Προς το περιεχόμενο

access point

stamlam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα.

θα ηθελα την βοηθεια σας στο εξης προβλημα που αντιμετωπιζω.

εχω το access point leve wap-0003 και οταν το ρυθμιζω στην επιλογη repeate mode,(και στις αλλες που εχει)ενω το μηχανημα διχνει οτι εκπεμπει ασυρματα,ο υπολογιστης δεν το βρισκει στην αναζητηση ασυρματων δικτυων.προσπαθω να επεκτινω την εμβελια του ασυρματου modem-router μαρκας huawei(hg520cpstn ειναι αυτο που δινει ο οτε με το conn-x που εχω και χρησημοποιω το συγκεκριμενο access point.

θα ηθελα την βοηθεια σας για τι ρυθμισεις να κανω στο συγκεκριμενο access point.

ευχαριστω

Δημοσ.

α.το level one σου βγαζει οτι συνδεεται με το huawei??β.δοκιμασε να αλλαξεις καναλι στο Huawei οποτε στην ουσια να αλλαξει και στο Level one.επισης δες αν με αλλο Pc το βλεπεις.επισης επειδη θα εχουν και τα 2 το ιδιο ssid μην περιμενεις να δεις δυο δικτυα.ενα θα βλεπεις και απλα θα πρεπει να βλεπεις αυτο που ειναι κοντα σου και εκμπεμπει πιο δυνατα.αμα θες να δεις και τα 2 για να δεις αν πραγματι εκμπεμπει κατεβασε το inSSIDer και θα σου βγαλει ποσα εκμπεμπουν και ας εχουν το ιδιο ssid σε ποιο καναλι(θα ειναι το ιδιο) και με ποια mac address το καθε ssid.οποτε θα ξερεις αν εκμπεμπουν.αλλα για αρχη δοκιμασε αλλο καναλι μετα δοκιμασε με αλλο κλειδωμα και αν θες δες και για firmware update.

Δημοσ.

Επεσε στα χερια μου ενα Netfaster IAD απ αυτα που δινει η HOL. Εχω ηδη ενα fritz στο χωλ του σπιτιου μου. Υπαρχει η δυνατοτητα να βαλω το netfaster σε καποιο δωματιο ωστε να εχω καλυτερο σημα και αν ναι με ποιο τροπο?

Δημοσ.

3 τροποι αναλογως αν υποστηριζεται καποιος απο αυτους.

α.αν το Netfaster και το fritz εχουν wds μπορεις να τα ενωσεις wireless.(χλωμο για το Netfaster)

b.an to netfaster εχει λειτουργεια repeater (χλωμο) μπορεις να τα ενωσεις wireless

c.συνδεεις ethernet απο το ενα στο αλλο και το βαζεις σαν access point.

Δημοσ.

το κοντα ειναι σχετικο.αναλογως ποσο ευκολο ειναι να περασεις καλωδιο.λογικα το netfaster θα εχει μια Ip πχ 192.168.1.1 h 192.168.2.1 Κατι τετοιο.το manual θα γραφει αλλιως δες τι gatewayεχεις παρει οταν το συνδεσεις πανω στο Pc σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...