Προς το περιεχόμενο

Laptop cooling stand σε κονσολα

billbig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει δοκιμασει κανεις σας να βαλει Laptop cooling stand σε Ps3 η 360?

Εχω διαβασει σε μερικα forums και ελληνικα και ξενα οτι κανουν καλη δουλεια, και σκευτομουν αυτο

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0590687&catid=010304

σε laptop που διαβασα μερικα reviews λενε κανει καταπληκτικη δουλεια.

Γνωμη σας?

Δημοσ.

δεν νομιζω να κανει και πολυ δουλεια γιατι το συστημα ψυξης του λαπτοπ ειναι διαφορετικο απο του ps3. Αν δεν δοκιμαστει δεν μπορουμε να ξερουμε με σιγουρια

Δημοσ.

Αυτο που ξερω (με οσα εχω διαβασει παντα) ειναι πως αυτα που εχουν βγει συγκεκριμενα για τις κονσολες δεν κανουν δουλεια, με τη λογικη οτι δεν ειναι αρκετα δυνατα για να κανουν διαφορα (εκτως απο θορυβο) και πως τελικα επιβαρινουν το μηχανημα μιας και παιρνοντας την τροφοδοσια απο USB το μηχανημα ζοριζεται παραπανω για να δωσει ρευμα στα ανεμιστηρακια, ενω αυτα δεν ειναι αρκετα δυνατα για να του ριξουν θερμοκρασια.

Ξαναλεω ειναι οτι εχω διαβασει δεν εχω προσωπικη πειρα.

Απο την αλλη, οσοι εχουν δοκιμασει coolers για laptop με ενα μεγαλο fan, σαν αυτο που εχω στο link, μιλανε για καλα εως θεαματικα αποτελεσματα και με πολυ λιγοτερο θορυβο.

Εχω το tower του υπολογιστη κοντα, οποτε σκευτομαι αμα τελικα το παρω να βαλω στο pc την τροφοδοσια ωστε να μην επιβαρυνω καθολου το μηχανημα.

Δημοσ.

αν κριτηριο ειναι ο θορυβος τοτε τι να πω...

εχει βαλει καποιος δεικτες θερμοκρασιων σε επεξεργαστη και καρτα γραφικων και ειδε διαφορες;

Το να εχει δροσερα πλαστικα δεν λεει κατι...

κ εγω το εχω με κλιματιστικο και στο μαρμαρινο πατωμα και τον χειμωνα ειναι παγωμενο παντου...

Δημοσ.

Προφανως κυριο μελημα δεν ειναι ο θορυβος, το ρεζουμε ειναι να κανει καλη ψυξη, απλα καλο ειναι να ξερουμε αν κανει και θορυβο.

Μετρησεις σαν αυτες που λες δεν βρηκα καπου, αλλα ατομα που εχουν αγορασει μιλουν για μηχανηματα που ενω στο μισαωρο εκλειναν απο υπερθερμανση, η κολλαγαν απειρα, με τη βαση τραβαγαν 5ωρα απροβληματιστα.

Τεσπα, απ οτι βλεπω παντως γνωμη σας ειναι πως δεν κανουν δουλεια οποτε οκ

Thanx! :-D

Δημοσ.

Πώς σκοπεύεις να τοποθετήσεις την κονσόλα πάνω στο cooler για να κάνει δουλειά?

Απλά θα την βάλεις απο πάνω και να φυσάει πάνω στα πλαστικά? Ή θα ξηλώσεις τα πλαστικά για "καλύτερη" ψύξη?

Δημοσ.

Πώς σκοπεύεις να τοποθετήσεις την κονσόλα πάνω στο cooler για να κάνει δουλειά?

Απλά θα την βάλεις απο πάνω και να φυσάει πάνω στα πλαστικά? Ή θα ξηλώσεις τα πλαστικά για "καλύτερη" ψύξη?

χωρις να ξηλωσω τιποτα, το πλαστικο θα φυσαει.

Δημοσ.

Και ετσι θα εχεις δροσερα καπακια ΜΟΝΟ οκ...

τι σε φοβιζει ακριβως με τις θερμοκρασιες;

τα σλιμ δεν εχουν καποιο προβλημα..

οπως και καθε κονσολα καλο θα ηταν 1 φορα το χρονο να ανοιγει για καθαρισμο.Αν εχεις προβλημα με θερμοκρασιες καλυτερο θα ηταν η αλλαγη θερμοαγωγιμης παστας(μιας και αυτη που εχει το ps3 ειναι απλη)

Αν σε φοβιζει η υπερθερμανση ε μην παιζεις με 40 βαθμους εξω χωρις ενα κλιματιστικο!!Ουτε οι υπολογιστες δεν αντεχουν τετοια με πολυ καλυτερα συστηματα ψυξης!

Δημοσ.

@billbig

Δηλαδή δεν θα κάνει καθόλου δουλειά.. Άρα κανένας λόγος να πάρεις..

@Xristaras12

Ούτε τα phat έχουν πρόβλημα (οι ανανεωμένες εκδόσεις).

Αν έχεις εγγύηση, την ανοίγεις ή την αφήνεις μέχρι να τα φτήσει? :P

Δημοσ.

Δεν εχω sim, εχω την τελευταια παρτιδα fat που βγηκε. Δεν μου εχει δημιουργησει ποτε προβλημα, απλα πριν κανα μηνα αρχισε, μετα τη 1 ωρα, να ανεβαζουν στροφες τα ανεμιστηρακια. Δεν πανε τερμα, απλα ενω πριν ισα ισα που ακουγονταν, τωρα ακουγονται περισσοτερο. Το κανει ειτε εχω κλιματισμο ανοιχτο ειτε οχι.

Το να το ανοιξω για καθαρισμα και παστες δεν παιζει. Εχω δει βιντεακια και αποκλειεται να το κανω χωρις να το καταστρεψω.

Anyways, ευχαριστω για τη βοηθεια! :-D

Δημοσ.

αν εχεις εγγυηση φυσικα και οχι..

εμενα απο τον ιανουαριο που τελειωσε του εχω κανει 2 fan tests και το καθαριζω με πινελακι στις γρυλιες

θελω και να το ανοιξω να δω σε τι κατασταση βρισκεται το εσωτερικο απο σκονες αν και 1 η 2 φορες ειχε ανεβει 3 σκαλα το ανεμιστηρι

βεβαια η αληθεια ειναι οτι το χοντρο gaming το ενιωσε(και συνεχιζει)μετα το cfw

οι 7 μηνες τις εγγυησης μου δλδ ηταν gta iv,infamous και shift online..

Δημοσ.

Εγώ μέχρι και 7-8 ώρες την ημέρα που έλιωνα τώρα τον Ιούλιο, δεν έπαθε κάτι..

3η σκάλα είναι αυτή που κάνει τον εσωτερικό καθαρισμό?

Δημοσ.

απο τελειως προσωπικη αποψη η 3 σκαλα ειναι περιπου το 50% της εντασης του εσωτερικου καθαρισμου..(μερικες φορες εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχουν σκαλες και οτι μοιαζει σαν το fan απο καρτα γραφικων..ειχα κλεισει την ενταση παιζοντας infamous 2 και το ακουγα που εκανε σκαμπανεβασματα-βεβαια μπορει να ειναι και ιδεα μου-)

βρε κ εγω απο το cfw και μετα την εχω πεθανει..(dirt 2 απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 4 το απογευμα)

εχω τερματισει κοντα 12 παιχνιδια και συνεχιζω :Ρ απλα εγω το εχω μονιμως στο πατωμα κατω και ακουμπαει στα πλακακια με τη μια...Οταν το σηκωνω για να μπει στο επιπλακι το πατωμα καιει και το κατω μερος οχι και τοσο πολυ..ειδικα τον χειμωνα δεν καταλαβαινει τιποτα..

Δημοσ.

Αυτό είναι το θέμα, εγώ έχω official firmware και την έχω διελύσει γιατί μόνο στις διακοπές μπορώ να ασχοληθώ, ένα χρόνο τώρα έπαιζα απειροελάχιστα..

υγ : 3 platinum σε 2 βδομάδες πάνω-κάτω, κάτι πάει να πεί αυτό :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...