Προς το περιεχόμενο

Μεταφορα απο σκληρο λαπτοπ σε pc[δεδομενα]

SOCRATIS1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερωτηση

Εχω εναν σκληρο απο λαπτοπ ο οποιος ειναι με sata.Πως μπορω να τον βαλω στο pc και να παρω τα δεδομενα.Τον εβαλα σαν κανονικο σληρο στο pc μου[εβγαλα τον δευτερο σκληρο μου και εβαλα αυτον]αλλα δεν λεει να τον διαβασει.Ο σκηρος να πω οτι εχει windows μεσα,το θεμα ειναι οτι δεν το βλεπει ουτε στην αρχη που βλεπει τις συσκευες,

Δημοσ.

Φυσιολογικά θα έπρεπε να τον διαβάζει. Αν μπορείς, δοκίμασε να τον βάλεις σε θήκη usb ή να τον δοκιμάσεις και σε άλλον Η/Υ.

edit: Μήπως ο δίσκος έχει περίεργο partitioning?

Δημοσ.

Στο bios τον βλέπει ;

Μην προσπαθείς να μπεις με αυτόν στα windows που έχει γιατί δεν πρόκειται :P

Βαλε τον κανονικό σου σκληρό δίσκο και σύνδεσε και αυτόν σαν δεύτερο ΟΧΙ σαν κύριο δίσκο. Εάν το δει στο bios πάνε στην διαχείριση δίσκων και δήλωσε του σου ένα γράμμα

Δημοσ.
Μήπως ο δίσκος έχει περίεργο partitioning?
Με ρεύμα τον σύνδεσες??

Στο bios τον βλέπει ;

δεν το βλεπει ουτε στην αρχη που βλεπει τις συσκευες,

/thread

Δημοσ.

Πεθαμενος ?Δεν τον βλεπει απο bios.Ο δισκος ειναι απο παιδι που του χαλασε το λαπτοπ του[τροφοδτικο]και εχει κατι δεδομενα μεσα και μουζητησε χαρη.Παλλον εκτος απο το τροφοδοτικο εχει καει και ο σκληρος?Μπορω να τον στειλω σε καποιον να παρει τα δεδομενα[καποιο μαγαζι?]

Δημοσ.

Που θες να καταλήξεις ακριβώς??

/thread

Ιτ χάς το βή λόκντ.

Πρέπει να κλειδωθεί το νήμα τουλάχιστον στο ίδιο βαθμό με το ποδήλατο. ;)

Ερωτηση

Εχω εναν σκληρο απο λαπτοπ ο οποιος ειναι με sata.Πως μπορω να τον βαλω στο pc και να παρω τα δεδομενα.Τον εβαλα σαν κανονικο σληρο στο pc μου[εβγαλα τον δευτερο σκληρο μου και εβαλα αυτον]αλλα δεν λεει να τον διαβασει.Ο σκηρος να πω οτι εχει windows μεσα,το θεμα ειναι οτι δεν το βλεπει ουτε στην αρχη που βλεπει τις συσκευες,

Στο bios τα έχεις όμως στο auto έτσι;Να ψάχνει δηλαδή για δίσκο,γιατί αν ήταν ο δικός σου περασμένος καρφωτά δεν θα δει άλλων δίσκο.

Δημοσ.

Αν κάνεις detect HDD και στο bios σου λέει στο secondary (π.χ.) το μοντέλο του δίσκου σου τότε μόνο αυτόν θα βλέπει,αν βάλεις άλλων πρέπει να τον κάνεις detect εκ νέου ή να βάλεις μόνος σου τα στοιχεία του δίσκου(ναι καλά) ή να το βάλεις στο auto να ψάχνει σε κάθε εκκίνηση αν και τη δίσκο έχει στο εν λόγο δίαυλο.

Εντ οφ εξπλαινάτιον.

Δημοσ.

...για εξπλέην "καρφωτά" μουσιού (μιας και το 'χεις το εξπλέην).

Δεν ειμαι χαζός καταλαβα τι θέλεις να πεις... το ειρωνικό της υποθεσης μου την δίνει!!!

Τεσπα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...