Προς το περιεχόμενο

Μεταφορα απο σκληρο λαπτοπ σε pc[δεδομενα]

SOCRATIS1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

/thread

Ιτ χάς το βή λόκντ.

Πρέπει να κλειδωθεί το νήμα τουλάχιστον στο ίδιο βαθμό με το ποδήλατο. ;)

Στο bios τα έχεις όμως στο auto έτσι;Να ψάχνει δηλαδή για δίσκο,γιατί αν ήταν ο δικός σου περασμένος καρφωτά δεν θα δει άλλων δίσκο.

...για εξπλέην "καρφωτά" μουσιού (μιας και το 'χεις το εξπλέην).

Απαγορεύονται τα engreekmrgreen.png

Δημοσ.

Αν κάνεις detect HDD και στο bios σου λέει στο secondary (π.χ.) το μοντέλο του δίσκου σου τότε μόνο αυτόν θα βλέπει,αν βάλεις άλλων πρέπει να τον κάνεις detect εκ νέου ή να βάλεις μόνος σου τα στοιχεία του δίσκου(ναι καλά) ή να το βάλεις στο auto να ψάχνει σε κάθε εκκίνηση αν και τη δίσκο έχει στο εν λόγο δίαυλο.

Εντ οφ εξπλαινάτιον.

...όχι μόνο το "καρφωτά" δεν κατάλαβα, αλλά δεν σ' έπιασα καθόλου. Ντεν μπειράζει. Άμα πάντως καταφέρει ο φίλος να τον δει ΜΠΑΪΟΣ τον δίσκο, υπόσχομαι ν' αυτομαστιγωθώ δημοσίως.

Δεν ειμαι χαζός καταλαβα τι θέλεις να πεις... το ειρωνικό της υποθεσης μου την δίνει!!!

Τεσπα!!!

.............................................................?!?!?!

20070907_water_02.jpg

Chill.gif

tongueOUt.gif

...αυτή άχετο bonus - την έβγαλε το Γκούγκλε όταν έψαξα για "tongue out .gif"

Mizukage_by_warchiLd15.jpg

Δημοσ.

Δεν το καταλήξαμε. Περί διαλείμματος πρόκειται.

Έκανες εσύ κάτι από όσα προτάθηκαν (δοκιμή σε άλλο υπολογιστή/ σε θήκη εξωτερική/ ρυθμίσεις του δικού σου BIOS) για να δούμε αν αξίζει τον κόπο να πάρω μαστίγιο ή όχι...;

Δημοσ.

Δεν το καταλήξαμε. Περί διαλείμματος πρόκειται.

Έκανες εσύ κάτι από όσα προτάθηκαν (δοκιμή σε άλλο υπολογιστή/ σε θήκη εξωτερική/ ρυθμίσεις του δικού σου BIOS) για να δούμε αν αξίζει τον κόπο να πάρω μαστίγιο ή όχι...;

Αυτα που μου ειπατε τα εχω δοκιμασει πριν γραψω μυνημα.Το εχω αναφερει.

Δημοσ.

Αυτα που μου ειπατε τα εχω δοκιμασει πριν γραψω μυνημα.Το εχω αναφερει.

Λολ.

...αν έχεις την καλωσύνη, μου υποδεικνύεις το/τα ποστ στο/στα οποία έχειςαναφέρει ότι

α) έχεις δοκιμάσει χρήση ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ (USB ή whateva) θήκης

β) να συνδέσεις τον δίσκο σε άλλον (ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ) σταθερό υπολογιστή

γ) έχεις τσεκάρει τις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ του BIOS (μην και τρέχει τίποτε εκεί και δεν "φαίνεται" ο δίσκος κατά το BIOS P.O.S.T.)

ώστε να βάλω στις προτεραιότητες μου το κόψιμο φλεβών, ΠΡΙΝ απ' το αυτομαστίγωμα...;

Δημοσ.

Λολ.

...αν έχεις την καλωσύνη, μου υποδεικνύεις το/τα ποστ στο/στα οποία έχειςαναφέρει ότι

α) έχεις δοκιμάσει χρήση ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ (USB ή whateva) θήκης

β) να συνδέσεις τον δίσκο σε άλλον (ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ) σταθερό υπολογιστή

γ) έχεις τσεκάρει τις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ του BIOS (μην και τρέχει τίποτε εκεί και δεν "φαίνεται" ο δίσκος κατά το BIOS P.O.S.T.)

ώστε να βάλω στις προτεραιότητες μου το κόψιμο φλεβών, ΠΡΙΝ απ' το αυτομαστίγωμα...;

Τα 2 τα εχω δοκιμασει,τιποτα.

Δεν εχω δοκιμασει να το συνδεσω σε αλλον υπολογιστη και δεν βλεπω τον λογο[το bios εναι σωστα ρυθμισμενο,και η mobo μου ειναι πολυ καλη].

Δεν μαρεσε ο τροπος σου.Οποιος θελει παρεχει την βοηθεια του και τις γνωσεις του[αν εχει],αν δεν θελεις μπορεις καλιστα να πας παρακατω [να δεις καποιο αλλο τοπικ]για να μην κοψεις και τις φλεβες σου.

Δημοσ.

Αμοιβαία τα περί τρόπου αισθήματα, καθώς ενώ

α) απ' όσα μας είπες αρχικά ο δίσκος είναι πεθαμένος=πρακτικά δεν έχει και πολύ νόημα παρακολούθησης το παρόν νήμα - παρ' ολ' αυτά πειράχτηκες από την "κατάληξή του" από ένα όλο κι όλο ποστ που περιείχε φωτογραφίες (και μάλιστα σε σπόιλερ) που καν δεν σε αφορούσαν, άρα θα μπορούσες κάλλιστα να είχες "πάει παρακάτω" όπως κι εσύ λες

β) σου προτάθηκαν κάποιες περιπτώσεις να τσεκάρεις (=σου προσφέρθηκε βοήθεια με την έννοια πιθανών λύσεων) δεν απάντησες σχετικά σε αυτές τις προτάσεις - και αφού "παραπονιέσαι" περί "καταλήξεως", ερωτάσαι εάν, εσύ ο άμεσα ενδιαφερόμενος, ΕΧΕΙΣ κάνει κάτι από όσα έχουν μέχρι τούδε προταθεί, πράγμα που είναι το λιγότερο που από τη μεριά σου οφείλεις να κάνεις όταν ασχολείται κόσμος με το πρόβλημά σου (και που έμμεσα υποδεικνύει ότι μια χαρά παρακολουθείται το νήμα, δεν έχει "καταλήξει" και 'γω δεν ξέρω που), για να έχεις βρε παιδί μου κι ένα περισσότερο δίκαιο να λες "παιδιά, στο θέμα μας"), απαντάς πως "ναι τα έχω κάνει αυτά που προτάθηκαν"

γ) όταν εγώ προσωπικά που κάνω τον κόπο, καθώς ΔΕΝ θυμάμαι να έχεις κάπου αναφέρει ότι όντως τα έκανες, να ξανατσεκάρω όλες τις σελίδες και τα ποστ, σε ρωτάω "μα ΠΟΥ είναι αυτές οι απαντήσεις, γιατί δεν τις βλέπω και νιώθω ότι δουλευόμαστε" (καθώς δεν αρκεί να έχεις βάλει σ' εφαρμογή τις προτάσεις του κόσμου, αλλά οφείλεις -το καταλαβαίνεις, φαντάζομαι- όπως είπα να ανταποκριθείς ενημερώνοντας περί αυτών, διότι το να βλέπει κανείς ότι έχει φτάσει η φάση σε σημείο να χρειάζεται να μυρίσει τα δάχτυλά του για το τί έχεις τελικά κάνει ή όχι, όχι μόνο δε βοηθάει, αλλά έχει την...ΚΑΤΑΛΗΞΗ να χάνει το ενδιαφέρον του να συνεχίσει να ασχολείται περαιτέρω ώστε να βοηθήσει), εσύ επιπροσθέτως σχολιάζεις πως..."δεν βλέπεις τον λόγο" να έχεις δοκιμάσει μία από τις (πολύ λίγες διαθέσιμες, όταν ένας δίσκος δεν διαβάζεται από το BIOS ενός υπολογιστή) προτάσεις που σου γίνανε, και ως εξήγηση που δεν τον βλέπεις δίνεις από τη μια κάτι που για μία ακόμα φορά θα έπρεπε να έχει πέσει μύρισμα δακτύλων για να το γνωρίζει ο κόσμος (το γεγονός ότι, όπως το αναφέρεις, "είναι καλά ρυθμισμένο το BIOS μου"), κι από την άλλη το "βαρύγδουπο" "η mobo μου είναι πολύ καλή" (...;! Ας είναι. Τί σχέση έχει ως "ένδειξη αξιοπιστίας, συσχετιζόμενης με την αναγνώριση ή μη του δίσκου";! Καμμία).

Δηλαδή να μου πεις ότι ότι αντιμετωπίζεις κάτι που ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ αντιμετώπισης (ενώ έχεις ήδη δηλώσει ότι "δε φαίνεται στην αρχή μαζί με τις άλλες συσκευές", πράγμα που σημαίνει ότι σχεδόν βέβαια ο δίσκος είναι πεθαμένος), και ξαφνικά βγαίνει ένας "περίεργος" και σπαμμάρει μια ολόκληρη σελίδα "καταστρέφοντάς το" (δε βγάζεις άκρη / ο συμμετέχων κόσμος αποπροσανατολίζεται), να το καταλάβω.

Να μου πεις ότι κρατάς ενήμερο τον κόσμο για το τί έχεις κάνει (χωρίς να έχει χρειαστεί να στο εκμαιεύσουν με το στανιό) για να ξέρει κι αυτός τί επιλογές ακόμη υπάρχουν, να το καταλάβω.

Να μου πεις ότι "να, εδώ είναι οι αναφορές μου για το τί έκανα σε σχέση με ό,τι μου προτάθηκε" (και όχι το "αναφορές υπάρχουν", να έχει την ίδια ακριβώς ισχύ με το "λεφτά υπάρχουν") να το καταλάβω.

Με καταλαβαίνεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...