Προς το περιεχόμενο

αγορά από e-bay - κάποιος να με βοηθήσει?

johnyb98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ήθελα να κάνω μία αγορά από e-Bay. Δεν έχω ξαναγοράσει κάτι και θα ήθελα μία σχετική βοήθεια.

Διάβασα στο site του e-Bay για δασμούς, φόρους, τελωνεία, κ.λπ, κ.λπ, αλλά, παρ' όλ' αυτά διστάζω να προχωρήσω σε αγορά. Ήθελα μία βοήθεια από κάποιον που κάνει αγορές και κατέχει καλά το αντικείμενο.

Υπάρχει κάποιος να ξεκινήσω τις ερωτήσεις;

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω αυτόν εδώ το φορτιστή.

1. Ας ξεκινήσουμε απ' τα βασικά:τα πράγματα του e-Bay είναι αξιόπιστα; Είναι καλά;

2. Το δεύτερο πιό βασικό σχετικά με τις τιμές. Αυτός ο φορτιστής που θέλω, αν τελικά τον πάρω, πόσο θα τον πάρω; Στις χώρες εντός Ε.Ε. είδα ότι δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση:δασμοί, φόροι, τελωνεία, οι τιμές στο site είναι οι τελικές με τον Φ.Π.Α. κ.λπ. Άρα, θα τον πάρω €9,06 ή πρέπει να ξέρω και κάτι ακόμη;

2. Σε πόσες περίπου ημέρες έρχονται; Απ' ό,τι είδατε αυτό που θέλω να πάρω είναι από U.K.

3. Αυτό που περιμένεις έρχεται στην πόρτα σου; Στο ταχυδρομείο; Αν έρχεται στην πόρτα σου και συ λείπεις (εκτάκτως, εννοείται); Μπορείς να κανονίσεις συγκεκριμένες ώρες παραλαβής; Σε ειδοποιούν από κάποιο courrier για ώρες παραλαβής; Μπορείς να το παραλάβεις απο Ταχυδρομείo; Αν ναι, υπάρχει επιπλέον χρέωση για κάτι τέτοιο ή όλα τα πράγματα πηγαίνουν by default στο Ταχυδρομείο και σου έρχεται ειδοποιητήριο;

4. Αν τελικά πάρω κάτι από Αγγλία, αυτοί που έχουν τις διαφορετικές πρίζες από εμάς, πώς θα καταλάβω αν μπορεί το τροφοδοτικό να μπει σε δική μας πρίζα;

5. Αυτός ο φορτιστής είναι για DV4000. Το δικό μου μοντέλο είναι το DV4206EA. Το βίσμα του θα ταιριάζει στο laptop; Πώς μπορώ να το εξακριβώσω; Απ' ό,τι είδα στην καρτέλα του laptop δεν αναφέρει κάτι σχετικό.

Δημοσ.

Ok. Το είδα το thread. Με πολλές πολλές σελίδες !!

Είπα να με βοηθήσουν άνθρωποι που το κατέχουν καλά το θέμα με απευθείας ερωτοαπαντήσεις !! Έβαλα τις ερωτήσεις μου και κει, αλλά, αν κάποιος δε βαριέται ας απαντήσει και δω.

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω αυτόν εδώ το φορτιστή.

1. Ας ξεκινήσουμε απ' τα βασικά:τα πράγματα του e-Bay είναι αξιόπιστα; Είναι καλά;

2. Το δεύτερο πιό βασικό σχετικά με τις τιμές. Αυτός ο φορτιστής που θέλω, αν τελικά τον πάρω, πόσο θα τον πάρω; Στις χώρες εντός Ε.Ε. είδα ότι δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση:δασμοί, φόροι, τελωνεία, οι τιμές στο site είναι οι τελικές με τον Φ.Π.Α. κ.λπ. Άρα, θα τον πάρω €9,06 ή πρέπει να ξέρω και κάτι ακόμη;

2. Σε πόσες περίπου ημέρες έρχονται; Απ' ό,τι είδατε αυτό που θέλω να πάρω είναι από U.K.

3. Αυτό που περιμένεις έρχεται στην πόρτα σου; Στο ταχυδρομείο; Αν έρχεται στην πόρτα σου και συ λείπεις (εκτάκτως, εννοείται); Μπορείς να κανονίσεις συγκεκριμένες ώρες παραλαβής; Σε ειδοποιούν από κάποιο courrier για ώρες παραλαβής; Μπορείς να το παραλάβεις απο Ταχυδρομείo; Αν ναι, υπάρχει επιπλέον χρέωση για κάτι τέτοιο ή όλα τα πράγματα πηγαίνουν by default στο Ταχυδρομείο και σου έρχεται ειδοποιητήριο;

4. Αν τελικά πάρω κάτι από Αγγλία, αυτοί που έχουν τις διαφορετικές πρίζες από εμάς, πώς θα καταλάβω αν μπορεί το τροφοδοτικό να μπει σε δική μας πρίζα;

5. Αυτός ο φορτιστής είναι για DV4000. Το δικό μου μοντέλο είναι το DV4206EA. Το βίσμα του θα ταιριάζει στο laptop; Πώς μπορώ να το εξακριβώσω; Απ' ό,τι είδα στην καρτέλα του laptop δεν αναφέρει κάτι σχετικό.

1. Μια χαρα ειναι, ετσι κι αλλιως ολα κινεζικα ειναι :rolleyes:

2. Οσο γραφει τιμη συν μεταφορικα, τιποτε παραπανω, ειδικα μεσα απο ευρωπη δεν εχει δασμους.

2. Δεκα με εικοσι να υπολογιζεις. Ισως και πιο νωρις.

3. Ταχυδρομειο, οπως ολα τα δεματακια, αν δε σε βρουν, σου αφηνουν ειδοποιητηριο να πας να το παρεις.

4. Αυτο δεν εχει καν καλωδιο για πριζα, θα πρεπει να παρεις ξεχωριστο. Αλλα αν ηδη εχεις απο το παλιο σου τροφ/κο, λογικα κανει.

5. Αν κοιταξεις πιο κατω στις λιστες με τις συμβατοτητες, εχει και το δικο σου.

Δημοσ.

Όχι φορτιστές και μπαταρίες από ebay (Έχω πάθει για αυτό το λέω), μπορεί να είναι όλα κινέζικα αλλά εξαρτάται και τα υλικά και την γραμμή παραγωγής και φυσικά πάνω από όλα τον σχεδιασμό. Για όλα τα άλλα και ειδικά από Αμερικάνικα/Ευρωπαικά stores άφοβα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...