Luciddream Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 είναι απο το android app του speedtest... δίνει τα παρακάτω αποτελέσματα Test Date: Jul 28, 2011 2:39:01 am Connection Type: Umts Server: Athens Download: 65 kbps Upload: 85 kbps Ping: 93 ms External IP: 178.147.5.214 Internal IP: 192.168.43.1, 178.147.5.214 Latitude: ΧΧΧΧΧΧΧΧ Longitude: ΧΧΧΧΧΧΧΧ μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι συμπεράσματα βγάζουμε απο αυτά (εκτώς απο το οτι η σύνδεση είναι χάλια!! ) επίσης το Latitude και το Longitude ειναι του κινητού η της κεραίας που πέρνει σήμα..?? το ρωτάω γιατι μου βγάζει στο google maps το σημείο που βρίσκομαι αλλα δίπλα μου ακριβώς έχω κεραία... ας κάνει και κανας άλλος τέστ να γελάσουμε ...
orlox Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Εγω εβγαλα το συμπερασμα οτι εισαι σε tethering απο αλλο android εισαι κοντα στο ροβολιαρι αλλα εισαι εκει για διακοπες και δοκιμαζεις το σημα της κοσμοτε . Πηγες σχολειο στην Ηλιουπολη και σου αρεσουν οι πολεμικες τεχνες και το σκι. Καλα δεν τα λεω γιωργο Σ.? Τρομαξες?
EliasKir Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Εγω εβγαλα το συμπερασμα οτι εισαι σε tethering απο αλλο android εισαι κοντα στο ροβολιαρι αλλα εισαι εκει για διακοπες και δοκιμαζεις το σημα της κοσμοτε . Πηγες σχολειο στην Ηλιουπολη και σου αρεσουν οι πολεμικες τεχνες και το σκι. Καλα δεν τα λεω γιωργο Σ.? Τρομαξες? Αριθμο και πιν πιστωτικης or didn't happen.
Luciddream Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Τι ειναι το ροβολιαρι..?? Επισης ολα αυτα τα βρηκες απο την ip? Τοσο ανοιχτο ειναι πια το android... ?
orlox Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 απο το facebook τα βρηκα αλλα τρομαξες λιγο ετσι δεν ειναι?
Luciddream Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Αριθμο και πιν πιστωτικης or didn't happen. αυτον δεν τον θυμάμαι ούτε εγώ απο το facebook τα βρηκα αλλα τρομαξες λιγο ετσι δεν ειναι? οχι δεν τρόμαξα λογικό να τα βρήκες απο το facebook μόνο εκεί φαίνονται όλα αυτά (εκτώς και αν έψαξες όλα μου τα πόστ οπου τα γράφω σιγα σιγά).. αλλά το facebook το βρήκες απο το android η απο προχτές που ανέβασα την φώτο της ξανθιάς..??
Luciddream Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 απο το mail σου στο Insomnia άντε και φοβήθηκα για το android μ.... για δές τώρα με βρίσκει ?
Luciddream Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 wow... σήμερα πετάει Test Date: Jul 28, 2011 10:09:36 pm Connection Type: Hspa Server: Athens Download: 2917 kbps Upload: 2913 kbps Ping: 73 ms αν μπορεί κανείς ας εξηγήσει την διαφορά UMTS και HSPA και πώς θα καταφέρνω να συνδέομαι με HSPA (έτσι για να μαθαίνουμε και τίποτα..) edit: να ναι καλά το ιντερνετ βρήκα απο εδώ τις διαφορές: http://broadband.cti.gr/el/evrizonikotita/umts.php Πιο συγκεκριμένα, το UMTS δίκτυο στην αρχική του φάση, θεωρητικά προσφέρει ρυθμούς μετάδοσης δεδομένων έως και 384 kbps σε περιπτώσεις όπου παρατηρείται αυξημένη κινητικότητα του χρήστη. Αντίθετα, όταν ο χρήστης παραμένει ακίνητος οι ρυθμοί μετάδοσης αυξάνουν κατά πολύ φθάνοντας την τιμή των 2 Mbps. Εκτιμάται ότι στο μέλλον θα υπάρξει περαιτέρω αύξηση των ρυθμών μετάδοσης δεδομένων. Ήδη, ο 3GPP έχει θέσει σαν standard δύο νέες τεχνολογίες. Πρόκειται για το High Speed Downlink Packet Access (HSDPA) και το High Speed Uplink Packet Access (HSUPA) αντίστοιχα. Οι συγκεκριμένες τεχνολογίες ουσιαστικά αποτελούν εξέλιξη του UMTS, αφού υπόσχονται ρυθμούς μετάδοσης των δεδομένων έως και 14,4 Mbps στο downlink και 5.8 Mbps στο uplink.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.