axibde Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Aν συνδεσω αυτη την καρτα με καλωδιο οπτικης ινας στον ενισχυτη μου, θα εχω κανονικα ηχο dts και dolby digital. http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=31541
SPANK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 5.1 θα έχεις σίγουρα αλλα δεν βλέπω πουθενά η συγκεκριμένη κάρτα να υποστηρίζει dts η dolby digital. Εκτός και αν παίρνει το σήμα ο ενισχτυτής απο την κάρτα και εχει την δυνατότητα μετα να το μετατρέψει σε dts η dolby digital
hawkpilot Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Έχω την εντύπωση ότι η συγκεκριμένη κάρτα βγάζει μόνο 2 κανάλια στην οπτική έξοδο.
axibde Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 5.1 θα έχεις σίγουρα αλλα δεν βλέπω πουθενά η συγκεκριμένη κάρτα να υποστηρίζει dts η dolby digital. Εκτός και αν παίρνει το σήμα ο ενισχτυτής απο την κάρτα και εχει την δυνατότητα μετα να το μετατρέψει σε dts η dolby digital Μα δεν ενοειται οτι την μετατροπη την κανει ο ενισχυτης, αρκει να μεταφερεται ψηφιακα το σημα? Έχω την εντύπωση ότι η συγκεκριμένη κάρτα βγάζει μόνο 2 κανάλια στην οπτική έξοδο. Τοτε προς τι το 5.1 που λεει?
hawkpilot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 ... Τοτε προς τι το 5.1 που λεει? Το 5.1 αφορά τις αναλογικές εξόδους, Ψάξτο λίγο - δεν είμαι σίγουρος. Πολλές κάρτες ιδίου βεληνεκούς δεν βγάζουν 5.1 στην οπτική έξοδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.