Προς το περιεχόμενο

ASUS Gamer OSD τι ειναι???

panos_vas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, παιδια!!!! Τι ακριβως ειναι το ASUS Gamer OSD???? Σκεφτομαι να παρω αυτη την καρτα γραφικων http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513531 και βλεπω στα χαρακτηριστικα οτι εχει και αυτο...ASUS Gamer OSD, γνωριζει κανενας τι ειναι και πως θα το αξιοποιησω? Ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ.

Η κάρτα ειναι super χτύπα την αλλα μην αγοράζεις κάτι βλέποντας τι προγράμματα έχει μεσα.

Σου δείχνει θερμοκρασίες για την κάρτα , να την κάνεις overclock κτλπ, οσοι το έχουν χρησιμοποιήσει όμως (ανάμεσα τους και εγώ) δημιουργεί προβλήματα στα παιχνίδια με αναλύσεις γραφικά κτλπ.

Οπότε καλο ειναι ειτε πάρεις αυτην την καρτούλα που ξανα λέω ειναι super ειτε οποιαδήποτε αλλη της asus που το έχει μέσα απλα δεν το βάζεις αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα.

Αν θέλεις να κάνεις overclock να δεις θερμοκρασίες κτλπ υπάρχουν πολύ καλύτερα προγράμματα για αυτην την δουλειά.

Δημοσ.

φιλε μου μην βαλεις καν το gamer OSD.

Εχω μια gts250 και οταν το περασα ειχα μεχρι και μπλε οθονες σε παιχνιδια!!!!!

μολις το ξεφορτωθηκα ηρεμησαν ολα

βαλε για θερμοκρασιες το msi afterburner να φτιαξεις και δικα σου προφιλ και θα εισαι μια χαρα!

Δημοσ.

ααααααααα OK, παιδες!!! ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!! Θα βαλω μονο τον driver απο το site της nvidia με τους physx κτλ που εχει ενσνματωμενους. Ουτε καν θα ασχοληθω με το cd που θα εχει μεσα το κουτι της καρτας γραφικων. Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...