G-hamsteR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Καλημέρα. Κατασκευάζω ένα eshop χρησιμοποιώντας Joomla + Virtumart. Το πρόβλημα είναι πως δε γνωρίζω πως γίνεται ο πελάτης να πληρώνει μέσω πιστωτικής κάρτας και μέσω δόσεων. Αν γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία, θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθειά του. Ευχαριστώ
fouros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Καλημέρα. Κατασκευάζω ένα eshop χρησιμοποιώντας Joomla + Virtumart. Το πρόβλημα είναι πως δε γνωρίζω πως γίνεται ο πελάτης να πληρώνει μέσω πιστωτικής κάρτας και μέσω δόσεων. Αν γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία, θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθειά του. Ευχαριστώ Aγοράζεις ένα module πληρωμής http://www.modulesoft.eu/open-source-web-software?page=shop.browse&category_id=1. Ο πελάτης ανοίγει ένα merchant account στην τράπεζα.
el02154 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μια ακόμη ερώτηση σχετικά με αυτό. Αν πάρεις κάποιο module για μία τράπεζα ο πελάτης θα μπορεί να πληρώνει ανεξαρτήτα που έχει λογαριασμό ή θα πρέπει να πάρεις ένα modulε για κάθε τράπεζα που μπορεί να έχει ο πελάτης;Με λίγα λόγια, το module σχετίζεται με τον πελάτη ή με το account που πηγαίνουν τα λεφτά;
G-hamsteR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ! Καλή σου μέρα! Πιστεύω αφορά τον καταστηματάρχη για το που θα του έρχονται τα λεφτά. Από εκεί και πέρα, ο πελάτης μέσω Visa θα πληρώνει. Δεν έχει σχέση σε ποια τράπεζα την έβγαλε.
fouros Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μια ακόμη ερώτηση σχετικά με αυτό. Αν πάρεις κάποιο module για μία τράπεζα ο πελάτης θα μπορεί να πληρώνει ανεξαρτήτα που έχει λογαριασμό ή θα πρέπει να πάρεις ένα modulε για κάθε τράπεζα που μπορεί να έχει ο πελάτης;Με λίγα λόγια, το module σχετίζεται με τον πελάτη ή με το account που πηγαίνουν τα λεφτά; Ο πελάτης φυσικά και μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε κάρτα visa-mastercard από όποια τράπεζα Ελληνική ή ξένη θέλει.Ο ιδιοκτήτης του e-shop θα πάρει τα χρήματα του από την τράπεζα που συνεργάζεται και έχει συνδέσει το module.
G-hamsteR Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Και μια ερώτηση ακόμη παρακαλώ. Χρειάζεται να κάνω τίποτα στην τράπεζα; Η απλά αγοράζω το module; Θέλω να βεβαιωθώ πριν το αγοράσω πως θα καταφέρω να το κάνει να δουλέψει. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!
skarda Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Πρώτα έρχεσαι σε συνεννόηση με την τράπεζα που συνεργάζεσαι εσυ & το module. Τους ρωτάς για τις λεπτομέρειες, τις κρατήσεις και όλα τα σχετικά και μετά προχωράς στην αγορά του module
barca10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Πρώτα έρχεσαι σε συνεννόηση με την τράπεζα που συνεργάζεσαι εσυ & το module. Τους ρωτάς για τις λεπτομέρειες, τις κρατήσεις και όλα τα σχετικά και μετά προχωράς στην αγορά του module ακριβώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.