stefan_nos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Υπάρχει κάποιος που να έχει κανει πρόσφατα και να πει εντυπώσεις? Τι λεφτά πληρώνουν, ισχύουν οι φήμες για πολύ καλά λεφτά? Πρέπει να πας μέσω γνωστού ή χύμα εντελώς και ανάλογα τις ανάγκες χώνεσαι και εσύ κάπου? Αν κάτι από αυτά ισχύει μιλάμε για ρέντη μόνο ή και αλλού?
washcloud Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 ^ Tί ακριβώς σου λείπει από τον τίτλο (δε νομίζω να τίθεται ζήτημα σαφήνειας ή αναγνωσιμότητας) / δεν κατάλαβες...;
stefan_nos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 ^ Tί ακριβώς σου λείπει από τον τίτλο (δε νομίζω να τίθεται ζήτημα σαφήνειας ή αναγνωσιμότητας) / δεν κατάλαβες...; Ελα ντε.. μαλλον το θέμα πέφτει πολύ βαρύ για το forum..Ελπίζω να κάνει πλάκα πάντως..
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Ίσως να υπερέβαλλα λίγο. Αν και υπάρχει ένα θέμα με την διατύπωση στα λάχανα
UpToDate_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 ωπα δωστε πληροφοριες ρει.. Καλοκαιρακι Aθηνα κολοβαραω κ εγω και δεν εχω μια ουτε για να βγω. Ζιγκολο δεν βρισκω δυστηχως =p
nik_th3_gr33k Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Παλιά μάλλον συνέφερνε,δεν είχε τόσους λαθρέποικους. Τώρα είναι ποτε δυνατόν να υπάρχουν μεροκάματα για Έλληνες;Και καλά μεροκάματα; Από ποιούς άντλησες πληροφορίες;Απλό κανα γεροντάκι;
benign Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Το εχω ακουσει και εγω πριν 4 χρονια απο ενα νεαρο ταξιτζη.Αλλα νομιζω οι περισσοτεροι του insomnia δεν ειναι για τετοιες δουλειες,οποτε δυσκολο να μαθουμε.
kage Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 ειχα εναν γνωστο που ειχε μαγαζι εκει μεσα αλλα απ οτι θυμαμαι ολοι ειχαν απο εναν...μονιμο λαθρομεταναστη. δεν πρεπει να χει νυχτα πια και για να μην πληρωνουν "διοδια" τις τραμπες τις κανουν στους γυρω δρομους
washcloud Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Πάντως είναι ΛΙΓΟ άκυρο το τόπικ. Κάτι σαν κουτσομπολίστικη σελίδα του Ciao (και μιλάμε για την περίπτωση που ο τόπικ-στάρτερ ενδιαφέρεται για πάρτη του, όχι αν ρωτάει για κανέναν άλλο), καθώς το θέμα είναι να σηκώνει ο κώλος σου το γα.... δηλαδή να σηκώνει η πλάτη σου τον φόρτο. Αν ναι, τα υπόλοιπα είναι οδοντόκρεμες : πας και βλέπεις (Ρέντη) αν παίζει δουλειά. Δε μετακομίζεις (ελπίζω) κι όλας γι' αυτό... Το ίδιο ισχύει για τα μερο(νυχτο)κάμματα : πας και βλέπεις στην πράξη. Λογικά πάντως, θα ισχύουν τα εξής : Αν δεν πας βαμμένος με καμελάκι, παίζει μέχρι και "ύποπτος" να θεωρηθείς (...τί δουλειά έχει η -λευκή- αλεπού στο παζάρι...;Μμμ; ). Και πολύ αμφιβάλω οι εκεί ρατσίστες [....βασικά δεν είναι ρατσίστες οι άνθρωποι, κλέφτες τομάρια εκμεταλλευτές είναι, καθώς δεν χρειάστηκε να βγάλουν το Δημοτικό καν για να ξέρουν ότι καλύτερα με τους μετανάστες, μια και α) τους πληρώνουν όσο γουστάρουν β) διότι αυτοί είναι φοβισμένοι και συνεπώς δουλικοί γ) και δεν παίζει ούτε προβλήματα να τους δημιουργήσουν - μήτε καν κεφάλι να σηκώσουν/ΓΛΩΣΣΑ να βγάλουν δ) άρα θα δουλεύουν και σα σκυλιά] να μαζεύουν Έλληνους εκεί. Μόνο σε φάση "πάρε ρε Νώντα τον κόπρο μου πριν πάει στρατό, για 2 μήνες στο μαγαζί να του σφίξει λίγο το γκρόβερ να δει τί πα' να πει ζωή, γιατί η άλλη η μαλακισμένη τον βύζαγνε μέχρι τα δεκαπέντε του κι έχει γίνει και σα μοσχάρι δίφυλλο. Παρ' τον να μπει λίγο στο νόημα πριν μας πηδήξει κι όλας". Το μαλλί βεβαίως και θα είναι καλύτερο από άλλες ποδαροδουλιές, αλλά μια οι μετανάστες που ρίχνουν τα μεροκάμματα, μια η κρίση, μια η ζέστη, μια τα λόγια του παπά - δεν το κόβω να βγάζει κανείς καν πενηντάρι. Κι αν βγάζει μάλλον θα 'ναι Ρωμιός χρόνια σε συγκεκριμένο μαγαζί κτλ. 30, άντε 40 ίσως, λέει το ένστικτο. Το κριτήριο άλλωστε δεν είναι κα'να PhD, αλλά οι πλάτες, σε συνδυασμό με μηρούς και πνευμόνια. Και από αυτά παίζουν μπόλικα αράουντ. Τώρα για άλλες περιοχές, δε νομίζω να παίζει τίποτε άλλο, παρά σε τυχόν τοπικό χονδερμπόριο (δεν ξέρω καν αν υπάρχει) και δε νομίζω να αξίζει να ψαχτεί κανείς για άλλες περιοχές απ' τη δική του. Αν είναι να γίνεται κάπου σοβαρός τζερτζελές, στου Ρέντη θα γίνεται. Μάλλον εσύ θα είσαι που θα δώσεις πληροφορίες για τη φάση Στέφαν_νε, αν πεις να πας να δεις τί γίνεται.
kage Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 πριν 20χρονια μπορει να ειχε κουβαλημα αλλα ειμαστε 2011.. εγω αυτα που ειδα ειναι κλαρκ ή παλετοφορο απο το φορτηγο στα ψυγεια και απο τα ψυγεια στα φορτηγα!
stefan_nos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Πάντως είναι ΛΙΓΟ άκυρο το τόπικ. Κάτι σαν κουτσομπολίστικη σελίδα του Ciao (και μιλάμε για την περίπτωση που ο τόπικ-στάρτερ ενδιαφέρεται για πάρτη του, όχι αν ρωτάει για κανέναν άλλο), καθώς το θέμα είναι να σηκώνει ο κώλος σου το γα.... δηλαδή να σηκώνει η πλάτη σου τον φόρτο. Αν ναι, τα υπόλοιπα είναι οδοντόκρεμες : πας και βλέπεις (Ρέντη) αν παίζει δουλειά. Δε μετακομίζεις (ελπίζω) κι όλας γι' αυτό... Το ίδιο ισχύει για τα μερο(νυχτο)κάμματα : πας και βλέπεις στην πράξη. Λογικά πάντως, θα ισχύουν τα εξής : Αν δεν πας βαμμένος με καμελάκι, παίζει μέχρι και "ύποπτος" να θεωρηθείς (...τί δουλειά έχει η -λευκή- αλεπού στο παζάρι...;Μμμ; ). Και πολύ αμφιβάλω οι εκεί ρατσίστες [....βασικά δεν είναι ρατσίστες οι άνθρωποι, κλέφτες τομάρια εκμεταλλευτές είναι, καθώς δεν χρειάστηκε να βγάλουν το Δημοτικό καν για να ξέρουν ότι καλύτερα με τους μετανάστες, μια και α) τους πληρώνουν όσο γουστάρουν β) διότι αυτοί είναι φοβισμένοι και συνεπώς δουλικοί γ) και δεν παίζει ούτε προβλήματα να τους δημιουργήσουν - μήτε καν κεφάλι να σηκώσουν/ΓΛΩΣΣΑ να βγάλουν δ) άρα θα δουλεύουν και σα σκυλιά] να μαζεύουν Έλληνους εκεί. Μόνο σε φάση "πάρε ρε Νώντα τον κόπρο μου πριν πάει στρατό, για 2 μήνες στο μαγαζί να του σφίξει λίγο το γκρόβερ να δει τί πα' να πει ζωή, γιατί η άλλη η μαλακισμένη τον βύζαγνε μέχρι τα δεκαπέντε του κι έχει γίνει και σα μοσχάρι δίφυλλο. Παρ' τον να μπει λίγο στο νόημα πριν μας πηδήξει κι όλας". Το μαλλί βεβαίως και θα είναι καλύτερο από άλλες ποδαροδουλιές, αλλά μια οι μετανάστες που ρίχνουν τα μεροκάμματα, μια η κρίση, μια η ζέστη, μια τα λόγια του παπά - δεν το κόβω να βγάζει κανείς καν πενηντάρι. Κι αν βγάζει μάλλον θα 'ναι Ρωμιός χρόνια σε συγκεκριμένο μαγαζί κτλ. 30, άντε 40 ίσως, λέει το ένστικτο. Το κριτήριο άλλωστε δεν είναι κα'να PhD, αλλά οι πλάτες, σε συνδυασμό με μηρούς και πνευμόνια. Και από αυτά παίζουν μπόλικα αράουντ. Τώρα για άλλες περιοχές, δε νομίζω να παίζει τίποτε άλλο, παρά σε τυχόν τοπικό χονδερμπόριο (δεν ξέρω καν αν υπάρχει) και δε νομίζω να αξίζει να ψαχτεί κανείς για άλλες περιοχές απ' τη δική του. Αν είναι να γίνεται κάπου σοβαρός τζερτζελές, στου Ρέντη θα γίνεται. Μάλλον εσύ θα είσαι που θα δώσεις πληροφορίες για τη φάση Στέφαν_νε, αν πεις να πας να δεις τί γίνεται. Το θέμα είναι να μάθω,πριν πάω εγώ ή κάποιος άλλος , αν ισχύουν τα ποσά που έχω ακούσει για το επίμαχο 4ωρο,βαριά 5ωρο,και συνήθως ξημερώματα. Αν ήταν για 50 δε θα έμπαινα καν στον κόπο,για πολύ περισσότερα μου έχουν πει αλλά σχεδόν ράδιο αρβύλα. Επίσης έχεις δει πολλούς λαθρομετανάστες -πακιστανούς κλπ με πλάτες και χέρια?Μάλλον όχι. ακόμα και φοιτητές πάνε,όσοι μπορούν βέβαια,το τόπικ το έβαλα για μερικές πληροφορίες και όχι για κουτσομπολιό. Το ότι θα σου φύγει η κ.....ς είναι δεδομένο. Το ότι το κοινό εδώ ίσως να παραξήγησε δεν πειράζει, ξέρω όμως πολλούς που έχουν ανάγκη χρήματα για λίγες ώρες κουβάλημα και μερικές πληροφορίες δεν θα έκαναν κακό. Ξαναλέω δεν μιλάω για μεροκάματο σε μανάβικο ή στη λαική. Αρκετοί μου έχουν πει ότι τα λεφτά είναι πολλά (150-180) και ήθελα να μαζέψω γνώμες εμπειρίες από κάποιον που είτε έχει πάει ή έχει ακούσει από κοντινο του άτομο.Αυτά
gang Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Για πόσες ώρες μιλάμε και μου λες 150+ ευρώ? 12ωρο?
stefan_nos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Για πόσες ώρες μιλάμε και μου λες 150+ ευρώ? 12ωρο? ακριβώς για να γλυτώσουν τα κλαρκ και τους χειριστές πληρώνουν, διαρκεί μέχρι να γίνει η δουλειά gang ,αν κάποιος έχει πάει ας μας πει, δεν μπορώ να λύσω απορίες γιατί κ εγώ δεν ξέρω ακριβώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.