Προς το περιεχόμενο

νεα γραμμη adsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, θελω να βαλω συνδεση adsl...και ψαχνω ολες τις εταιριες...ακουω οτι η conn-x ειναι ακριβη αλλα ειδα το παρακατω στο site της...βεβαια εγω στο σπιτι δεν εχω καμεια συνδεση γιατι μολις μετακομησα και στην υποσημειωση λεει οτι αφορα πελατες ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΟΤΕ,ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ.Εκτος conn-x σκεφτομαι τη wind με 20 ευρω μονο για ιντερνετ γιατι δεν ενδιαφερομαι για σταθερο τηλ !Ποια θα μου προτεινατε για απλη πλοηγηση, youtube, και κατεβασμα που κ που!

Tαχύτητα Τιμή/Μήνα

2 Mbps € 17,06

έως 24 Mbps €14,90*

Αφορά πελάτες ΟΤΕ και συνδέσεις 12μηνης διάρκειας.

*Η τιμή για το Conn-x 24 Mbps αφορά στους πρώτους 6 μήνες και ισχύει για αιτήσεις έως και 18/08/2011. Στη συνέχεια διαμορφώνεται σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο ΟΤΕ [24 Mbps: €23,26/μήνα].

Δημοσ.

πρέπει να δώσεις και πληροφορίες που μένεις, κ.τ.λ...γιατί αν είσαι σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή...τότε δεν έχεις ίσως τις ίδιες επιλογές με κάποιον που μένει σε αστικό κέντρο.

Δημοσ.

wind δεν την θεωρώ τοσο αξιόπιστη ακόμα , για ρίξε μια ματια και στο site της forthnet που έχει διάφορα πακέτα να συνδιάσεις.

Δημοσ.

καλυτερα μην κοιταξεις οτε, μπορεις να βρεις πιο φθηνα πακετα στους εναλλακτικους. και εγώ που εχω οτε, αρχιζει και με πειραζει λιγο που πληρωνω παραπανω

Δημοσ.

Η περιοχη ειναι στο Νεο Κοσμο κοντα στο fix.Πηγα σημερα και ρωτησα στη forthnet και μου ειπαν οτι καλυτερα να βαλω πρωτα μια απλη τηλεφωνικη γραμμη για να μην εχουμε ντραβαλα με τον οτε.Ετσι πηγα στον οτε κ εκανα αιτηση μολις μπει η γραμμη του τηλεφωνου θα παω να κανω αλλαγη παροχου!Βεβαια ακομα δεν εχω καταληξει σε ποιον, σιγουρα οχι hol, αρα μεταξυ forthnet-cyta-wind!Το conn-x το απερριψα γιατι δεν ακουω τα καλυτερα.Δηλαδη αντε να πω να δινω 10 ευρω το μηνα παραπανω για να εχω καλυτερες ταχυτητες και στο τελος να εχω ενα ιντερνετ που να σερνεται ...εεε δε λεει!

Δημοσ.

Να ρωτησω και κατι αλλο αυριο θα ερθουν απο τον οτε να κανουν τη συνδεση...ποτε μπορω να κανω αλλαγη παροχου?

Δημοσ.

ναι???Μα ειδατε ε χτες αιτηση αυριο συνδεση....Αλλα παρα την αμεση εξυπηρετηση τους εγω θα τους παρατησω.... :mrgreen:

Δημοσ.

Ενδιαφέρον που σε εξυπηρέτησαν άμμεσα, όσο για την forthnet παίζει αυτό εάν δεν σε ενδιαφέρουν οι διεθνείς κλήσεις.

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10012960

με 25 ευρώ 24mbps και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές.

Τo ειδα αλλα απο κατω εχει μια υποσημειωση που λεει γαι τους πρωτους 4 μηνες , μετα παει 35 ευρωπουλα!!!Ποσο μου τη δινουν οι μικροσκοπικες υποσημειωσεις..... :mad:

Δημοσ.

θα σου προτεινα εαν θελεις την ζωη σου και δεν θελεις να πεθανεις απο τα νευρα, να μην βαλεις wind ειδικα εαν παιζεις ευαισθητα σε ping online games

πηγη... ειχα απο εποχες τελλας.. με το που εξαγοράστηκε πηγε κατα διαολου

ποιος σου ειπε οτι το connx σερνεται? ο_Ο

-γιατι απεκλεισες hol που ειναι μετριο προς καλο το ιντερνετ της?

- Η φορθνετ εχει και 30Ε τελος ενεργοποιησης αποτι ειδα στα ψηλα γραμματα.. αρα παει απο το παραθυρο η προσφορα..

Δημοσ.

Για conex εχω διαβασει εδω μεσα απο πολλους οτι δεν περνουν αυτο για το οποιο πληρωνουν, για τη hol εχω ακουσει τα χειροτερα απολες τις αλλες εταιριες!Το online gaming δε με ενδιαφερει!Κοιτα γενικα ακουγονται διαφορα για ολες ...μια δοκιμη θα με πησει.... ^_^

Δημοσ.

Γενικά ειναι και λίγο θέμα τύχης τι θα σου κάτσει και πολλών παραγόντων απο θέμα ταχύτητας

Δημοσ.

Τo ειδα αλλα απο κατω εχει μια υποσημειωση που λεει γαι τους πρωτους 4 μηνες , μετα παει 35 ευρωπουλα!!!Ποσο μου τη δινουν οι μικροσκοπικες υποσημειωσεις..... :mad:

Δεν το είχα δεί φίλε συγνώμη, όσο για την hol και εγώ έχω ακούσει τα χειρότερα το τελευταίο εξάμηνο

το δίκτυό της έχει πολλά προβλήματα.

Δημοσ.

Πριν αποφασίσεις δες και τι άλλο θες να συνδυάσεις μαζί με το Internet. Αν θες π.χ. κινητά κι έχεις vodafone μπορεί και να πάρεις το ρίσκο να πάρεις κάνα συνδυαστικό με HOL (η κατάσταση στο δίκτυο της ήταν παντελώς άθλια αλλά όσο πάει διορθώνεται), αν θες να πας με tv μαζί μπορείς να πας σε συνδυαστικά με nova, αν θες να παίρνεις κινητά από το σταθερό παίζουν κι άλλα πρoγράμματα.

Η φορθνετ εχει και 30Ε τελος ενεργοποιησης αποτι ειδα στα ψηλα γραμματα.. αρα παει απο το παραθυρο η προσφορα..

Αν θυμάμαι καλά όλοι έχουν τέλος ενεργοποίησης και όλοι έχουν πάνω από 30 ευρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...