Προς το περιεχόμενο

Sd hc 32 gb class 10

efo355

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και η 16άρα class 10 στα 16,67Ε με μεταφορικά. ΚΑλό ακούγεται. Μήπως ξέρει κανείς αν δουλεύει με το zte blade?

Δημοσ.

Φυσικα και δεν μπορει να δουλεψει με το ZTE BLADE οπως και με κανενα αλλο συγχρονο κινητο μιας και η καρτα ειναι SD και οχι microSD!

Δημοσ.

Είναι όμως άψογες πχ για full hd κάμερες όπως η jvc μου! Εχω ήδη 3 16άρες class6 verbatim, αλλά σε κάτι τέτοια πράγματα ένα ακόμα δεν πάει χαμένο.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Ζηταει πολυ λιγα μεταφορικα αυτο το μαγαζι (1,95 λιρες). Ξερετε αν ειναι με συστημενο ή απλό φάκελλο/δέμα?

Δημοσ.

Απλός φάκελος. Ότι εχω πάρει απο εκεί δεν είχα κανένα πρόβλημα ποτέ.

Δημοσ.

Απλός φάκελος, αλλά εμένα ότι έρχεται από αγγλία, ακόμα και σε μικρό φακελάκι, (είτε eBay, είτε mymemory, είτε αλλά μαγαζιά) μου έρχεται ειδοποίηση και παω στο ταχυδρομείο (ακόμα κι αν δεν είναι συστημένο, με tracking number η οτιδήποτε), σε αντίθεση με ότι έρχεται από κίνα (eBay), που εκτός αν είναι μεγαλούτσικο δέμα, μου το αφήνουν στην πορτα απευθείας.

Δημοσ.

Φυσικα και δεν μπορει να δουλεψει με το ZTE BLADE οπως και με κανενα αλλο συγχρονο κινητο μιας και η καρτα ειναι SD και οχι microSD!

Καλά, τι πατάτα είπα!! Κοιμόμουν όρθιος μιλάμε!

Δημοσ.

Έχω πάρει microsd mymemory μάρκα και σερνότανε.

Μόνο επώνυμες κάρτες.

Έχω ψωνίσει το μαγαζί είναι μια χαρά.

τι class ηταν η καρτα που πηρες; γιατι αν δεν ανεφερε καν class (δηλαδη ηταν απλη), η καμια class2 λογικο δεν ειναι να σερνεται; εγω εχω παρει παλιοτερα 133x sd card 2gb δικη τους και δουλευε και δουλευει ακομα μια χαρα γρηγορα. οπως ειχα παρει και δικη τους sdio για το qtek s200 μου για να εχει wifi, επισης ακομα δουλευει αψογα.

Δημοσ.

πηρα την 32 Gb και μια 16 GB Transcend για εναν φιλο ,και οι 2 In Stock Dispatched within 24 hours . Όσοι έχετε παραγγείλει στο παρελθόν , πόσες μέρες 8α παρει να ερθουν? μεχρι 5 Αυγουστου πρεπει να τις εχω παρει οπωσδηποτε , μετα παω ταξιδι (με αυτες μαζι -Θεου θέλοντος και Courier επιτρεποντος) :fear:

Δημοσ.

Από βδομάδα (μπορεί και λιγότερο) έως 10 μέρες. Πέρα από τις παραγγελίες που κάνω από εκεί πια, 6 χρόνια εμένα στο νησί και λαμβανα/έστελνα πράγματα κάθε βδομάδα από/προς ελλάδα..ποτε δεν έκαναν παραπάνω.

Οι class4 επίσης δεν είναι το απαύγασμα της ταχύτητας anyway, γι αυτό συστήνεται η χρήση τουλάχιστον class6 σε κάμερες/φωτογραφικές κτλ που έχουν αυξημένες απαιτήσεις σε ταχύτητα αποθήκευσης λόγω όγκου δεδομένων.

Πληροφοριακα...αν θέλετε να δείτε πως μας έχουν πιάσει οι εταιρείες κοτσους με την κατηγοριοποίηση κατά class, πατε εδώ http://en.m.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital και δείτε στα speeds, η κάρτα πχ που προανέφερα 133x αντιστοιχεί σε σημερινό class20! Οι class6 που τις θεωρούμε και γρήγορες αντιστοιχούν στο ποταπό 40x της παλιας κατηγοριοποίησης! και οι μετριες τότε 66x σε class10! Είπατε κάτι;;; μας πουλάνε σήμερα κάτι για σούπερ ντουπερ γρήγορο, το οποίο θεωρούσαμε μέτριο 3-4 χρόνια πριν!

Πως λοιπόν να μην λέμε ότι οι class2 και 4 επιεικώς σέρνονται;! Ακόμα και για τα τότε δεδομένα σέρνονται και οι class6, μην πω οι class10!

Δημοσ.

Σε ευρώ μήπως; κάπου τόσο θα είναι, οι τιμές στο newsletter που μου έρχεται είναι σε λίρες. Μήπως είναι αυτό και σε μπερδεύει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...