό κατάστημα

marilous07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να αγοράσω καινούριο κινητό και απο τι ξέρω είναι καλύτερη η αγορά απο ηλεκτρονικό κατάστημα. πόσο αξιόπιστο είναι όμως;

Δημοσ.

Δεν ειναι καλη επιλογη το Wildfire

Αν ψαχνεις για android δες το Ideos X5

ναι; και έχω ακούσει καλά σχόλια για αυτό.

αυτό που μου λες δεν το έχω ξανακούσει, ουτε καν τη μάρκα. καλό;

Δημοσ.

Πριν από 2 χρόνια είχα αγοράσει κινητό από το VnP με χρήση επιδότησης VF. Το τηλέφωνο το έχει 229€. Μόνο επικοινώνησε μαζί τους για να ρωτήσεις αν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας.

Εδώ και τα αποτελέσματα από τον τσιγκούνη.

Δεν ειναι καλη επιλογη το Wildfire

Αν ψαχνεις για android δες το Ideos X5

Συμφωνώ για το wildfire (το S δεν ξέρω αν είναι καλύτερο). Η οθόνη του έχει θέματα και η ανάλυση είναι ακατάλληλη για android. Η marilou όμως αυτό θέλει.

Δημοσ.

για το wildfire δεν ξέρω.. για το wildfire S έχω δει οτι είναι καλό και μου το έχουν πει...

Αφού έχεις ιδία άποψη και σου αρέσει πάρτο. Πάντως και το X5 που προτάθηκε πιο πάνω φαίνεται καλό και έχει μεγαλύτερη ανάλυση από το S.

Δημοσ.

οκ θα το ψάξω καλύτερα να δω.. αλλα όσο αναφορά τα ηλεκτρονικά καταστήματα; είναι αξιόπιστο να αγοράσω απο κει;

Δημοσ.

οκ θα το ψάξω καλύτερα να δω.. αλλα όσο αναφορά τα ηλεκτρονικά καταστήματα; είναι αξιόπιστο να αγοράσω απο κει;

Αν ρωτάς από θέμα ασφάλειας, στα περισσότερα - αν όχι όλα, γίνεται χρήση κρυπτογράφισης SSL 128bit, στανταρτ για τα σημερινά δεδομένα. Αυτό δε σημαίνει ότι είσαι ασφαλής 100%. Αν έχεις σκοπό να πληρώσεις με μετρητά, μία πολύ καλή λύση είναι να πας σε μία τράπεζα που εκδίδει προπληρωμένες κάρτες (prepaid cards), να βγάλεις μία και να τη φορτώνεις κάθε φορά που πρόκειται να κάνεις κάποια αγορά. Έτσι, ακόμα κι αν κάποιος υποκλέψει τα στοιχεία της κάρτας, δε θα μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα μέχρι να ανακαλυφθεί. Αν σκοπεύεις να πληρώσεις με δόσεις θα σου συνιστούσα να κάνεις αγορές από φυσικά καταστήματα.

Αξιοπιστία για άλλα θέματα (πχ έγκαιρη παράδοση, σφραγισμένο προϊόν, ελληνικής αντιπροσωπείας κλπ) μπορώ να σου πω ο καθένας μπορεί να έχει διαφορετική εμπειρία. Άλλωστε, μπορείς να διαβάσεις πολλά νήματα στο insomnia για διάφορα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει μέλη του.

Όσον αφορά το VnP που σου ανέφερα, έχω κάνει αγορά από το φυσικό κατάστημα. Δε νομίζω ότι θα έχεις θέμα μέσω internet.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...