enas_bibikos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Καλησπερα σε ολους, Τελικα το θεμα δειχνει να λυνεται βαζοντας manual DNS 8.8.8.8 (google public dns) . Ειναι ο μονος τροπος για να δουλεψει σωστα.Παλι καλα γιατι το cc της Cyta δεν εδειχνε να μπορει να με βοηθησει Ευχαριστώ
Pooky(1) Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Ενημερωτικά, σε ποιο macmini είχες το πρόβλημα; Στο 2010 μοντέλο;
enas_bibikos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Oχι,σε late 2009 με Core2Duo 2.26 (το τελευταιο λευκο πριν το aluminium)
Pooky(1) Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 ΟΚ thanks φίλε μου! Γιατί με το 2010 μοντέλο και με cyta δεν είχα πρόβλημα σε γνωστό που το σετάρισα, βασικά συνδέθηκε και έπαιξε χαρτί με τη μία.
Giannisrethymno Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τελικά με το dns έφτιαξε και σε εσένα... Μου έτυχε ένας πιτσιρικάς στο τηλεφωνικό κέντρο της Cyta και μου το είπε αλλιώς ακόμη θα έψαχνα λύση. Ενημερωτικά εγώ έχω MacBook pro και είχα τα ίδια.
zazas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Eχω και γω προβληματα παιδια αλλα δεν ξερω πως μπορω να αλλαξω DNS, εχω το ρουτερ ADB απ'οτι ξερω ειναι ιδιο με το πιρελλι! Thanks
Liverpool89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Να σημειωσω οτι η cyta χρησημοποιει παλμικα σηματα σε αντιθεση με αλλες εταιριες..
Giannisrethymno Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Να σημειωσω οτι η cyta χρησημοποιει παλμικα σηματα σε αντιθεση με αλλες εταιριες.. Τι σημαίνει φίλε μου αυτό,έχουμε κάποιο μειονέκτημα; Φίλε zaza απλό είναι,πας network-advanced και η τρίτη καρτέλα έχει το DNS Εκεί προσθέτεις με το + χειροκίνητα DNS 8.8.8.8
xristos636 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα έχω παρόμοιο πρόβλημα.αλλα εγω έχω forthnet.βάζω το ίδιο dns;
georgeadams Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Λογικά ναι. Ο 8.8.8.8 και ο 8.8.4.4 είναι οι Public DNS της Google (βλέπε εδώ: http://code.google.com/speed/public-dns/) οπότε παίζουν παντού.
Liverpool89 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Τι σημαίνει φίλε μου αυτό,έχουμε κάποιο μειονέκτημα; Φίλε zaza απλό είναι,πας network-advanced και η τρίτη καρτέλα έχει το DNS Εκεί προσθέτεις με το + χειροκίνητα DNS 8.8.8.8 Απο οσο ξερω αμα εχει ενα προβλημα η γραμμη σου δεν μπορεις να την μετρησης παρα μονο με ειδικα εργλεια ή με ειδικο συνεργειο που θα χρειαστει να ψαξεις πολυ ή να συμβουλευτεις την cyta.. Επειδη κανω πρακτικη σε γραφειο που ασχολειτε και με συστηματα ασφαλειας/συναργερμοι. Σε ενα σπιτι που πηγαμε και ειχανε βαλει παλια συναργερμο και τηλεφωνητη ωστε αμα γινει παραβιαση του χωρου και δεν ειναι εκει να τους παρει τηλεφωνο και να ειδοποιησουν την αστυνομια.Αλλαζοντας απο Ο.Τ.Ε σε cyta δεν δουλευε ο τηλεφωνιτης του συναργεμου και ηθελε αλλον που να λειτουργει με το συστημα της. Απο οσο γνωριζω ολες οι εταιριες εχουν ταση γυρω στα 48 βολτ, η cyta δεν εχει και νομιζω σε περιοριζει και στις συσκευες που θα συνδεσεις.
agpol07 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ειχα και εγω το προβλημα με το αργο browsing μεχρι που ενας τεχνικος της Cyta που ειχε ερθει σπιτι για την βλαβη (γιατι αυτοι ερχοντε κ για τετοια θεματα στο σπιτι!!) μου περασε το 8.8.8.8 και τωρα κομπλε.
Angeldust Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Πάρε το mac mini και πήγαινε το σε κάποιο σπίτι φίλου με άλλη σύνδεση εκτός cyta Δοκίμασε εκεί να δεις τι παίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα