Avatar_GR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα, έχω ένα παλιό pc στο γραφείο που χρησιμοποιώ σαν βοηθητικό. Έχει πάνω windows XP(Home) Ελληνικά γνησια πού όμως από τα πολλά χρόνια έχει χαθεί το CD+το αυτοκόλητο. Έχω 2 CD windows XP (porfessional)Αγγλικό+Ελληνικό για άλλους υπολογιστές. Μπορώ να βρώ το windows key που έχω στο pc(Μέ κάποιο πρόγραμμα) και να χρησιμοποιήσω κάποιο από τα cd που έχω για να κάνω format και να ξαναπεράσω τα windows; Windows XP (HOME) CD δυστιχώς όπως είπα δεν έχω, έχει χαθεί. Καμία άλλη λύση;;; Αλλιώς θα αναγκαστώ να αγοράσω ξανά τα windows XP... Ευχαριστώ
antonl Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Πάντως το key που θα βρεις με το παραπάνω πρόγραμμα είναι για την έκδοση Home. Για Pro δε νομίζω να κάνει.
hawkpilot Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Χρειάζεσαι οπωσδήποτε το XP Home CD. Δε μπορείς να εγκαταστήσεις τα pro με κλειδί από home.
Avatar_GR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Χρειάζεσαι οπωσδήποτε το XP Home CD. Δε μπορείς να εγκαταστήσεις τα pro με κλειδί από home. Αυτό πιστεύω και εγώ. Το κλειδί το βρίσκω δεν είναι πρόβλημα, η εγκατάσταση είναι... Αν βρώ CD με Windows XP Home θα είμαι OK λογικά ε; Θα δουλέψει το κλειδί μου εκεί...
antonl Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Ναι, αν βάλεις την ίδια έκδοση windows θα σαι ΟΚ με το key που έχεις.
orlox Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Original Window Home ΧΩΡΙΣ key και ΧΩΡΙΣ crack (πρεπει να βαλεις το δικο σου) http://www.torrenthound.com/torrent/d107ccac647ab376fd2b92e19c81ea4df32a20ee
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.