Galis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 απλα ειπε ενα παλικαρι πριν 16.67 ευρω με μεταφορικα κ μπερδευτηκα
efo355 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Ότι εχω παραγγείλει δεν έχει κάνει πάνω απο βδομάδα συνήθως στις 4 με 5 μερες.
Alxnks Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 16.67 σε ευρω ειναι χωρις μεταφορικα τωρα που δοκιμασα. + 2.32 ευρω τα μεταφορικα (τα 1.95 λιρες δηλαδη)..εμενα στο καλαθι μου βγαζει ακριβως 19.00 ευρω. δεν ξερω γιατι σου βγαζει 19.24..πως αγοραζεις; με καρτα απευθειας; μεσω paypal; αν αγορασεις μεσω paypal, επελεξε τη μετατροπη του νομισματος να την κανει η τραπεζα της καρτας και οχι το paypal, καθως χρεωνει παραπανω.
ninos30 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Πληροφοριακα...αν θέλετε να δείτε πως μας έχουν πιάσει οι εταιρείες κοτσους με την κατηγοριοποίηση κατά class, πατε εδώ http://en.m.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital και δείτε στα speeds, η κάρτα πχ που προανέφερα 133x αντιστοιχεί σε σημερινό class20! Οι class6 που τις θεωρούμε και γρήγορες αντιστοιχούν στο ποταπό 40x της παλιας κατηγοριοποίησης! και οι μετριες τότε 66x σε class10! Είπατε κάτι;;; μας πουλάνε σήμερα κάτι για σούπερ ντουπερ γρήγορο, το οποίο θεωρούσαμε μέτριο 3-4 χρόνια πριν! Πω με έστειλες τώρα. Αν έχεις δίκιο (που γιατί να μην έχεις) τότε όντως πολύ δούλεμα ρε φίλε μου. Όντως εγώ τότε για την φωτογραφική μου κάτι 133x είχα πάρει...
nek4d Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 ... Πληροφοριακα...αν θέλετε να δείτε πως μας έχουν πιάσει οι εταιρείες κοτσους με την κατηγοριοποίηση κατά class, πατε εδώ http://en.m.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital και δείτε στα speeds, η κάρτα πχ που προανέφερα 133x αντιστοιχεί σε σημερινό class20! Οι class6 που τις θεωρούμε και γρήγορες αντιστοιχούν στο ποταπό 40x της παλιας κατηγοριοποίησης! και οι μετριες τότε 66x σε class10! Είπατε κάτι;;; μας πουλάνε σήμερα κάτι για σούπερ ντουπερ γρήγορο, το οποίο θεωρούσαμε μέτριο 3-4 χρόνια πριν! Πως λοιπόν να μην λέμε ότι οι class2 και 4 επιεικώς σέρνονται;! Ακόμα και για τα τότε δεδομένα σέρνονται και οι class6, μην πω οι class10! Sent from my HTC Desire using Tapatalk σωστός & πολύ χρησιμη η υπενθύμιση/πληροφόρηση. +1
diplo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 αν αγορασεις μεσω paypal, επελεξε τη μετατροπη του νομισματος να την κανει η τραπεζα της καρτας και οχι το paypal, καθως χρεωνει παραπανω. \ sorry για το offtopic. μπορείς να μου πεις πως επιλέγεις να γίνει η μετατροπή από την τράπεζα σου και όχι από το paypal φίλε μου; ευχαριστώ.
Alxnks Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 την τελευταια φορα που αγορασα απο mymemory πριν καμια βδομαδα και διαλεξα να γινει μεσω paypal, με εβγαλε σε σελιδα και ρωτουσε αν θελω η μετατροπη να γινει μεσω εκεινου η της καρτας μου και επελεξα το δευτερο.
nek4d Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 ριξε μια ματια στα settings του paypal, θυμαμαι πριν απο χρονια που καπου μεσα ειχα βαλει να μην γινεται η χρεωση στο δικο μας νομισμα αλλα σε ότι ειναι εξ'αρχής. Επειτα θα δεις στην πιστωτική σου πχ οτι σε λιρες αγορασες κ λίρες χρεώθηκαν στην κάρτα (που η τραπεζα τις μετατρεπει για σενα με μικροτερο exchange rate απ'ότι το paypal)
Angeldust Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Υπάρχει επιλογή μέσα στο Paypal για την ισοτιμία και αν θέλεις να κάνει την μετατροπή η τράπεζα ή το paypal. Την επιλογή την βγάζει ως "conversion options" και είναι στο τελευταίο στάδιο της πληρωμής. Για μικρές αγορές δεν αλλάζει κάτι, η διαφορά είναι μικρή, για μεγάλα ποσά όμως ΠΑΝΤΑ επιλέγουμε την μετατροπή να την κάνει η τράπεζα (κερδίζουμε αρκετά χρήματα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.