kage Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 δεν στεκει τοσα χρονια ενα κλαρκ και εναν χειριστη θα το ειχαν παρει αν ηταν να σκανε τοσα λεφτα. τελος οπως ειπα υπαρχει και ο οικονομικος παλετοφορος
washcloud Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Στεφ η αλήθεια είναι ότι προσωπικά δεν έχω ιδέα για τα νυχτοκάμματα στου Ρέντη, αλλά έτσι για να 'χαμε να λέγαμε δεν πιστεύω ούτε γι' αστείο να παίζουν τα ποσά που ανέφερες. Το αποκλείω μια και ακόμα και στις καλές μέρες πριν χρόνια, οι έκτακτες επιχειρήσεις ΔΗΜΩΝ (άρα πολύ καλοπληρωτέες) μετά από καρναβάλια κι άλλες σχετικούς τζερτζελέδες, δίνανε για το έκτακτο νυχτοκάμματο ποσό της τάξεως του κατοστάρικου. Είναι δυνατόν οι ιδιώτες, και μάλιστα οι χονδρέμποροι, να σκάνε τόσα, τη σήμερον ημέρα (ή έστω...νύχτα; ). Όσο κι αν είναι πιο πήδημα αναφορικά με τα σηκώματα, κουβαλήματα, κλπ που διαφοροποιούν τη δουλειά από την οδοκαθαριότητα. Ή όταν παίζουν χωραφοδουλειές τύπου 30, 25, ή και είκοσι ακόμα € για ολόκληρο μεροκάμματο (φράουλες, κεράσια, ντομάτες, σπαράγγια, ελιές καρπούζια κλπκλπ). Και μιλάμε πάντα για όσα παίρνουν οι μετανάστες σαν μέσους όρους. Δεν ξέρω. Θα πέσω απ' τα σύννεφα αν υπάρχει φάση, έστω και άγριου σκισίματος, που να δίνει πάνω απ' το 50άρι (άντε 60άρι, ΒΙΑ 70άρι). Όχι για τίποτ' άλλο, αλλά με την ανεργία που 'χει πέσει, εκτός από την έλλειψη ρευστού, τα μεροκάμματα κατρακυλάνε αγρίως λόγω υπερπροσφοράς εργασίας. Πάντως, ενημέρωσε αν τελικά ψαχτείς, τί είναι τελικά ράδιο αρβύλα και τί όχι. ( Όσο για τις πλάτες που είχα πει, δεν εννοούσα ποιότητα, αλλά ποσότητα και προσφορά εργασίας ανειδίκευτου χαμαλικίου. Θέλω να πω, μη νομίζεις ότι οι περισσότεροι απ' όσους δουλεύουν βαριές δουλειές -και δη από τους μετανάστες- είναι ντερέκια : θέλουν δε θέλουν, σκίζονται, τους φεύγουν οι μέσες, λυώνουν, καταστρέφονται αλλά βγάζουν τη δουλειά.)
siracos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Ρώτα πρώτα μήπως υπάρχει σωματείο φορτοεκφορτωτών στην λαχαναγορά.
washcloud Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 ^ ...δε νομίζω να έχει καμμία σχέση με τις αρπαχτές (μαύρες λογικά) του νυχτοκάμματου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.