garou7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Εχω ενα προβλημα με το toshiba A300 satelite με την εκκινηση.Βασικα ξκιναει κανονικα αλλα αφου με βγαλει στην επιφανεια εργασιας μετα απο 5 λεπτα κολλαει εντελως και δεν ξερω γιατι...Οταν το βαζω ομως σε safe mode δεν υπαρχει προβλημα!Τι να κανω για να ξανα λειτουργησει κανονικα?Φταιει κατι που εχει χαλασει η κανενας ιος?
garou7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Εχω ψαξει με το spybot αλλα παλι τα ιδια και δεν ξερω τι αλλο να κανω..!τουλαχιστον ενα format θα βοηθησει?
TheELF Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Τρέξε το Speccy και κάνε αντιγραφή/επικόλληση ο,τι σου βγάλει στο επόμενο σου μήνυμα.
filip123go Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Έκανες καμια αναβάθμιση τώρα πρόσφατα...? Επίσης, από θερμοκρασίες πως πας...?
garou7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 οταν λες θερμοκρασιες τι εννοεις?sorry κιολας απλα δεν σκαμπαζω και πολλα οσο για την αναβαθμιση δεν μου εχει ζητησει να κανω αλλη... Operating System MS Windows 7 Home Premium 32-bit SP1 CPU Cannot initialise SPC dll RAM Cannot initialise SPC dll Motherboard Cannot initialise SPC dll Graphics Cannot initialise SPC dll Hard Drives Cannot initialise SPC dll Optical Drives SHMT S1QB49A7 SCSI CdRom Device HL-DT-ST DVDRAM GSA-T50N ATA Device Audio Συσκευή High Definition Audio Αυτα μου εβγαλε...
garou7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Operating System MS Windows 7 Home Premium 32-bit SP1 CPU Cannot initialise SPC dll RAM Cannot initialise SPC dll Motherboard Cannot initialise SPC dll Graphics Cannot initialise SPC dll Hard Drives Cannot initialise SPC dll Optical Drives SHMT S1QB49A7 SCSI CdRom Device HL-DT-ST DVDRAM GSA-T50N ATA Device Audio Συσκευή High Definition Audio Αυτα μου εβγαλε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.